arkadaşlar iki fan arasında seçim yapıcam ninja kdv dahil 85,18 YTL Scythe Infinity (Mugen) kdv dahil 92,65 YTL hangisi uygun olur daha iy soğutma sağlar sizce yoksa aynı fiyata daha iyi bi sogutucu alabilirmiyiz.
Mugen modeli Infinity'den daha iyi ama ben işlemci soğutucu için 62$ verilmesine karşıyım. sadece 3 derece daha kötü ve 2dBA daha gürültülü ama 29$'lık bir ürün olarak Akasa AK-965 öneririm. http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2215&page=5
Mugen modeli Infinity'den daha iyi ama ben işlemci soğutucu için 62$ verilmesine karşıyım. sadece 3 derece daha kötü ve 2dBA daha gürültülü ama 29$'lık bir ürün olarak Akasa AK-965 öneririm. http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2215&page=5
2 sogutucu arasindan MUGEN. Daha sIk yapraklari var ve daha buyuk..
Ama 3 sogutucu icinden sana hangisi daha guzel gelirse onu al. Para senin paran. 3 derece de olsa daha iyi performansi cok daha sessiz bir sekilde almak kadar super birsey yoktur.
Ayni performansi, ses cikartmiyacak kadar sessiz bir bicimde almak kadar guzel birsey de yoktur
Kasan büyükse al Ninja veya Mugen'i kardeşim. Stacker, Armor veya benzeri büyüklükte bir kasan yoksa, hiç alma. kasanın tamamına hakim oluyor ve parmak sokacak yer kalmıyor. Ağırlığı ile de anakartın belini kırma ihtimali de ayrı tabii. Aşağıdaki ürünü kullanıyorum, Mugen'in yarısından daha hafif ve bir o kadar etkili. Malzeme kalitesine hasta oldum ilk elime aldığımda. Ses oranı da, kullandığın fana bağlı. Ses duyabilmek için özel çaba sarfetmem gerekiyor yani.
Bu da satış linki..Şu an ellerinde yok ne yazık ki ama, umarım kısa zamanda gelir..
Dost üç türlüdür.. Biri, ilâç gibidir. Gerektiğinde ararsın.. Biri, gıda gibidir. Daima ararsın.. Ve biri, hastalık gibidir. Sen aramazsın ama, o gelir seni bulur... İmâmı Gazâlî (Ra)
Kasan büyükse al Ninja veya Mugen'i kardeşim. Stacker, Armor veya benzeri büyüklükte bir kasan yoksa, hiç alma. kasanın tamamına hakim oluyor ve parmak sokacak yer kalmıyor. Ağırlığı ile de anakartın belini kırma ihtimali de ayrı tabii. Aşağıdaki ürünü kullanıyorum, Mugen'in yarısından daha hafif ve bir o kadar etkili. Malzeme kalitesine hasta oldum ilk elime aldığımda. Ses oranı da, kullandığın fana bağlı. Ses duyabilmek için özel çaba sarfetmem gerekiyor yani.
Bu da satış linki..Şu an ellerinde yok ne yazık ki ama, umarım kısa zamanda gelir..
Askıda şimdilik..Bütün sistemi dağıttım. Bir müddet hava ile idare edeceğim.