Artık yalnız değiliz.Aramıza yeni biri geldi.Aşımızı , suyumuzu , havamızı , galiba en önemlisi de " ceb " imizi paylaşacağımız yeni biri.Ona , elimizden geldiğince yardımcı olmamız lazım.O , gene şanslı , hatırlasana yıllar önce bizim elimizden tutanımız mı vardı!
Yeni tarifeni gördüm.Güzel olmuş.Belki bana kırılacaksın ama , seninkinden daha iyisini yapmak zorundayım. (Malum ekonomik kriz , rekabet vs. )
Yeni tarife paketine de , laf aramızda senin biraz kıskandığını duyduğum Cep'li isimlerden birini verdim:Cep Transfer. Ne mana dersen?.. Cep Transfer tarifelerini görenler Telsim'e transfer olmayı çok isteyecekler gibi bir his var içimde.
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
haha 1 maddeye bayıldım hakikaten utanılacak durum
bence on numara ya rezildi telsim utanmadan böyle reklamlar yapıodu bide ya telsimin bu mektupta yazıldıgı gibi borcları bitmiodu bizde ilk cıkınca almıstık alo bile demeden 50 milyonluk fatura gönderiyolardı yani utanmazlar ya türkcell derim her yerde msjıma bakın türkcell gercekten konuşmada kalite istiorsanız her türlü türkcell derim yani aksine kazık flnda deil bence kendiniz alıpta görün yani :))))
Mektup cidden çok Süper olmuş. Neredeeeeeeen Nereye dedirtecek bir durum. Şikayet mektubunda ise tek bir yer hoşuma gitti Amcamın Fenerli olmaktan utandığı kısım ee amcam işi biliyor çözmüş artık