Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
KASA IÇIN VIDA DELIĞI VE VIDA YUVASI YARDIM!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> KASA IÇIN VIDA DELIĞI VE VIDA YUVASI YARDIM!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Desperatto

3 Mayıs 2008; 6:29:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar kasanı yan tarafını tamamen plexyden kestirip sonra onu vidalamak için vida deliği lazım. burayakada okde aradığım asıl şey o vidaların gireceği tornavidayla oturacak oynamayan vida yuvaları. vida yuvası nereden bulunabilir? (conta değil) yada nasıl bir çözüm bulunabilir? saygılar..

sozelsters

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 7:08:04 

Somunlu civata kullanabilirsin

FENERBAHÇE SOZELSTERS
Desperatto

3 Mayıs 2008; 8:06:45 

dostum olay şu somutlu civata tarzı bişeyle tutturamam çünkü bu yan kapak. kapağı kapadıktan sonra içeriye müdahale etme şansım yok. arkadan civatayı vs.. tutcak bişey yok

R`meRt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 8:18:24 

Kılıtlı vıdalar var bır tarafı kapagın arkasından normal vıda gıbı takıyorsun sıkarak kılıtlenıyor kapaga ama ucu dısı sora kapagın dısından erkek bıdayı vıdalıyorsun ben kullanıyorum suan ıstersen aksama resımlerını yolllayabılırım

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
AMFİBİ

3 Mayıs 2008; 11:22:08 

Bu iş için elinde bir matkabın olması gerekir. Önce plexiyi nerden vidalamak istiyorsan, ordan 4mm kalınlıkta bir uç yardımı ile del. Sonra plexiyi kasaya yapıştır ve o deldiğin yerlerden, kasaya denk gelen yerleri işaretle. (8 adet vida deliği olmalı) Sonra o işaretlediğin yerleri 3mm kalınlıkta bir uçla del. Bir nalbur veya civatacıdan, 3.2 veya 3.5 mm kalınlıkta ve 15mm uzunlukta sac vidası al. Önce vidaları boşta alıştır yerine ve daha sonraplexi yi kasaya vidala..
Kolay gele..

Farkında olmalı insan...Bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli....Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli....Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların "herşeyi bırakıp gidiyorum işte" dercesine apaçık olduğunu farketmeli... Ve ona göre yaşamalı ....
seventyseven

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 13:04:43 

şöyle bir yol deneyebilirsin yanlız bunun için dremel yada matkap lazım kasanda bu tarz kesikler olmalı kalın bir alyanvida bu iş için çok uygun büyük hırdavatçılarda bulursun , yanlız kasandaki deligi vidadan biraz küçük yapmalısınki vida dönerek girsin yani sıkı şekilde ilk başlarda biraz zor girer ama snr alışır gayet kolay olur yani tak çıkartlı bir kapagın olur

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

HijackThis Virüs Temizlik... 5 dk'nızı ayırın kendiniz temizleyin

" sevginin gücü , güce olan sevgiyi yendiğinde , dünya barışı tanıyacak "

ToffieBoi

3 Mayıs 2008; 13:06:59 

Yada en kolayi cift tarafli bantla yapistir. Acman gerektiginde ceker acarsin.

Ama kasanin yan kapagini kesmen senin icin en mantiklisi

Asus M2N32 Sli-Deluxe Wireless _ AMD Athlon 64 4400+ X2 Brisbane 3271MHz @ 1.46V | 2875MHz @ 1.39v Gunluk [Water Cooling]
A-DATA Vitesta Extreme Edition 2*1GB 500MHz 5-5-5-15 @ 2.2V | 410MHz 5-4-4-15@ 2.0V Gunluk[ThermalTake Armor]
Leadtek Nvidia 8600GT 700MHz/860MHz | 650MHz/820MHz Gunluk[ZeroTherm HC92]
GlacierPower 550W _ Logitech Momo _ Logitech G15 _ SideWinder™ Mouse _ Creative Inspire 5200 5.1 _ Creative Webcam Live! PRO
[MagiCool CPU Blok][2*Aqua 120mm Radyator][Su Kabi (by AMFIBI)][TT P500 Pompa][10*16mm Hortum]
Desperatto

3 Mayıs 2008; 13:41:59 

çok saol anfibi dediğin olayı anladım eğer matkaba uygun uç bulabilirsem denerim. bide şu kilitli vida olayını merak ettim. nası bişey nası monte ediliyo? olursa resimlerini görmek isterim.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> KASA IÇIN VIDA DELIĞI VE VIDA YUVASI YARDIM!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI RX2600XT ekran kartı
MSIdan 512MB bellekli pasif soğutmalı ATI HD 2600XT
İCEAGE+ işlemci soğutucusu
iceage işlemci sogutucusunun yeni versiyonu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç