Merhabalar.Malum anneler günü yaklaşıyor. Annemin saçları fönsüzken bakımsız duruyor,malum kuaför de bir yere kadar.Annem her gidişinde çekiniyor vs.Onun rahat etmesi ve her zaman saçlarını kolayca düzleştirebilmesi için anneler gününde saç düzleştirici almak istiyorum.Hatta sana anneler gününde sürpriz yapacağım bile dedim:)
Kısaca şu saç düzleştiricilere baktım.Önemli olan özelliklerin ise şu olduğunu gördüm: -Çok ve orta yükseklikte olmak üzere ısı ayarı olmalı(120-200'C arası en ideali gibi) -Plakaları seramik olmalı -Saçların elektriklenmemesi için iyonik özellikte olmalı -Kablonun kıvrılmaması için 360' döner kablolu olmalı
Profilo'nun tasarımı çok değişik.Diğer ürünler gibi verim alınabilir mi bilemiyorum.
Philips'in ucuz ürünleri kalitesiz geldi.
Tüm bunlara göre benim aklıma en çok yatan Rowenta.Görünüşü kaliteli, fiyatı iyi. Ayrıca bizim evde epilady,saç kesme makinesi ve saç kurutma makinesi Rowenta ve hepsinden memnunuz.Ondan Rowenta'ya güveniyorum.
En büyük korkum annemin bunlardan verim alamayarak bir kenara kaldırması.O zaman çok üzülürüm.Bunun için bana bunları kullanan bayanların yorumları çok gerekli.Bu konuda tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim.İyi günler.
candoğan hocam profilonun ürünü bir garip gerçekten 11 ml su tankı kapasitesi diyor çalışma prensibi açısındanda farklı olsa gerek, onun dışında evet baktığın zaman braun diğer ürünleri 2 ye katlıyor fiyat olarak, yalnız aradığını bu üründe bulduysan annelerimiz için değer. hatta duygusal gireyim onlar bizim biricik annelerimiz, olmazsa rowenta derim...
candoğan hocam profilonun ürünü bir garip gerçekten 11 ml su tankı kapasitesi diyor çalışma prensibi açısındanda farklı olsa gerek, onun dışında evet baktığın zaman braun diğer ürünleri 2 ye katlıyor fiyat olarak, yalnız aradığını bu üründe bulduysan annelerimiz için değer. hatta duygusal gireyim onlar bizim biricik annelerimiz, olmazsa rowenta derim...
Profilo'nunkini Carrefour'da incelemiştim.Sağlam birşeye benziyor.Su tankı da tepesinde.Su doldurup takılıyor.Benim asıl çekindiğim bunların saçları kırması ve dökülmeye neden olması.Ondan karar veremedim hangisi olsun diye.Rowenta güzel ama servisleri kötü.(Tefal servisi)Hatalı çıksa başımız ağrıtır.Şu Arçelik'inkini de bayide inceleyeceğim.Büyük ihtimalle Rowenta olacak gibi.Profilo'nun işlevinin tam olup olmadığına dair şüphem var yoksa o da olabilirdi.
Candoğan hocam PHILIPS GEOMETRICKS HP 4698 SAÇ ŞEKİLLENDİRME SETİ 10 PARÇA kullanıyor benim eşim. Ama işin gerçeği bu tarz ürünleri bayanlar bir hevesle alıp bir süre sonra da kenara koyuveriyorlar. Genelde de ya zor geliyor ya da üründen istedikleri faydayı alamadıklarını söylüyorlar. Açıkcası senin annene daha çok işine yarayan bir ürün seçmeni tavsiye ederim. Ama illa bu tarz bir ürüne ihtiyacı varsa Braun çok yüksek müşteri memnuniyetine sahip bir ürün yapmış.
Tavsiye iin teşekkürler.Param yetse Braun ES2 gerçekten çok güzel.Bakalım ayın 7 sinde bursum yatsın da:) Carrefour'dan vs de bakacağım.Belki orada ucuzdur.
Fakir'in 25 YTL'lik modeli, çoğu saç düzleştiricisinden daha iyi olduğuna eminim. Paralarınız boşa harcamayın, bakın derim yada Anneler günü için Fakir etna setini alın daha karlı çıkarsınız.
Fakir'in 25 YTL'lik modeli, çoğu saç düzleştiricisinden daha iyi olduğuna eminim. Paralarınız boşa harcamayın, bakın derim yada Anneler günü için Fakir etna setini alın daha karlı çıkarsınız.
aynı markanın saç şekillendirme seti 3m migroslarda55 ytl idi (seramik plakalı)