Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Avea'ya tazminat davası açıyoruz. Destek Olun

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Avea'ya tazminat davası açıyoruz. Destek Olun Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ABCdiküçgeni

2 Mayıs 2008; 23:50:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Avea 'nin gönderdiği servis mesajlarından pek çoğu direk wap linki içeriyor ve pek çok telefonda (özelliklee symbian telefonlarda) mesajı okumak için açtığınızda direk GPRS den internete giriyor. eğer internete girdiğinizi farkedemezseniz ya da farkedip de NO tuşuna defalarca bassanız bile maalesef 1 saniyecik bile olsun internete giriyor ve ek masraf çıkıyor.

işte bu durumundan rahatsız olan ben ve benim gibiler aveayı mahkemeye vermeyi düşünüyoruz.

bu konuda hukuki destek arıyoruz ve sizlerden fikir öneri bekliyoruz

kardia

2 Mayıs 2008; 23:58:13 

avea kullanmadığım ve hiçde kullanmayı düşünmediğim için size tam bi destek veremem ama umarım ki davanızda başarıya ulaşır hakkınız olanı alırsınız

hepsi1lesme16

3 Mayıs 2008; 0:12:51 

hocam o senin kendi sorunun bende de 6630 var symbian telefon bende neden girmiyo sen ayarlarını değiştirdiğin için açsan bile sen zaralı çıkarsın böyle bir konuda
gir mesajlar >ayarlar>servis mesajı>mesajları indir>el ile olsun otomatik giriyomu bak birdaha

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
highjacker

3 Mayıs 2008; 1:55:52 

operatörler sizi herhangi bir wap sayfasına kolay yönlendirmek, bu sayfalardaki kampanyalara kolay ulaşımınızı sağlamak için wapmesaj/wappush gönderirler.

bu mesajların özelliği ön planda kısa bir metin ile açıklama yer alması ve "git/daha fazla/link" gibi seçenek butonlarına basmak suretiylede mesaj gövdesindeki linke yönlenmenizi sağlar.

burada herhangi bir kandırma - zorlama olmadığı gibi başka bir arkadaşın dediği gibi mesajı açtığınızda otomatik olarak tıklama gibi bir olay bulunmamaktadır.

bu nedenle wappush mesajlarından dolayı Avea ya dava açamazsınız.

!!_saHin_!!

3 Mayıs 2008; 12:13:01 

Töbe töbe elinizde olsa birini aradığımda neden kontör gidiyo diye dava açacaksınız...

Sanki Turkcell'de yok aynı olay,Push mesajlarını kapatırsın,bir daha gelmez.

Efe_

3 Mayıs 2008; 20:04:06 

benim telefon symbian değil gelio bazen servis mesajı önce gösterio sonra almak istio musunuz die soruo sorun yok yani..

kartallar_yalnız_uçar

5 Mayıs 2008; 19:38:59 

Haklsın bana da hep oluyor zaten gprs feci kazık...

Karaçay
Bitmesin dertler s.kime kadar...
Beşiktaşlıyız ölene kadar...
Sen de olmasan şu dünyada...
Sevilecek başka ne var...
*******çArşı*******
karakartak31

5 Mayıs 2008; 21:20:14 

avea yı wereceginiz her türlü davada bende warım ben 3 operatörüde kullanıorum ama en kötüsü awea sonra vodafone en iisi türkcell gecen müşteri hizmetlerinden aradılar dediler aveanın verdiği hizmetten memnunmusunuz diye benim ise cevabım yerin bi kat altında hizmetinizden faydalanamıyorum ve kapsama alanı dışına cıkıyorum siz önce bunu bi çözün sonra bana hizmet sorun dedim adam 2 sn cvp wremedi her türlü dawanızda warım acarsanız cok iyi olur

hepsi1lesme16

5 Mayıs 2008; 21:24:45 

hocam ayarları değiştirdiyseniz adamlar size napsın elile otomatik ayar koymuşlar aveaya niye mağna buluyosun sen
o senin sorunun

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
webelectronics

5 Mayıs 2008; 22:33:23 

Hukuki anlam da : Açarsınız davayı - kaybedersiniz - üstüne adamlar size açar gene kaybedersiniz. Marka olmuş kurumlara dava açmak kolay değil , unutmamak gerek...Onların avukatları sağlam. :) Adam dava etti diye açsa , altınızdan evinizi bile alır.

Destek bakımından : evt haklısınız ama sizin suçunuz yani bizim suçumuz Ayarlardan "internet profillerinin" ayarını değiştirirseniz bu sorun olmaktan çıkar. Ama kullanıcıdan kullanıcıya değişir kullanım.O yuzden de bunun çözümü gene sizde.

Buna ek olarak , servis mesajlarından kurtulmak istiyorsanız , Operatör leri arıyorsunuz ve atmayın istemiyorum diyorsunuz onlarda sizi listeden çıkartıyor. Avea nin web sitesinden yapılabiliyor mesela bu olay...

Suçlama anlamında ben de suçlamaya katılmak isterim ama ne yazik ki kaybederiz o yuzden elimizden gelen fazla bir seçenek yok arkadaşlar.....

| Zenit 212 | + | Canon A520 | + |Canon S2 | + | Canon 350D | + | Canon 450D | + | Canon EOS D60 |

Canon S2 ve Tamron 28-75mm f/2.8 (Canon) - Satılıktır - PM atabilirsiniz...
Alabandatr

9 Mayıs 2008; 22:19:02 

Bende "Yes" tuşuna basıyorum 10dk geçtikten sonra bakıyorumki kontör gitmiş. Bende dava açıyorum o zaman. Adamlar hizmet getirmiş. Sen hizmeti dava ediyorsun, böyle bir olay mantıklı mı.?

laplacess
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Mayıs 2008; 1:22:59 

katılıyorum. çok gıcık oluyorum. tuşa basmak gerekiyor sonrada bir bakmışsın bişeyler yukleniyor.. niyeee!!!
mobilist

11 Mayıs 2008; 8:50:36 

Reklam alımını kapattırın müşteri hizmetlerinden ya da web sayfasından.

cep telefonları rap
laplacess
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Mayıs 2008; 13:08:38 

quote:

Orjinalden alıntı: mobilist

Reklam alımını kapattırın müşteri hizmetlerinden ya da web sayfasından.

ama o zamanda tüm reklamlar engellenir.. o daha kötü. sadece bu tip bir uygulamaya son verseler daha iyi olmaz mı..
laplacess
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Mayıs 2008; 19:32:32 

bir de bu reklam kapamaları için nereye başvuruyoruz?
Voldroy5

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 10:24:44 

ben bu sorunu daha önce yaşadığım için telefonumu ilk aldığımda internet ayarlarını yapmadım ztn istesem hemen yaparım avea bayilerinde adamlar çıkartıyor,internet kısmında direk olarak "avea-wap" yazıo ama onları sen ayarlamak zorunda kalmıosun basnca internette açılıo webelect arkadaşın da dediği gbi kurumlara dava açmak çok zordur,en iyi avukatlar genelde kurumların oluyor:)))))sen hiç bulaşma arkadaşım amcam 2 avea hattı kullanıyordu birinin faturasını ödemeyi unutmuş(5 ay kadar çok fazla ama taşınmıtı ve bu konuda bilgi vermeyi unutmuş-insanlık hali 2 hat sorunları)30 liralık fatura yerine 400 küsür ödettiler adamlar ve galiba daha da alıyorlar...şimdi alıp almadıkları hakkında net bilgi sahibi değilim

PS3 40 gb pal/PSP slim pro pack/PS2slim
lifton-world@windowslive.com
www.lifton-world.piczo.com
ORİTE PMP-100 İNCELEMEM
Tatildeyim çok sık internete giremiyorum fazla forumda bulunamıyorum uzun zaman cevap veremezsem yanlış anlaşılmasın:P PSP ile giriyorum karakter sorunları olabilir
SE w810i/Nokia 6500 slide
buzlucam

31 Mayıs 2008; 12:19:01 

MAŞALLAH hocanın eşeği misali hırsızın hiçmi suçu yok... yok push mesajına basma yok onu yapma bunu yapma ... HERKES avea nın avukatı olmuş... Buyuk çşirket dava açma yok şunu yapma ne o ya aveadan maaş alıp yıldırma mesajımı yazılıyor...

buzlucam

31 Mayıs 2008; 12:22:19 

biz millet olarak güçlünün güçsüzü soymasını kanıksamış ondan sonrada aman ha bak zararlı çıkarsın gibi edilgen zavallı hale düşürülmüş bir haldeyiz bu zihhniyetle bize daha çok şey yuttururlar...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Avea'ya tazminat davası açıyoruz. Destek Olun Sayfa: [1]
Buraya git: