Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SINIRSIZ İNTERNET PAYLAŞIMI YASAL MI ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> SINIRSIZ İNTERNET PAYLAŞIMI YASAL MI ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emrekaynar

2 Mayıs 2008; 23:09:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar benim bir sorum olacak. Ben 20 metre uzaktaki bir komşuma kablo çekerek sınırsız internetimi paylaşmak istiyorum. Bunun yasal bir yaptırımı var mı ?

Hasan Emre KAYNAR
leventgum

4 Mayıs 2008; 15:00:28 

ee tabi ki değil.. ama yapmayan beri gelsin:D

Commandotore

5 Mayıs 2008; 10:18:03 

İnternet paylaşımı yapıldığı tespit edilirse internet kimin üzerineyse aboneliği iptal ediliyor. yasal yaptırımı bu :)

The Rock - Çok Yakında.
Intel Quad Core Q6600 2.4Ghz CPU - Asus Maximus Formula Mainboard- Corsair Dominator 4 GB Memory - 2x Seagate 1TB 32mb Cache HDD Raid 0 - 1GB Sapphire ATI 3870X2 Çift Çekirdek Ekran Kartı - CoolerMaster Cosmos RC-1000 Kasa - Thermaltake ToughPower 750W PSU - 32" SONY Bravia HDMI LCD - Microsoft Natural Keyboard - Intelli Mouse Explorer 3
A.D.K

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Mayıs 2008; 18:04:39 

quote:

Orjinalden alıntı: Commandotore

İnternet paylaşımı yapıldığı tespit edilirse internet kimin üzerineyse aboneliği iptal ediliyor. yasal yaptırımı bu :)

o zaman şöyle bişey gelir benim aklıma

şimdi ben 2 yıllık taahhüt imzaladım adsl kampanyasında daha 1 sene var bitmesine böyle bir şey tesbit edilirse benim adsl iptal oluyor diyorsun

ee o zaman kampanya da mı iptal oluyor yoksa bende 2 yıl dolmadığı için anlaşma bozulduğundan ücret(modem+ücretsiz kullanım) alırlarmı?

HP pavilion dv6760et / 11.03.2008

İntel Core 2 Duo 2,50 / Düzey: 2 Önbellek 6 MB / 2048 MB RAM / 250 GB HDD
15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen / NVIDIA® GeForce™ 8400M GS 256 MB (en çok 1023 MB)
Tümleşik Parmak İzi Okuyucusu / Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam / HP Mobile Uzaktan Kumanda
bolu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2008; 18:17:18 

bişey olmaz biz aylarca hatta 1.5 sene kullandık.fazla kişiyle paylaşmassan kim nerden bilecek.modemini de alırlar ama dert etme .

mustafakilic

5 Mayıs 2008; 21:28:00 

Türk telekom adsl hizmetini ucuzlatsın kimse illegal yollara başvurmasın. Sömüreni sömürürler...
dunyanın hiçbiryerinde yoktur kota uygulaması ve bu kadar rezil bağlantı hızı.
Ferman padişahınsa dağlar bizimdir...

ZOR DEĞİL ASLINDA

5 Mayıs 2008; 22:21:02 

biz paylaşıyoruz yıllardır, elemanın biri şikayet bile etmiş, kapıya geldiler elemanları kovaladım geri, biz oyun oynuyoruz belki dedim. Arama izniniz var mı dedim. siz kimsiniz ki benim evime gireceksiniz dedim gittiler bir buçuk yıldır da o gün bugün kimse uğramıyor.

ve kavuştum sana...
sedef07

5 Mayıs 2008; 22:54:12 

Alırsın bi wireless adsl modem. wireless ağına bi şifre koyarsın onu da paylaşmak istediğin kişilere verirsin.

Ne oldu şimdi? TTNET ne yapabilecek? hiçbişey. Gözünü korkutmaktan başka bişey yapamaz.

Ama işin diğer yüzü şu.

Şayet senin internet bağlantını kullanan birisi, o bağlantıdan yasadışı bir siteye girer de yasadışı işler yaparsa. (hacking / banka hesabı hırsızlığı vsvs vb gibi) ve bu durum da savcılığa / yargıya intikal eder ise. 1. derece suçlu adsl hattının sahibi olur.

Savcı / Hakim amca ben yapmadım bak paylaştırmıştım o yapmış dersiniz. Savcı da zaten paylaşman da yasak sus der.

Bilmem anlayabildinizmi... Bunun dışında serbestçe kullanın. Yakalanana kadar no problem ;)

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> SINIRSIZ İNTERNET PAYLAŞIMI YASAL MI ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OCZ REAPER HPC edition PC2 9200
Standart hızlarıyla bile gereksinimlerinizi fazlasıyla karşılayabilecek bir ürün
Sapphire Türkiye Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Sapphire Türkiye Genel Müdürü Kemal HEPER ile röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar