ile kullanmak için kasa alacağım, overclock yapacağımı da söylemeliyim sanırım. Asus TA951 düşünüyorum 350W PSU var üzerinde yeterli olur mu bilemedim... Eğer bunun haricinde tavsiyede bulunacaksını PSU'suyla beraber 60-70$'ı geçmeyecek şekilde tavsiye ederseniz sevinirim ancak o kadar bütçe ayırabileceğim
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misblay -- 2 Mayıs 2008; 21:50:59 >
ancak 60-70$ butce ayırabılırım demişsin arkadaşım ama suan piyasada boş kasalar 40-50$ cıvarı birde psuyla beraber olmasını istemişsin,sende takdir edersin kı psuyla beraber 70 $ olan bi kasanın içine sağlam bir psu koymazlar ustelik bir de overclock yapıcagını belirtmişsin,kacyuz dolarlık sistemleri iyi olmayan psulara emanet etmeyin bence ama genede siz bilirsiniz buyuk ihtimal bütçe yüzünden boyle düşünüyorsunuz ama genede bence brs daha para biriktirip ole toplayın sisteminizi,kolay gelsin...
asus'un kasalarından uzak dur 80mm'lik fanları kabus resmen aşırı ses ve hava akımı diye bir şey yok kasanın içinde, bir pc topluyorsan ve bi ton para harcıyorsan sakın kasadan çalayım deme, şimdi imzamda ki gül gibi sistemi o asusun dandik kasasının içine taktım resmen,zamanında bu hatayı yaptım ama ne sesi çekiliyor nede aşırı ısınmadan dolayı yan kapağı kapatabiliyorum, cm rc-690 460watt olanını alıp keyfine bak
arkadaşım dediğim kasalarda 12 cm fan kullanılıyor ama asuslar soğutma açısından genelde çok kötü ve çok sesli,ayrıca iç hacimleri çok küçük(asus ta230 kullanıcısıydım)
Kasa üzerinde kendine ait 5 adet fan bulunmakta.İçi mavi ledlerle aydınlatılıp kapaklar yana açılmaktadır.Isınma problemi yapmaz.Kasanın önünde 12 cmlik büyük bir fan bulunmaktadır.Bu fan HDDleri soğutup diğer fanlar 8 cmdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy93 -- 8 Mayıs 2008; 18:32:14 >
fanlar sessiz olsa bile bildiğim kadarıyla küçük bir kasaydı yani ekran kartları ile ilgili problem olabilir,bu arada raidmax psu lar gerçek değer veren psular değil dikkatli olalım...