bende kullanicisiyim gercekten cok buyuk bir zevkle kullaniyorum gerek d-smart kendi ozel kannlari olsun belgeseller filmler spor kanallari cizgi film kanallari cok iyi ustelik her gecen gun daha iyiye gidiyor d-smartin durumu d-smart digiturke cok benzio ilk ciktiginda digiturk almistim oda ayni d-smart gibi az kanal sayisi fln vardi kendini yavas yavas toplardi d-smartta ayni sekilde her gecen gun daha iyi bir hal aliyor
evet aynen öle kanal sayısı giderek artıyor.. haziran ayı içerisinde yeni kanal daha eklenecekmiş... bu gidişle cok büyük bir potansiyele ulaşacak sanırım hadi hayırlısı bakalım
bende dsmart üyesiyim cok memnunum doğrusu adamlar işlerini iyi yapıyorlar en cokda Lost u türkce dubaljla izlemek sarıyo ailenizdeki her bireye göre kanallar var raklam gibi oldu galiba
Çok yakıdnda d-smartda hd yayına başlıyor deniliyor, fikri olan var mı? Hd yayın için ilk kutuların yurtdışından geldiğini duydum, d-smart almak için biraz daha mı beklemeliyiz acaba. (Discovery'nin yeniden hd yayına başladığı söylenmişti forum da biryerlerde.)
evet ksıa süre içerisinde d-smartta hd yayına geçiyor şu anda hd cihazları test için denenme aşamasında satışa sunulmadı.. pegasus kart olayıda şöyle ekranda cıkan kodu PG yazıp kodu yazıp 2850 gönderiyoruz daha sonra hscb bankadan arayıp kart başvurusu alıyorlar sonrada 3 ay boyunca locada ücretsiz filim izlenebiliyor.
bencede 1 kaç ay içerisinde hd cihazlar cıkar herhalde. bakalım fiyatlar nasıl olacak özellik bakımından nasıl olacak benim bildiğim su anda turksatta iki kanal hd yayın apıkyor. kanal d ve cnbc e bakalım neler olacak.
bencede 1 kaç ay içerisinde hd cihazlar cıkar herhalde. bakalım fiyatlar nasıl olacak özellik bakımından nasıl olacak benim bildiğim su anda turksatta iki kanal hd yayın apıkyor. kanal d ve cnbc e bakalım neler olacak.
Benim uzun süredir yaşadığım bir sorun var FX, Dmax ,World Fashion,Luli kanallarından belirli aralıklarla sinyal alamıyorum mesela sabah açıyorum gösteriyo akşam gitmiş ertesi gün hiç yok gidince hepsi birden gidiyor biri gösterincede hepsi göstermeye başlıyor böyle bir sorun yaşayan var mı?
Arkadaşlar mesaj gelince Bmail tuşuna basıp mesajı görebiliyorum fakat ok tuşuna basmama rağmen okuyamıyorum neden acaba bilen varsa yazabilir mi teşekkürler.