arkadaşlar diğer forumları gezerken bu tarz organizasyonlar yapıldığını gördüm ve gerçeği söylemek gerekirse nerdeyse 4-5 senedir şu forumdayım. ve forumdonanımhaberde böyle organizasyonların yapıldığını ama çok sık olmadığını gördüm. yada bana denk gelmedi. Şimdi ankara donanımhabercilerden olarak böyle bir organizasyona soyundum. 18 mayıs pazar günü için bahçelievlerde gelecek kişi sayısına göre ayarlıyacağım bir kebapçıda bir buluşma tanışma organizasyonu. Bu organizasyona forum yöneticilerinide bekliyoruz. ( burdaki kullandığım çoğul eki umarım yanlış olmamıştır =) ) organizasyon muhtemelen akşam 5-8 arası olacaktır gelecek olan arkadaşlar buraya nickleriyle beraber gerçek adlarını yazarlarsa çok sevinirim. Umarım başarılı bir organizasyon olur. Bu konuyu başka topiclerede açmayı düşünüyorum. umarım Yöneticilerde bu konuya gerekli ilgiyi gösterirler ve konu iyi bir şekilde duyurulur. Gelecek arkadaşlar için yeni üyeler yada eski üyeler diye bir ayırım yapmak istemiyorum. ama en azından belli bir süre paylaşımda bulunmuş ve forumdaki topiclere gerekli ilgiyi göstermiş ve bilgilerini paylaşmış arkadaşlar bu organizasyonda bulunurlarsa çok güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desperatto -- 2 Mayıs 2008; 20:18:06 >
bu forumdada bu tip organizasyonlar mevcut onu demeye calıştım ben konu dışına bakarsan 14. buluşmalarını gercekleştirdiler. buluşmak istiyorsan insanlarla ortak ve uygun bi tarih almak zorundasın oda biraz garip kaçmış
bende Allah kısmet ederse bu ay askerlik için ankaraya geleceğim ama ne yazıkki büyük ihtimal 75gün dışarı çıkamayacağım şayet ankarada kalırsam 2009'da ki buluşmaya gelebilirim