Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
64 KAMERALI BİR BİLGİSAYARIM VAR BİLGİSAYAR DONUYOR YARDIMMM LÜTFEN.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> 64 KAMERALI BİR BİLGİSAYARIM VAR BİLGİSAYAR DONUYOR YARDIMMM LÜTFEN. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
asivemavi20

2 Mayıs 2008; 19:27:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

MERHABA ARKADAŞLAR ÇALIŞTIĞIM İŞ YERİNDE 1 BİLGİSAYARIMIZDA 64 ADET KAMERA ÇALIŞYOR
BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİ
P4 3.00 GZ
2 GB RAM
300 GB HDD
YANLIZ BİLGİSAYAR CANAVR GİBİ ÇOK HIZLI ÇALIŞYOR KAMERA PROGRAMINI AÇINCA 5 DK BEKLEYİNCE DONUYOR DONMAMASI İÇİN SÜREKLİ MOUSE U HAREKET ETTİRİYORUM VEYA SCAN MODUNA ALIP 4 KAMERA SÜREKLİ DÖNEREK DEĞİŞİYOR AMA Bİ KAYIT İZLEMEYE KALKSAM BİLGİSAYAR DONUYOR 10 TANESİNDEDE GÖRÜNTÜ GİTTİ SORUNUM ÇOK BÜYÜK .
KAMERA PROGRAMI İLK AÇILIRKEN ""DİRECTX NOT SUPPORTED! SHOW WİTH GDI ! "" DİE BİR HAtA MESAJI GETİRİYOR. BUNUNLA BİR İLGİSİ OLABİLİRMİ DONMANIN ACABA NE ÖNERİRSİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.

Bir gün o gün gelecek evet gelecek bunu biliyor ve sabırla bekliyorum bir gün bende yaptığım bir siteyi imza olarak ekleyeceğim ve herkes bunu görecek
hasan_hzl

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 19:30:45 

Farklı bölümlere aynı konuyu niye açıyorsunuz arkadaşım 5 Farklı bölüme aynı konuyu açmışsınız.
Ayrıca büyük harflerle niye yazıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 2 Mayıs 2008; 19:33:51 >

Dual Opteron Dual Core 2218s | Tyan 2915 | Quad SLI (2) 7950 XFX 570/1550 | 16GB Ram DDR-2 ecc reg
6 terabytes (8x750GB drives) Raid ex8350 pci-e controller | Dual linked 750W power supplies | Suse 10.1 64-bit
Apple 30" Cinema LCD at 2560x1600 | Windows Enterprise Server 2003 64-bit
Stacker CM server case | Deck Legend Keyboard
asivemavi20

2 Mayıs 2008; 19:38:15 

konuyu tam olarak nereye açacagımı bilmeden açtım ayrıca belki bunlardan birinde yardım eden çıkabilir herhalde benim için çok önemli yoksa yer işgal etmek için açmıyorum

Bir gün o gün gelecek evet gelecek bunu biliyor ve sabırla bekliyorum bir gün bende yaptığım bir siteyi imza olarak ekleyeceğim ve herkes bunu görecek
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> 64 KAMERALI BİR BİLGİSAYARIM VAR BİLGİSAYAR DONUYOR YARDIMMM LÜTFEN. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Nokia N95 8GB video inceleme
Nokia N95 8GBa sadece bir cep telefonu demek için yapabildiği işlerin %90ını görmezden gelmek gerekli
CeBIT 07 / Fireball Standı
Hız aşırtmacıların yakından tanıdıkları Fireball ile Cebitde birlikteyiz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir