GOLD PLASMA UZERINE BENDE YOGUNLASTIM.HEMDE A SINIFI R410 GAZ KULLANIYOR.BIR KAÇ SERVISTENDE IYI OLDUGUNU SOYLEDILER.YINEDE KULLANAN ARKADSLAR VARSA BIZIMLE PAYLASSALAR FENA OLMAYACAK
Orta ve biraz üstü olarak değerlendirebileceğim Alarko Flair ı kesinlikle öneririm. İzmir'de satışını yapıyoruz ve FLair kullanan müşterilerimiz çok memnun. Hem ısıtma soğutma hem de elektrik sarfiyatı açısından. Örneğin, 12000 btu luk klimasını günde yaklaşık 10 saat çalıştıran bir müşterimiz var ve toplam elektrik faturası 40-45 ytl civarı geliyor. Bizzat gelip tekrar teşekkür etti. Piyasada çok fazla çeşit var, iyisi kötüsü ortası her kesime hitap eden klima var. Ancak sizin bir klimadan beklentiniz nedir? Performans ve fiyat oranını iyi tartın. Her klima bir şekilde ısıtma ve soğutma için üretiliyor. Peki niye biri 1300 ytl iken diğeri 300 ytl, bunu neler belirliyor olabilir? İşte burada önemli olan klimanın kalitesini belirleyen, filtreleme sistemi, kompresoru, sessizliği vs. bir çok etken çıkıyor karşımıza. Ben açık açık müşterilerime de söylüyorum, eğer sadece soğutma için alacaksanız süpermarketlerdeki ucuz klimalardan alın, çünkü her klima soğutur. Ama sessiz olsun, ısıtsın da, az elektrik harcasın diyorsanız biraz daha bütçe ayırabiliyorsanız alarko, toshiba, carrier gibi markaları kesinlikle öneririm. Çünkü ilk etapta yaptığınız yatırım size konfor, çok daha az hatta "0" arıza ve enerji tasarrufu, olarak geri dönecektir.