1.ARKADASLAR (ÖĞRETMEN KAMPANYASI) BILGISYARIMI İLK ALDIGIM ZAMANLARDA HAPORLÖRLERİ PATLAMIŞTI SERVİSE GONDERMISTIM VE DEĞİSTİRİP GERİ YOLLAMISLARDI ARADAN 2 YIL GECTI VE BUGUN 2 HAPORLÖRDEN BIRINDEN SES GELMIYOR.GARANTININ BITMESINE 10-15 GUN KALDI SİZCE NE YAPMALIYIM.BU SEKILDE İDAREMI EDEYIM YOKSA YOLLAYAYIMMI?
2.BIR SORUMDA BILGISAYARIM YAKLASIK 3. YILINDA VE ARTIK ŞARJI HİÇ DAYANMIYOR ELEKTİRİĞE TAKILI KULLANIYORUM.BU DURUM NORMAL Mİ? YOKSA BIR BATARYANIN ÖMRÜ 3 YIL MI?
BU LEPTOPTAN KULLANANLAR VARSA VE AYNI SORUNU YASAYANLAR VARMI MERAK EDIYORUM?
Bilgisayarın modeli : toshiba L10-102
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can206 -- 2 Mayıs 2008; 23:56:33 >
ARKADASLAR BILGISYARIM 3.YILINDA VE ARTIK ŞARJI HİÇ DAYANMIYOR ELEKTİRİĞE TAKILI KULLANIYORUM.BU DURUM NORMAL Mİ? YOKSA BIR BATARYANIN ÖMRÜ 3 YIL MI?
BU LEPTOPTAN KULLANANLAR VARSA AYNI SORUN ONLARDADA VARMI MERAK EDIYORUM?
valla 3 yıl iyi zaman. çok sık batarya gücü ile kullanılan makinalarda ilk 6 ayda %20 performans kaybı başlarken 3 yıl gibi bir sürede bataryayı tüketmek büyük başarı.çok normal.
23 mayıs 2005'te aldığım toshiba ile ilgili servis detayları: 20 mart'ta bilgisiyarın aniden kapanması ile ilgili sorun, garantiden anakart değişti 8 mayıs'ta yine bilgisayarın donması ve mavi ekran vermesi ile ilgili sorun, garantiden HDD değişti, 40 olan HDD yerine 80gb HDD geldi.
batarya benim de bitik. bunu garantiden değiştirmediler, orjinalinin 240 ytl civarında olduğunu söyledi teknik servis.