Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
CODEGEN - TOSHIBA 320 GB USB 2,0 8MB Cache 2,5” ONE TOUCH DERİ SİYAH TAŞINABİLİR DİSK alacam yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> CODEGEN - TOSHIBA 320 GB USB 2,0 8MB Cache 2,5” ONE TOUCH DERİ SİYAH TAŞINABİLİR DİSK alacam yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
archist

2 Mayıs 2008; 11:20:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kapasitesi yüksek,taşıması kolay ve usb kablosu içinde olduğu için bu ürünü buldum. fakat forumda hakkında bi yorum bulamadım.ayrıca bi akrabamda usb girişli lg sinema sistemi var arada bi onda film seyrediyoz bu hdd i usb den bağladığımızda film seyredebilirmiyiz.bi yerde adaptörlü hdd lerle seyredilebiliyormuş diye duymuştum.tabii onlarda 3.5 luk oluyolar

archist

2 Mayıs 2008; 11:23:58 

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=BilgisayarVirtual&productid=ELY36834(BilgisayarBase)

ExECaLiBuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2008; 21:45:31 

film seyredebilmen için dosya sisteminin fat32 olarak formatlanması lazım. dvd-divx playerlar ntfs yi görmüyor. bende 320 gb lik başka bir modelini aldım. ntfs formatlı idi.

srdrpeker

6 Mayıs 2008; 16:23:28 

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

film seyredebilmen için dosya sisteminin fat32 olarak formatlanması lazım. dvd-divx playerlar ntfs yi görmüyor. bende 320 gb lik başka bir modelini aldım. ntfs formatlı idi.

Tesekkurler, bunu bilmiyordum.
Saygilar

Satis yaptiklarim : darkcondor(eyetoy camera), Weycell 61(3 aylık XBOX 360 Live Gold), sanat7 (12+1 aylik XBOX 360 Live Gold + 4000 Live Microsoft Point + 4000 Live Microsoft Point)...
archist

6 Mayıs 2008; 17:01:44 

dosya sistemini fat32 yapsak bile bi arkadaş hdd dışardan elektrik almadan dvd hdd si tanımaz diyordu.bu konuda bir bilginiz varmı.

ExECaLiBuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 20:08:18 

quote:

Orjinalden alıntı: archist

dosya sistemini fat32 yapsak bile bi arkadaş hdd dışardan elektrik almadan dvd hdd si tanımaz diyordu.bu konuda bir bilginiz varmı.

2.5" hdd usbden güç aldıkları için harici beslemeye ihtiyaç duymuyorlar. fakat 3.5" hddler mutlaka kendi adaptörü ile kullanılmalıdır.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> CODEGEN - TOSHIBA 320 GB USB 2,0 8MB Cache 2,5” ONE TOUCH DERİ SİYAH TAŞINABİLİR DİSK alacam yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI RX2600XT ekran kartı
MSIdan 512MB bellekli pasif soğutmalı ATI HD 2600XT
Zotac Türkiye
Compex 2007 : Zotac Türkiye Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç