Giriş | |
|
|
|
2 Mayıs 2008; 10:44:58
|
|
|
Artık bu modelin de ayrı bir forumu olma zamanı geldi sanırım.Lütfen kullanan ve bilenler destek versin,örnek fotolar koysunlar.Ben makineyi yeni aldım.Acaba bu makineyle güzel makrolar çekilebilir mi?Makro 10 cm yazıyor özelliğinde.Ben de çekebilirsem eklerim.
|
|
5 Mayıs 2008; 14:02:29
|
|
|
İnanamıyorum,hala bir tek kullanan bile çıkmadı.
|
|
7 Mayıs 2008; 11:25:31
|
|
|
ben dün aldım bi raz kurcalım daha yenisiyim ama türkçe menü olması ve kolay kullanımı gayet güzel yalnız 1,2 volt 2500 amper pil mi almam lzım ne marka almam lazım bilmiyorum
|
|
7 Mayıs 2008; 11:49:38
|
|
|
Neyden bahsettiğinizi anlamadım.Bo model bataryalı.Yani cep telefonu gibi şarj oluyor.İzlenimlerinizi beklyorum.
|
|
7 Mayıs 2008; 12:27:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ecaydin55 Neyden bahsettiğinizi anlamadım.Bo model bataryalı.Yani cep telefonu gibi şarj oluyor.İzlenimlerinizi beklyorum. çok afedersiniz benimki s730 muş
|
|
8 Mayıs 2008; 8:24:50
|
|
|
ishtare hiç hata kabul etmiyorsunuz tabi ki samsun değil samsung demek istedim,ama samsunlu olduğum için de bu hatayı yapmış olabilirim.
|
|
8 Mayıs 2008; 8:31:58
|
|
|
dostum hata kabul etmiyor değilim de topic de kötü duruyor... değiştirsen iyi olacak quote:
Orjinalden alıntı: ecaydin55 ishtare hiç hata kabul etmiyorsunuz tabi ki samsun değil samsung demek istedim,ama samsunlu olduğum için de bu hatayı yapmış olabilirim.
|
|
|
8 Mayıs 2008; 9:43:41
|
|
|
arkadaşlar gerçekten bende 2 gündür bu makinayı araştırıyorum. bilgi sahibi olanlar tecrübelerini payalaşırlarsa memnun oluruz.......
|
|
9 Mayıs 2008; 16:53:06
|
|
|
ishtare nasıl değiştiriliyor bilmiyorum.
|
|
11 Mayıs 2008; 22:05:54
|
|
|
koca forumda kimsenin bilgisi yok mu yaa:(
|
|
11 Mayıs 2008; 23:06:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: juti34 ben dün aldım bi raz kurcalım daha yenisiyim ama türkçe menü olması ve kolay kullanımı gayet güzel yalnız 1,2 volt 2500 amper pil mi almam lzım ne marka almam lazım bilmiyorum YANLIŞ YERDESİN :) İMZAMDAKİ KONUYA GEL S730 KULLANANLAR ORADA
|
|
12 Mayıs 2008; 11:07:07
|
|
|
kad_kad s730 değil l730 bizim sorduğumuz
|
|
12 Mayıs 2008; 15:31:13
|
|
|
Bende bu makinayı almayı düşünüyorum fakat internette çok fazla açıklayıcı bilgi olmaması benide çelişkiye düşürüyor kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sewinirim. çektikleri bir kaç fotoyu koysalar hiç de fena olmaz hani
|
|
|
|
|
12 Mayıs 2008; 17:44:42
|
|
|
|
benim kuzen almıştı dış çekimler mükemmel ötesi. ama iç çekimleri için biraz düşün derim.
|
|
|
|
|
12 Mayıs 2008; 18:30:55
|
|
|
EvilOfLpic öncelikle tşklr. ayrıca kendi kendine çekim hızı denen bu özellik var mı bu makinede genelde 2-10sn aralığında oluyor hani, beyaz dengesini ve megapikselini kendimiz ayarlayabiliyormuyuz sanırım çok fazla şey sordum
|
|
13 Mayıs 2008; 9:43:38
|
|
|
werwi_li bazı sorularını da ben cevaplayayım.evet megapiksel ayarı,beyaz dengesi ayarı ve bir çok ayarını elden yapabiliyorsun.Ben henüz dışarda çekim yapmadım.İçerdekilerden de memnunum.Ayrıca elle ayar yapmakla uğraşmak istemezsen otomatik ayarı da var.Enstantane ve diyafram da ayarlanabiliyor.Ama ben nerde ne ayar yapmam gerekşyor bilmiyorum.Ayrıca bu makine zifiri karanlıkta flaşla çok aydınlık fotolar çekiyor.Tek kötü yanı makrosu 10 cm.Bilmiyorum iyi makro çekilebilir mi bu cm ile.Varsa çeken yollasın lütfen....
|
|
13 Mayıs 2008; 11:28:13
|
| | | |