Uzun süreli bir sessizliğin ardından Benq, C30'un varisi C36'yı resmen duyurdu. Müzik odaklı C36 tasarım açısından C30 ile benzerlik göstermesine rağmen teknik anlamda tamamen ayrılıyor. C36, yalnızca 78 gram ağırlığında ve telefonun üzerinde MP3 çalar uygulaması, FM radyo, 1.3 Megapiksel kamera için adanmış özel kısayol tuşları ve çift hoparlör sistemi mevcut. 2.0 inç boyutunda LCD ekrana yer verilen telefonun belleğini microSD kartlarla arttırabiliyoruz. Bunlar dışında telefon, FM radyo yayınlarını belleğine kaydedebiliyor ve telefonu bilgisayara bağladığımızda webcam gibi kullanabiliyoruz. Ayrıca C36'da sağlığına önem verenler için sağlık yönetim yazılımı da düşünülmüş. Küçük ama hoş bir detay olduğunu söyleyebiliriz.
Benq C36'nın ilk olarak Endonezya'da dağıtımına bu ay içinde başlanacak. Fiyat seviyesi şu an için belli değil.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 Pek yakında:67 mm B+W UV NC filtre
BenQ ürünlerinin satılmasını istiyorsa büyük bir devrim yapması lazım Avrupada ki satış rakamları nasıl bilmiyorum ama Türkiye'deki satış rakamları rezil bir durumda olduğu kesin... Bence BenQ ürünlerini çok dandik üretiyor...
Firma taraftarı olup kazıklanmaya gerek yok. Hepsi birbirini tokatlasın. Onların ağlayacağınımı sanıyorsunuz. 1 milyar değilde 500 milyon dolar kazansınlar. Üreteci kahkaha atacağına gülümsesin tüketici ağlayacağına gülsün be kardeşim...
BenQ ürünlerinin satılmasını istiyorsa büyük bir devrim yapması lazım Avrupada ki satış rakamları nasıl bilmiyorum ama Türkiye'deki satış rakamları rezil bir durumda olduğu kesin... Bence BenQ ürünlerini çok dandik üretiyor...
Ürünleri derken LCD monitörleri kapsamıyor değilmi..
her modelinde bir yenilik, farklılık peşinde koşan bir marka bence dandik degildir.............tamam yavaşlar ve hepsibirarada ürünü henüz yok ama zamanla bu açıgı kapayacaklarını düşünüyorum.
BenQ monitörleri ile piyasada iyi bir çıkış yaprak pazar payını yükseltti. Fakat aynı Şeyleri Printerleri için söylemek mümkün değil 0 kutulu cihazların arızalı çıkan kartuşları ve cihazları ile bayağı bir müşteri kaybı yaşadı ve yaşattığı da bir gerçek.. Gsm sektörüne gelince siemens ten aldığı temel ve gücü kendi gücü ile birleştirmesine rağmen çokta doyurucu ürünler ortaya koyamadığı hepimizin malumudur ki bunuda umarım yakında aşarlar ve monitör ve notebookları gibi iyi ürünler piyasaya sunarlar...
cihazın (+)ları::mp3 çalar,fm radyo,radyodan kayıt,e-kitap okuma,avi formatlı video kayıt,cift hoparlör,saglıklı yaşam eklentileri,webcam cihazın (-) leri::ekran 176*220,kamera 1.3,bluetooth yok,usb1.1,650mha batarya
Ufaltılmış ön izleme resmi
- lerdeki 176*220 çözünürlük bence pek bi eksik değil telefon müzik odaklı olduğu için pek önemli şeyler deüil bunlar ve telefonun fiyatının uygun olacağı düşünülürse bu özellikler yeter de artar bile..
Ürünleri derken LCD monitörleri kapsamıyor değilmi..
evet katiliyorum<...eger kastın lcd leri ovmek ise haklısın cok kaliteli ve kullanışlı ekonomik fiyat lcd leri var...ve sekil semal olarak da cok dade ve sık...19''bende mevcut bir tane...
cihazın (+)ları::mp3 çalar,fm radyo,radyodan kayıt,e-kitap okuma,avi formatlı video kayıt,cift hoparlör,saglıklı yaşam eklentileri,webcam cihazın (-) leri::ekran 176*220,kamera 1.3,bluetooth yok,usb1.1,650mha batarya
Ufaltılmış ön izleme resmi
- lerdeki 176*220 çözünürlük bence pek bi eksik değil telefon müzik odaklı olduğu için pek önemli şeyler deüil bunlar ve telefonun fiyatının uygun olacağı düşünülürse bu özellikler yeter de artar bile..
cihaz ayni m81 benzemiş.....eksilerini bir seyd ah ilave etmek lazım.....benq yazılımına sahip bir telefon....
ama uygun fiyat olacagı dusunulunce esinize cocugunuza guzel bir hediye....tabii gelirse....
ama benim beklentim...su son cıkan M7,S7 SERİSİNİN HAREKETE DAHA HIZLI GECMESİ...yani tekrar bir siemens dirilmesinin gerceklesmesi....