Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
## Benq C36; müzik odaklı cep telefonu ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> ## Benq C36; müzik odaklı cep telefonu ## Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 1:13:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Uzun süreli bir sessizliğin ardından Benq, C30'un varisi C36'yı resmen duyurdu. Müzik odaklı C36 tasarım açısından C30 ile benzerlik göstermesine rağmen teknik anlamda tamamen ayrılıyor. C36, yalnızca 78 gram ağırlığında ve telefonun üzerinde MP3 çalar uygulaması, FM radyo, 1.3 Megapiksel kamera için adanmış özel kısayol tuşları ve çift hoparlör sistemi mevcut. 2.0 inç boyutunda LCD ekrana yer verilen telefonun belleğini microSD kartlarla arttırabiliyoruz. Bunlar dışında telefon, FM radyo yayınlarını belleğine kaydedebiliyor ve telefonu bilgisayara bağladığımızda webcam gibi kullanabiliyoruz. Ayrıca C36'da sağlığına önem verenler için sağlık yönetim yazılımı da düşünülmüş. Küçük ama hoş bir detay olduğunu söyleyebiliriz.

Benq C36'nın ilk olarak Endonezya'da dağıtımına bu ay içinde başlanacak. Fiyat seviyesi şu an için belli değil.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Pek yakında: 67 mm B+W UV NC filtre
DraGonS

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 1:17:11 

BenQ ürünlerinin satılmasını istiyorsa büyük bir devrim yapması lazım Avrupada ki satış rakamları nasıl bilmiyorum ama Türkiye'deki satış rakamları rezil bir durumda olduğu kesin... Bence BenQ ürünlerini çok dandik üretiyor...

Firma taraftarı olup kazıklanmaya gerek yok. Hepsi birbirini tokatlasın. Onların ağlayacağınımı sanıyorsunuz. 1 milyar değilde 500 milyon dolar kazansınlar. Üreteci kahkaha atacağına gülümsesin tüketici ağlayacağına gülsün be kardeşim...
EAedp

2 Mayıs 2008; 1:57:42 

quote:

Orjinalden alıntı: DraGonS

BenQ ürünlerinin satılmasını istiyorsa büyük bir devrim yapması lazım Avrupada ki satış rakamları nasıl bilmiyorum ama Türkiye'deki satış rakamları rezil bir durumda olduğu kesin... Bence BenQ ürünlerini çok dandik üretiyor...

Ürünleri derken LCD monitörleri kapsamıyor değilmi..

mcebi001

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 9:56:34 

quote:

her modelinde bir yenilik, farklılık peşinde koşan bir marka bence dandik degildir.............tamam yavaşlar ve hepsibirarada ürünü henüz yok ama zamanla bu açıgı kapayacaklarını düşünüyorum.

Hepsi gider bi o kalır
mcebi001

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 12:28:47 

cihazın (+)ları::mp3 çalar,fm radyo,radyodan kayıt,e-kitap okuma,avi formatlı video kayıt,cift hoparlör,saglıklı yaşam eklentileri,webcam
cihazın (-) leri::ekran 176*220,kamera 1.3,bluetooth yok,usb1.1,650mha batarya

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 2 Mayıs 2008; 12:30:05 >

Hepsi gider bi o kalır
seductivetr

2 Mayıs 2008; 12:45:19 

BenQ monitörleri ile piyasada iyi bir çıkış yaprak pazar payını yükseltti. Fakat aynı Şeyleri Printerleri için söylemek mümkün değil 0 kutulu cihazların arızalı çıkan kartuşları ve cihazları ile bayağı bir müşteri kaybı yaşadı ve yaşattığı da bir gerçek.. Gsm sektörüne gelince siemens ten aldığı temel ve gücü kendi gücü ile birleştirmesine rağmen çokta doyurucu ürünler ortaya koyamadığı hepimizin malumudur ki bunuda umarım yakında aşarlar ve monitör ve notebookları gibi iyi ürünler piyasaya sunarlar...

YOQ:(
Oz_An

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 14:41:04 

quote:

Orjinalden alıntı: mcebi001

cihazın (+)ları::mp3 çalar,fm radyo,radyodan kayıt,e-kitap okuma,avi formatlı video kayıt,cift hoparlör,saglıklı yaşam eklentileri,webcam

- lerdeki 176*220 çözünürlük bence pek bi eksik değil telefon müzik odaklı olduğu için pek önemli şeyler deüil bunlar ve telefonun fiyatının uygun olacağı düşünülürse bu özellikler yeter de artar bile..

I'm A PC GAMER

malkooklam

3 Mayıs 2008; 9:00:16 

quote:

Orjinalden alıntı: EAedp

quote:

Ürünleri derken LCD monitörleri kapsamıyor değilmi..

evet katiliyorum<...eger kastın lcd leri ovmek ise haklısın cok kaliteli ve kullanışlı ekonomik fiyat lcd leri var...ve sekil semal olarak da cok dade ve sık...19''bende mevcut bir tane...

malkooklam

3 Mayıs 2008; 9:05:07 

quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

quote:

Orjinalden alıntı: mcebi001

- lerdeki 176*220 çözünürlük bence pek bi eksik değil telefon müzik odaklı olduğu için pek önemli şeyler deüil bunlar ve telefonun fiyatının uygun olacağı düşünülürse bu özellikler yeter de artar bile..

cihaz ayni m81 benzemiş.....eksilerini bir seyd ah ilave etmek lazım.....benq yazılımına sahip bir telefon....

ama uygun fiyat olacagı dusunulunce esinize cocugunuza guzel bir hediye....tabii gelirse....

ama benim beklentim...su son cıkan M7,S7 SERİSİNİN HAREKETE DAHA HIZLI GECMESİ...yani tekrar bir siemens dirilmesinin gerceklesmesi....
cmert

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 16:19:00 

sade, güzel bir tasarımı var.

kiminin rüyası,
kiminin kabusu!

kartallar_yalnız_uçar

4 Mayıs 2008; 13:15:12