Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ZİBRO'MU TOSHİBA'MI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> ZİBRO'MU TOSHİBA'MI Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hsyngrl

1 Mayıs 2008; 23:59:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

lütfen yardım.......
form a yeni üye oldum toshiba skvr16 modelini 2500 ytl civarı almayı düşünürken 2gün önce zibro s 1753 modeliyle ilgilenmeye başladım hatta bugün fiyatta anlasmıştım yarın klimayı almaya gidecektim bu aksam biraz daha inceleme yaptım kafam gene karıştı sizce hangisi tosh. arıza durumunda parca ve serviz fiyatları yüzünden cekimser kaldım gerçi zibro yuda bildiğim yok ya sadece ısınmak için alıyorum 2500 ytl kendimi zorlayarak cıkartabiliyorum ve sıkıldım değiştireyim deme şansım yok. odam 28 m2 arakat çift camlı 18 binlik klima yeter dediler benim için iyi ısınmak ve ucuza ısınmak önemli yardımcı olan herkese şimdiden tşk.

baristutmaz

2 Mayıs 2008; 10:36:21 

quote:

Orjinalden alıntı: hsyngrl

lütfen yardım.......
form a yeni üye oldum toshiba skvr16 modelini 2500 ytl civarı almayı düşünürken 2gün önce zibro s 1753 modeliyle ilgilenmeye başladım hatta bugün fiyatta anlasmıştım yarın klimayı almaya gidecektim bu aksam biraz daha inceleme yaptım kafam gene karıştı sizce hangisi tosh. arıza durumunda parca ve serviz fiyatları yüzünden cekimser kaldım gerçi zibro yuda bildiğim yok ya sadece ısınmak için alıyorum 2500 ytl kendimi zorlayarak cıkartabiliyorum ve sıkıldım değiştireyim deme şansım yok. odam 28 m2 arakat çift camlı 18 binlik klima yeter dediler benim için iyi ısınmak ve ucuza ısınmak önemli yardımcı olan herkese şimdiden tşk.

Arkadaşım,

Isıtma amaçlı kullanacaksan ve elektrik tasarrufu konusunda tavsiyem Kesinlikle Zibro olacaktır. Ben geçen hafta aşağıda ki modeli taktırdım. Gayet mükemmel... Ayrıca 5 Yıl garantili.

ZIBRO S 2041 12,500 (2,700-14100) / 17,100 (2400-20820)
KW: SOĞUK 3,6 - SICAK: 5
EER: 4,14 COP: 4,43
Fiyat: 2290 Peşin

Sizin için uygun olan klimayı aşağıda ki numaradan öğrenebilirsiniz?

Eskort İklimlendirme

0 232 439 03 67

GALATASARAY
dhappyb

2 Mayıs 2008; 20:17:09 

selamlar
zibro bulunduğum ilde bulunmadığı için malumatı yok ama geçen alarko bayisi ve servisinde baya araştırma ve sohbet amaclı vakit geçirdim. toshibalarn servis ve parçaları korkunç düzeyde değil. örnek verecek olursak en pahalı filitre 25$ ve o da tavan tipi büyük btu lu modellerin. ortalama 15 $ civarı normal modellerin. bence yedek parca olarak bi alarko bayisini araman kafi.
saygılar

mavi simsek

24 Mayıs 2008; 22:11:45 

arkadasım ben sana zibrodan şaşma derim toshibada iyi marka ama zibroyu dene bence torununda o klimayı rahatlıkla kullanır hiç şüphen olmasın

saygılar

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> ZİBRO'MU TOSHİBA'MI Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac 9800GTX+ AMP Edition
nVidianın revize ettiği 9800GTX, ATI HD4850 karşısında
Gigabyte HD4870 video inceleme
Daha güçlü, daha hızlı, daha ucuz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç