Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Monster >> sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : mktrnk
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mktrnk

1 Mayıs 2008; 23:25:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

herkese selam kafama takılan bır kac soru var ve yardım beklıyorum

kullanıpta memnun olmayan varmı ??????????????????????????????????

ya soyle bır mail aldım

Neden mosnter'a yaklaºma ?

1-) Berbat kasa tasar¹m¹.
2-) Kalitesiz malzeme kullan¹m¹.
3-) Verimsiz so»utma,sesli çal¹ºma.
4-) Fiyat olarak di»er markalardan bir fark¹n¹n NEREDEYSE olmamas¹.(©ºletim
sistemsiz ürün satarak, milleti bak¹n biz ucuza sat¹yoruz diye kand¹r¹yorlar.©ºletim
sistemli sistemleri piyasadaki kompenent olarak muadili olan dünya markalar¹yla ayn¹
fiyatlara zaten.)
5-) Yetersiz servis a»¹. (Kad¹köy'de küçük bir dükkanda servis hizmetleri var. Tüm
Türkiye genelinde bozulan cihazlar buraya geliyor. Kolay cihaz de»iºimi veya para
iadesi yapmalar¹ servislerinin yetersiz oluºuyla ilgili. O kadar geri dönen cihazla
30 günlük yasal sürede baºa ç¹kmalar¹ mümkün de»il.)
6-) Cihazla birlikte herhangi bir ek yaz¹l¹m (Bundle Software) vermeyiºleri

MEKATRONİK MÜHENİSLİĞİ ADAYI
mktrnk

1 Mayıs 2008; 23:28:04 

sızce bu gorusler ne derece dogru

MEKATRONİK MÜHENİSLİĞİ ADAYI
DH|UnderTaker

2 Mayıs 2008; 18:02:55 

bu konu uzar gider ama kim dediyse doğru demiş

İntel C2D 2.2 GHZ 4 MB 800 MHZ - 2x 1024 MB 667 MHZ - nVidia 8600M GS 512 MB - 160 GB 8 MB E-Sata

Conexant High Definition Audia Sound Card - Creative A300 2.1 Sound System - HDMI & DVI Port - 2MegaPixel WebCam

Wi-Fi Link 4965 A/G/Draft-N - AirTies RT-205 Modem - Vista Home Premium TR - => Packard Bell MB85
M1A2Abrams

9 Mayıs 2008; 14:31:03 

ALAKASI YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşım monster laptop kullanıorm alalı 3-4 ay oluyor TAMAMEN MENUNUM

sadece tek bir dezavantajı war yazın oyun oynarken laptop kapanıyor bunun sebebide yazın oluşan yüksek nem oranı ekran kartının aşırı ısınması NVİDİA'nın geliştirdiği sistem sayesinde ekran kartı YANMADAN pc kendi kendini kapatıyor ve ekran kartının ısısı makul değerlere inene kadar pc açılmıor(bu 5-10 dkka arası) ancak... bununda çözümü war laptop soğutucusu için pcnin altına koyulan su tabakasından aldım ve gayet normal seviyelere indirmeyi başardım artık laptop oyun oynarken kapanmıyor.

hem şunu size tavsiye edim monster bir TÜRK firmasıdır. yani yerli malıdır. ayrıca aşırı sesli olduğu söleniyor alakası yok laptop 24 saatten daha fazla açık kaldığı günler oldu en küçük bir ses artışı olmamıştır. kullandığı dış kaplama dünyanın en büyük 3. laptop firmasıdır. yani kaliteli... en çok merak ettiğim konuysa görntüsünün nasıl olcağıydı ama tek kelime harika. ayrıca performansı başka bir akrabamın aldığı acer pcsinden daha yüksek verim aldım hemde acerler monsterın özellikleri aynıyken

sana tavsiyem yabancı markalı laptop alacaına sana monstter öneririm tamamen harika bir laptop ayrıca benim aldığım modelin aynısı toshiba da 7 milyardı ben monster da 2.5 milyara aldım ne demek istediğimi anlamışsndır umarım

yukardaki arkdşn kullanmadan verdiği cevaba (kullandımı bilmiorm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 9 Mayıs 2008; 14:33:10 >

romsage

11 Mayıs 2008; 13:24:40 

1. si oyun oynarken kapanma her laptopta olur monsterla alakalı deil. ısınmadan dolayı!!! oyunun grafikleri indirirseniz bu sorn ortadan kalkar yada daha serin bi yerde oyununuzu oynayın :D

2. si yerli malı deil oda yurt dışında yapılıp gelio. sadece distirübütörümü denir ne denir onlar getirdiği için türk sayılır yoksa orjinali compal clevo vs. yani parçaların hepsi dışardan. sadece montaj tr de.!

3. benim laptopta gnn 24 saati açktır uyurken dahi. :) 1 gıdım fan sesi duymuyorm.

4. kasası çirkin diolar. birz doru toshibalara lg lere dell ere oranla çirkin. ama ibm/lenewo, Hp nin Pavilon olmayan serileriyle aynı kalitede kasaları. (ayrıca 15.4" kasalar için söylüyyorum. 17" olanlar gerçekten çk gzl bi kasaya sahip (40 yıllık şöförüm böyle kasa görmedim gibi :D ).

5. ayrıca fiyatları piyasaya göre grçkten en iisi.

performans/fiyat en yakın acer ler var. ama yine monster geçio onları.

ben 6 aydır kullanıorm hç srn yaşamadım.

bence alll.

astaf

11 Mayıs 2008; 21:26:30 

bu konu cok tartısıldı kullananda kullanmayanda yorum yaptı. istanbuldaysan kadıköye git kendin test et. yada al bir makina beğenmez isen geri al paranı kısacası.
kardeş ben kullanıyorum cok stabil makina sorunsuz
siddetle tawsiye ederim ben pişman olmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astaf -- 11 Mayıs 2008; 21:27:59 >

MONSTER T77FL904 Intel® Core™2Duo T7700 512 MB nVIDIA GF8600MGT 15.4" WXGA(1440 x 900) 4 GBDDRII 800Mhz 160GB 7200 RPM 3d mark 2006 4401puan
LORDTEK

28 Mayıs 2008; 10:16:26 

Arkadaşların dediği gibi "güzel" ürünlerdir. Ama öyle bir kusuru var ki, beni Pavilon'a itiyor. Fn tuşu ile CTRL tuşları (saçma bir sebepten dolayı) yer değiştirmiş. Bunun haricinde çok güzel bir üründür...

LORDTEK
trimaxsahinabi
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 18 günü kaldı.

28 Mayıs 2008; 10:35:58 

acer 5920g kullanıyorum...22" monitöre bağlı olarak kullanıyorum ve kullanırkende kapağı 2 parmak genişliğinde açık tutuyorum,yani nerdeyse kapağı kapalı (kablosuz klavye setim var, ayıptır sölemesi mx3200 ).... ve ben bu şeklde assasins creed , stalker UT3 oynuyorum saatlerce... daha bugüne kadar benim makine hiç kapanmadı....1 hafta hiç kapatmadan download yaptım,gene hiç bir sorun olmadı....şimdi kalkıp da yazın hava sıcaktır,aletin kendini kapatması normaldir diyen arkadaşlar biraz saçmalamış...başka arabaya binmeyen birinin doğanı,şahini övmesi gibi olmuş ... aletin görevini yerine getirmesi atmosferik koşullara bağlıysa yandık ....aletin kendini kapatması, makinenin tasarımı ile ilgili,kullanılan fakat kullanıcının dikkat etmediği parçalar ile ilgilidir...yani kasanın tasarımındaki hava delikleri, heat pipe'lar,kullanılan termal macun,kullanılan fan vs...şimdi aldığınız alet hatalı olmasına rağmen bunu normal görüyorsanız,biraz polyanaya döndürmüş olursunuz işi...ayrıca fiyat olarak da cazibesi kalmadı ilk çıktığı zamanlardaki gibi...ben acerı alırken aynı özelliklerdeki monster daha pahallıydı, inanılmaz ama gerçek..üstelik kasası da airbrush gibi saçmalık olandan.
yaman156

29 Mayıs 2008; 18:05:55 

Yurdum insanı canım arkadaşım tek kelime ile birşey söyleyim eğer bir notebook bukadar kötüyse nasıl hala satış yapabiliyor. ben birkaç arkadaşımla birlikte gittim inceledim notebookları görsellik kişiseldir ama 2. sıradaki kalitesiz malzeme kullanımı için adamlar KINGSTON ram SEAGATE disk kullanılıyor. Bunlar dünyada en fazla parça satan markalar yinede kalitesiz diyene artık bişi denmez
quote:

Orjinalden alıntı: mktrnk

ya soyle bır mail aldım

Neden mosnter'a yaklaºma ?

1-) Berbat kasa tasar¹m¹.
2-) Kalitesiz malzeme kullan¹m¹.
3-) Verimsiz so»utma,sesli çal¹ºma.
4-) Fiyat olarak di»er markalardan bir fark¹n¹n NEREDEYSE olmamas¹.(©ºletim
sistemsiz ürün satarak, milleti bak¹n biz ucuza sat¹yoruz diye kand¹r¹yorlar.©ºletim
sistemli sistemleri piyasadaki kompenent olarak muadili olan dünya markalar¹yla ayn¹
fiyatlara zaten.)
5-) Yetersiz servis a»¹. (Kad¹köy'de küçük bir dükkanda servis hizmetleri var. Tüm
Türkiye genelinde bozulan cihazlar buraya geliyor. Kolay cihaz de»iºimi veya para
iadesi yapmalar¹ servislerinin yetersiz oluºuyla ilgili. O kadar geri dönen cihazla
30 günlük yasal sürede baºa ç¹kmalar¹ mümkün de»il.)
6-) Cihazla birlikte herhangi bir ek yaz¹l¹m (Bundle Software) vermeyiºleri

Devrimci isteyen Che'yi, Lenin'i Stalini örnek alacağına ATATÜRK' ü ÖRNEK ALSIN..

http://www.nurlubahce.tr.cx/ sitemize bekliyoruz...
berocan

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008; 17:03:54 

Ben kendim kullanmadım ama arkadaşlarımda pek sevmiyorlar öyle bir ısınıyormuş ki tepsiye buz koyup üstüne poşet örtüp öyle çalıştıryorlarmış :) Asus kullanan arkadaşımda var onunki biraz daha düşük genelde online oyun-ofis için bir bilgisayar o hiç sorun yok diyor

Yaklaş yaklaşta limuzin olalım :)
[D]HanD

19 Haziran 2008; 19:52:54 

Bu linkteki laptopla (Monster) ilgili en güvenilir yorum bu linkte. Bence bu yorumlar en doğrusudur çünkü adam kurmuş laptopu.

KoRn_a

24 Haziran 2008; 15:30:30