|
trimaxsahinabi -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (28 Mayıs 2008; 10:35:58)
|
acer 5920g kullanıyorum...22" monitöre bağlı olarak kullanıyorum ve kullanırkende kapağı 2 parmak genişliğinde açık tutuyorum,yani nerdeyse kapağı kapalı (kablosuz klavye setim var, ayıptır sölemesi mx3200[sm=biggrinking.gif] ).... ve ben bu şeklde assasins creed , stalker UT3 oynuyorum saatlerce... daha bugüne kadar benim makine hiç kapanmadı....1 hafta hiç kapatmadan download yaptım,gene hiç bir sorun olmadı....şimdi kalkıp da yazın hava sıcaktır,aletin kendini kapatması normaldir diyen arkadaşlar biraz saçmalamış...başka arabaya binmeyen birinin doğanı,şahini övmesi gibi olmuş ... aletin görevini yerine getirmesi atmosferik koşullara bağlıysa yandık[sm=evillol.gif]....aletin kendini kapatması, makinenin tasarımı ile ilgili,kullanılan fakat kullanıcının dikkat etmediği parçalar ile ilgilidir...yani kasanın tasarımındaki hava delikleri, heat pipe'lar,kullanılan termal macun,kullanılan fan vs...şimdi aldığınız alet hatalı olmasına rağmen bunu normal görüyorsanız,biraz polyanaya döndürmüş olursunuz işi...ayrıca fiyat olarak da cazibesi kalmadı ilk çıktığı zamanlardaki gibi...ben acerı alırken aynı özelliklerdeki monster daha pahallıydı, inanılmaz ama gerçek..üstelik kasası da airbrush gibi saçmalık olandan.
|
|
|
|