sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Monster

mktrnk -> sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (1 Mayıs 2008; 23:25:43)

herkese selam kafama takılan bır kac soru var ve yardım beklıyorum

kullanıpta memnun olmayan varmı ??????????????????????????????????

ya soyle bır mail aldım

Neden mosnter'a yaklaºma ?

1-) Berbat kasa tasar¹m¹.
2-) Kalitesiz malzeme kullan¹m¹.
3-) Verimsiz so»utma,sesli çal¹ºma.
4-) Fiyat olarak di»er markalardan bir fark¹n¹n NEREDEYSE olmamas¹.(©ºletim
sistemsiz ürün satarak, milleti bak¹n biz ucuza sat¹yoruz diye kand¹r¹yorlar.©ºletim
sistemli sistemleri piyasadaki kompenent olarak muadili olan dünya markalar¹yla ayn¹
fiyatlara zaten.)
5-) Yetersiz servis a»¹. (Kad¹köy'de küçük bir dükkanda servis hizmetleri var. Tüm
Türkiye genelinde bozulan cihazlar buraya geliyor. Kolay cihaz de»iºimi veya para
iadesi yapmalar¹ servislerinin yetersiz oluºuyla ilgili. O kadar geri dönen cihazla
30 günlük yasal sürede baºa ç¹kmalar¹ mümkün de»il.)
6-) Cihazla birlikte herhangi bir ek yaz¹l¹m (Bundle Software) vermeyiºleri

mktrnk -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (1 Mayıs 2008; 23:28:04)

sızce bu gorusler ne derece dogru [:o][:o][:o][:o]

DH|UnderTaker -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (2 Mayıs 2008; 18:02:55)

bu konu uzar gider ama kim dediyse doğru demiş [sm=s15.gif]

M1A2Abrams -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (9 Mayıs 2008; 14:31:03)

ALAKASI YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşım monster laptop kullanıorm alalı 3-4 ay oluyor TAMAMEN MENUNUM

sadece tek bir dezavantajı war yazın oyun oynarken laptop kapanıyor bunun sebebide yazın oluşan yüksek nem oranı ekran kartının aşırı ısınması NVİDİA'nın geliştirdiği sistem sayesinde ekran kartı YANMADAN pc kendi kendini kapatıyor ve ekran kartının ısısı makul değerlere inene kadar pc açılmıor(bu 5-10 dkka arası) ancak... bununda çözümü war laptop soğutucusu için pcnin altına koyulan su tabakasından aldım ve gayet normal seviyelere indirmeyi başardım artık laptop oyun oynarken kapanmıyor.

hem şunu size tavsiye edim monster bir TÜRK firmasıdır. yani yerli malıdır. ayrıca aşırı sesli olduğu söleniyor alakası yok laptop 24 saatten daha fazla açık kaldığı günler oldu en küçük bir ses artışı olmamıştır. kullandığı dış kaplama dünyanın en büyük 3. laptop firmasıdır. yani kaliteli... en çok merak ettiğim konuysa görntüsünün nasıl olcağıydı ama tek kelime harika. ayrıca performansı başka bir akrabamın aldığı acer pcsinden daha yüksek verim aldım hemde acerler monsterın özellikleri aynıyken

sana tavsiyem yabancı markalı laptop alacaına sana monstter öneririm tamamen harika bir laptop ayrıca benim aldığım modelin aynısı toshiba da 7 milyardı ben monster da 2.5 milyara aldım ne demek istediğimi anlamışsndır umarım

yukardaki arkdşn kullanmadan verdiği cevaba (kullandımı bilmiorm) [:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-]

romsage -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (11 Mayıs 2008; 13:24:40)

1. si oyun oynarken kapanma her laptopta olur monsterla alakalı deil. ısınmadan dolayı!!! oyunun grafikleri indirirseniz bu sorn ortadan kalkar yada daha serin bi yerde oyununuzu oynayın :D

2. si yerli malı deil oda yurt dışında yapılıp gelio. sadece distirübütörümü denir ne denir onlar getirdiği için türk sayılır yoksa orjinali compal clevo vs. yani parçaların hepsi dışardan. sadece montaj tr de.!

3. benim laptopta gnn 24 saati açktır uyurken dahi. :) 1 gıdım fan sesi duymuyorm.

4. kasası çirkin diolar. birz doru toshibalara lg lere dell ere oranla çirkin. ama ibm/lenewo, Hp nin Pavilon olmayan serileriyle aynı kalitede kasaları. (ayrıca 15.4" kasalar için söylüyyorum. 17" olanlar gerçekten çk gzl bi kasaya sahip (40 yıllık şöförüm böyle kasa görmedim gibi :D ).

5. ayrıca fiyatları piyasaya göre grçkten en iisi.

performans/fiyat en yakın acer ler var. ama yine monster geçio onları.

ben 6 aydır kullanıorm hç srn yaşamadım.

bence alll. [sm=s17.gif]

astaf -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (11 Mayıs 2008; 21:26:30)

bu konu cok tartısıldı kullananda kullanmayanda yorum yaptı. istanbuldaysan kadıköye git kendin test et. yada al bir makina beğenmez isen geri al paranı kısacası.
kardeş ben kullanıyorum cok stabil makina sorunsuz
siddetle tawsiye ederim ben pişman olmadım.

LORDTEK -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (28 Mayıs 2008; 10:16:26)

Arkadaşların dediği gibi "güzel" ürünlerdir. Ama öyle bir kusuru var ki, beni Pavilon'a itiyor. Fn tuşu ile CTRL tuşları (saçma bir sebepten dolayı) yer değiştirmiş. Bunun haricinde çok güzel bir üründür...

trimaxsahinabi -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (28 Mayıs 2008; 10:35:58)

acer 5920g kullanıyorum...22" monitöre bağlı olarak kullanıyorum ve kullanırkende kapağı 2 parmak genişliğinde açık tutuyorum,yani nerdeyse kapağı kapalı (kablosuz klavye setim var, ayıptır sölemesi mx3200[sm=biggrinking.gif] ).... ve ben bu şeklde assasins creed , stalker UT3 oynuyorum saatlerce... daha bugüne kadar benim makine hiç kapanmadı....1 hafta hiç kapatmadan download yaptım,gene hiç bir sorun olmadı....şimdi kalkıp da yazın hava sıcaktır,aletin kendini kapatması normaldir diyen arkadaşlar biraz saçmalamış...başka arabaya binmeyen birinin doğanı,şahini övmesi gibi olmuş ... aletin görevini yerine getirmesi atmosferik koşullara bağlıysa yandık[sm=evillol.gif]....aletin kendini kapatması, makinenin tasarımı ile ilgili,kullanılan fakat kullanıcının dikkat etmediği parçalar ile ilgilidir...yani kasanın tasarımındaki hava delikleri, heat pipe'lar,kullanılan termal macun,kullanılan fan vs...şimdi aldığınız alet hatalı olmasına rağmen bunu normal görüyorsanız,biraz polyanaya döndürmüş olursunuz işi...ayrıca fiyat olarak da cazibesi kalmadı ilk çıktığı zamanlardaki gibi...ben acerı alırken aynı özelliklerdeki monster daha pahallıydı, inanılmaz ama gerçek..üstelik kasası da airbrush gibi saçmalık olandan.

yaman156 -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (29 Mayıs 2008; 18:05:55)

Yurdum insanı canım arkadaşım tek kelime ile birşey söyleyim eğer bir notebook bukadar kötüyse nasıl hala satış yapabiliyor. ben birkaç arkadaşımla birlikte gittim inceledim notebookları görsellik kişiseldir ama 2. sıradaki kalitesiz malzeme kullanımı için adamlar KINGSTON ram SEAGATE disk kullanılıyor. Bunlar dünyada en fazla parça satan markalar yinede kalitesiz diyene artık bişi denmez[sm=s17.gif][sm=s17.gif]
quote:

Orjinalden alıntı: mktrnk

ya soyle bır mail aldım

sistemsiz ürün satarak, milleti bak¹n biz ucuza sat¹yoruz diye kand¹r¹yorlar.©ºletim
sistemli sistemleri piyasadaki kompenent olarak muadili olan dünya markalar¹yla ayn¹
fiyatlara zaten.)
5-) Yetersiz servis a»¹. (Kad¹köy'de küçük bir dükkanda servis hizmetleri var. Tüm
Türkiye genelinde bozulan cihazlar buraya geliyor. Kolay cihaz de»iºimi veya para
iadesi yapmalar¹ servislerinin yetersiz oluºuyla ilgili. O kadar geri dönen cihazla

[sm=s19.gif]

berocan -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (16 Haziran 2008; 17:03:54)

Ben kendim kullanmadım ama arkadaşlarımda pek sevmiyorlar öyle bir ısınıyormuş ki tepsiye buz koyup üstüne poşet örtüp öyle çalıştıryorlarmış :) Asus kullanan arkadaşımda var onunki biraz daha düşük genelde online oyun-ofis için bir bilgisayar o hiç sorun yok diyor

[D]HanD -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (19 Haziran 2008; 19:52:54)

Bu linkteki laptopla (Monster) ilgili en güvenilir yorum bu linkte. Bence bu yorumlar en doğrusudur çünkü adam kurmuş laptopu.[sm=s18.gif][:(]

KoRn_a -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (24 Haziran 2008; 15:30:30)

merhabalar..
evet göze hitap etmeyen bir marka. malzemesi kötü.
ama fiyat açısından diğer markalarla neredeyse aynı lafına katılmıyorum!
sen 512mb. nvdia 8800GT kart veren bi tane marka sölesene? fiyatıyla birlikte..
benim görüşüm ;
verdiğimiz parayı donanıma harcamışlar. yok parmak izi okumasımış yok işte uzaktan kumandaymış öle "gereksiz" özelliklere yatırmamıslar parayı. ve neredeyse her donanım ürününün iyi markasını tercih etmişler.
toplama bir bilgisyar gibi.
evet soğutma sistemi kötü biraz. servise gönderme amacım ısınma problemiydi zaten.
onunda giredildiğini umuyorum..
diğer markaları çok araştırdım ama bence mantıklı olarak alınabilecek bir marka..

tayfun417 -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (24 Haziran 2008; 23:25:56)

quote:

Orjinalden alıntı: mktrnk

herkese selam kafama takılan bır kac soru var ve yardım beklıyorum

kullanıpta memnun olmayan varmı ??????????????????????????????????

ya soyle bır mail aldım

fiyatlara zaten.)

selamlar arkadaşalr
Kullanıyorum Memnunn t75fl904 kullanıyorum
1-Kasa toshiba veya hp kasaları mükemmel değil ama BERBAT tabiride fazla olur. Bence kasa gayet hoş.
2-Kalitesiz malzeme demiş yuh yani. kingston ram,Seagate harddisk 7200rpm (kii 7200rpm hiçbi lapptopda yokkken.Acayip performansda etkiliyo).Fiyat olarak Acer en yakın monstere arkadaşın acerindeki ramin markası Hyundai ben ozmana kadar Hyundai in ram ürettiğinen bile haberim yoktu
3-Aynı özelliklere sahip farklı markalara ait laptoplar aynı derecede ısınır. verimli soğutması olan laptop sıcaklığı çoğunu dışarı atar.monsterde bunu yapıyor.herkezde sanıyor çok ısınıyor.ben mersinde okuyorum mersinde iken laptobu masada kullanıyorum.Mersinde hiç laptop ısınmadan dolayı kapanmadı. ama memleketim denizlide laptobu bikere dizimde oyun oynadım 10 dk sonra kapandı. farkettimki laptobun altındaki ekran kartının fanını dizimle kapatmışım. ki mersin denizliden daha sıcak.
Sonuç olarak altdaki fana dikkat edin ve 1-2 ayabbir fanını temizleyin.Şahsen ben hiç fan ve hdd sesi duymuyorum. sadece bigisayarı açınca fan çalışıyo ozman duyuyorum.
benim gözlemim asusun birçok modelinde hdd çok fazla rahatsız edici ses çıkarıyor.
4-Diğer markalar sana hangi marka kullandığı bile söylemiyorlar nereden biliyon fiyat farkını
birde kimse fiyat karşılaştırıken turbo memory, 7200rpm lik hdd ve esnek garantiyi göz önünde bulundurmuyor.
5-yetersiz teknik servismi hadi yaaa
ben şahsımolarak 1 kere teknik servise düştü yolum. salı günü aksam kargolar çıkmadan verdim. hdd değişmiş ve cumartesi kargodan alldım. Soruyorum hangi marka sana bun yapar.
"Kolay cihaz de»iºimi veya para iadesi yapmalar¹ servislerinin yetersiz oluºuyla ilgili" demiş. bence bozulan cihazımı tamir etmeleri yerine, değiştirmeleri veya para iadesi benim için daha güzel.Niye tamir edilmiş parça alyımki sıfırı varken.
kadıkoyde küçük bi yerniş hahaha. İsterse sokakta yapsınlar. beni ilgilendiren benim işimi yapıyolarmı. Allah varki yapıyolar.Yiğidi Öldür. ama hakkını yeme..
"O kadar geri dönen cihazla 30 günlük yasal sürede baºa ç¹kmalar¹ mümkün de»il." ne 30 günü adamalr 3. günde geri kargoya verdiler diyorum.

6-)" Cihazla birlikte herhangi bir ek yaz¹l¹m (Bundle Software) vermeyiºleri"
sen ne ek yazılımı istiyonki. backup mı acronis true ımage 11 war onun indir
moster zaten profesyonellerin terciği ek yazılım.kurtarma cd felan filan bunlar amatör işi ama onu yazan arkada amatörse bilemem.

ben 2 yıldır yurtta kalıyorum. laptobu almadan almadan önce bizim yurtta 10 kadar laptop wardı (monster(eski bi modeli),datron,msi,asus,hp pavlion,dell,acer,) hespsinle yakından ilgileniyordum ve ben MONSTERİ seçtim çünkü... (yukarıda belirttim )

Yalan yanlış konuşmasın kimse
Bu arada Fokus Billgisayarda gevşemesin ben böyle yazıyorundiye. Hatta dahaiyilerini yapsın. değişim modelleri en uygun ve kaliteli biçimde bize sunsun.

Herkeze saygılar..

zorba87 -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (26 Haziran 2008; 17:01:14)

ustad senin makinanin kapaginin kapali olmasi isinma olayini cok etkilemez hemde seninkinde ekran calismiyo ve arkadaslarin oynadigi ortamla seninki bir deil ortam nemi gercekten cokcok onemli sahin dogan benzetmesine bence sende uyuyosun[:D]sen hic monster kullandinmi bi kere o kapanma olayi olmasa nvidia bole bir sistem gelistirmezdiki nvidia nin bos yere yatirim yapmacagini biliyoruz dowload isi zaten bir bilgisayar icin en dandik islerdendir ama 3d animasyonlu ve sorround sesli oyunlar isinmaya en buyuk etkendir ozellikle ses ve ekran kartinin laptoplarda birbirin cok yakindir buda isinmayi artirir
quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

acer 5920g kullanıyorum...22" monitöre bağlı olarak kullanıyorum ve kullanırkende kapağı 2 parmak genişliğinde açık tutuyorum,yani nerdeyse kapağı kapalı (kablosuz klavye setim var, ayıptır sölemesi mx3200[sm=biggrinking.gif] ).... ve ben bu şeklde assasins creed , stalker UT3 oynuyorum saatlerce... daha bugüne kadar benim makine hiç kapanmadı....1 hafta hiç kapatmadan download yaptım,gene hiç bir sorun olmadı....şimdi kalkıp da yazın hava sıcaktır,aletin kendini kapatması normaldir diyen arkadaşlar biraz saçmalamış...başka arabaya binmeyen birinin doğanı,şahini övmesi gibi olmuş ... aletin görevini yerine getirmesi atmosferik koşullara bağlıysa yandık[sm=evillol.gif]....aletin kendini kapatması, makinenin tasarımı ile ilgili,kullanılan fakat kullanıcının dikkat etmediği parçalar ile ilgilidir...yani kasanın tasarımındaki hava delikleri, heat pipe'lar,kullanılan termal macun,kullanılan fan vs...şimdi aldığınız alet hatalı olmasına rağmen bunu normal görüyorsanız,biraz polyanaya döndürmüş olursunuz işi...ayrıca fiyat olarak da cazibesi kalmadı ilk çıktığı zamanlardaki gibi...ben acerı alırken aynı özelliklerdeki monster daha pahallıydı, inanılmaz ama gerçek..üstelik kasası da airbrush gibi saçmalık olandan.

neverwin -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (21 Temmuz 2008; 18:50:20)

7 ay once monster laptop aldım. Acıkcası cok memnunnum. t7700 4gb ram 8700m gt. Crysisi mediumda Bioshocku highda bitirdim.Genelde aldığım oyunların hepsini high-highest da oynuyorum. Çözünürlüğü 1024*768 in 1 yada 2 basamak üstünde tutugum sürece sorun çıkmıyor. düzenli olarak advanced windows care programını da kullanıyorum. Simdiye kadar 1 yada 2 kere kilitlenmiştir. Diyeceğim şu ki performans acısından mukemmel. Sadece farkettiğim 1 eksisi var o da bazı tus kombinasyonlarında 3 tusu birden almamasıdır.(yukarı+sağ+a,g,i) Bunu da fokusa ilettim onlarda denediler. Microsoft ve clevoyla irtibata geçeceğiz dediler.
Kasa tasarımı konusunda yapılan yorumlarda garibime gidiyor açıkçası. Gayet sağlam siyah ,üzerinde abuk sabuk şekiller olmayan tasarımı var. Tusların üzerindeki yazılarda geyet sağlam. Eğer diyorsanızki ben ekrandan çok laptopun orasına burasına bakmaktan hoşlanıyorum siyahtan baska birşey olmadığı için sevmeyebilirsiniz o zmnda toshiba,acer.... alabilirsiniz onların dışı gayet renkli canlı, Benim için içi önemli ve gayet yeterli

neverwin -> Cevap: sadece moster kullananlardan mutlaka cevap beklıyom (21 Temmuz 2008; 18:57:05)

Bu arada solemeyi unuttum malum sıcaklar bastırdı. İstanbulda oturuyorum bilgisayar basında yeterli derecede fazla zaman geçiriyorum.Ne ısınma sorunu yasadım ne de ses. Zaten fan arkada kolay kolay gelmıyor ses. Ses demişken hoparlörleri gayet temiz ve yüksek ses veriyor az da olsa laptoptan bass çıktıgını duyabılmek guzel birşey laptopun altında subwoofer var.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.734375