fiyatı tabiiki önemli ama esas olan görüntü kalitesi benim için. daha önce benzer arastırmayı yapıp tercihini yapanların yorumlarını bekliyorum. teşekkürler...
not: artık sağlıklı düşünemiyorum aşırı araştırma sebebiyle kafam iyice allak bullak oldu
Sonunda tesadüf eseri diyebileceğim şekilde Goldtan Asus PW201 aldım ve çok memnunum. Tavsiye ederim adamlar yapmış... Fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Beyler dost tavsiyesi 6 taksit 480YTL fiyatı görünce kafamdaki tüm sorular ve araştırmalar uçup gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan s40 -- 20 Mayıs 2008; 13:52:22 >
8ms. olan model ama p vma panel olduğundan benim için daha uygun 3-D tasarım ve internet için şu an daha iyisi ve ucuzu yok. ayrıca televizyon olarak kullanmak isteyenler için desteklemediği arayüz yok diyebilirim. 3 adet usb kapısı ve kulaklık bağlantısı ekranın sağında oldukça pratik. webcam ekranın üstünde ve oldukça kaliteli. ekran sayesinde kablo kirliliğide engelleniyor aslında. üstündeki hoparlörlerin diğer kıytırık lcd panel hoparlörlerle alakası yok, ama woofer eksik tabiiki. wooferlı ses sistemine alışıksanız yeterli gelmeyecektir. değilse ne ala. 8ms. oyun oynayanlar için bile geçen seneye kadar aranılan bir değerdi, bunuda unutmayalım. sanki anamızın karnından 2ms lik 5000:1 kontrastlı lcd monitörle doğduk. şahsım adına, daha düne kadar philips 107T5 crt monitörümden oldukça mutluydum diyebilirim.
deep note: bu monitörü bu kadar ucuza bulmasam samsung 206bw alacaktım. kısmet işi. (pişman değilim, yine yaparım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan s40 -- 21 Mayıs 2008; 14:50:49 >