merhaba arkadaşlar yine donanimhabere her znmaki gibi işim düştü. arkadaşlar 150 tl kadar param var ve ses sistemine ihtiyacım var . birazcık araştırdım teknosa da logitech x 530 vardı ve 140 tl vicarındaydı. hemn yanında x 540 vardı acaba arkadaşlar bunların arasında ne fark var ve nasıl sistemlerdir. ben daha çok metal rock yani sert müzikleri dinlemek istiyorum ve sistemimden çok keyif almak istiyorum bunu sağlıycak sistmler arasında mıdır yukarıdakiler makinalar. Yada o paraya istediğim keyfi alıcağım ses sistemleri var mıdır ? bunu ben bilgisayarda çalıştıramıycam arkadaşım ses çıkışlı özelliği olan bir cep telefonu var bir müddet onunla idare edicem ama benim telefonum E 250 samsung benim telefonumda da böyle bir şey mümkün mü ? sisteme telefonumu bağlıyabilir miyim..
telefon içinpiyasa da dönüştürücüler bulman mümkün birçok model için senin telefonun modeli için de ara mutlaka vardır. iş müziğe gelince 5.1 pek keyif vereyecektir özellikle de rock ta her davul vuruşunu pörtleme her bass gitar sesini de uğultu olarak duyarsın onun yerine stereo bir sistem bakmanı tavsiye ederim ama onlar da 150YTL ye biraz zor gibi...
arkadaşım ben x540 kullanıcısıyım ve çok memnunum .sanada tavsiyem odur çünkü hem dış etkenlere karşı x530 gore daha dayanıklı hemde kablolu kumandası çok buyuk avantaj sağlıyor..
makinanın metini duydum ama benim için önemli olan . x 540 veya x 530 da rock,metal ve bu tip şarkılarda süper bi keyif verebilecek bi kapasitede midir ?
_david_ arkadaşım.metal müzik dinleyeceğim diyorsan sana z-5500 ı öneririm..dinlerken için titriyor .sesi istediğin kadar aç seste hiçbir bozulma olmuyor..
evet doğru söylemişsin normal fiyatı 2 katından fazla ama teknosa da şu an kampanya var 200 ytl ye satıyorlar isterseniz link aşağıda
hocam naptın bu set iyi hoş kaliteli ve müzik dinlemek için gayet uygun ama 50YTl daha koy faln demişsin bu setin fiyatı 3450YTL civarı arkadaşın verdiği bütçenin 2 katından fazla...
evet doğru söylemişsin normal fiyatı 2 katından fazla ama teknosa da şu an kampanya var 200 ytl ye satıyorlar isterseniz link aşağıda
kampanya gerçekten çok avantajlı ben farketmemiştim gösterdiğin için teşekkür ederim ve arkadaşlar gidip dinlemeye değer bir set ve dinledikten sonra da almak isteyeceğiniz bir sistem ve fiyat gerçekten uygun...
Bu müzik setini kullanmış yada dinlemiş olan varmı?? Bende düşük fiyattan almayı düşünmüştüm bir ara..Hala var teknosada.. aslında bu set amazon.com da 99$ yani 200YTL dende daha düşük fiyatı..Ses kalitesi nasıl acaba Bu konuda türkçe bir kaynak gösterebilirmisiniz???
ya aslında tam dinlemiş sayılmam we kullanmıyorum ama teknosada bende gördüm alıcaktım da işte cüzdan ı ewde unutmuştum ama orada ses çıkışını dinledim sesi mükemmel weriyo ama son ses açtırmadılar silivri teknosadaydı ztn kçk biryer sonu wuramadım ama sesi süper bişi ksn alıcam onuuuu ya manyak bişi bütçesi az olanlar için ama asıl almak istediğim sony mhc-gx99 asıl hayalim bu we arkadaşlar internetteki fiyatlara tam güvrnmryiiin + gidin bir satıcıdan alın fiyattada anlaşırsınız internette öyle bir şansınız yok