2.5 inç bir sabit disk almak istiyorum 150-200 fiyat aralığında bir şey istiyorum transcend,iomega mı alayım yoksa kampanya bekleyip seagate,wd falan mı alsam sağlam mıdır seagate,wd falan transcend ve iomegalarda anti şok özellikleri var.
western digital my passport 500 gb kullanıyorum gayet memnunum fakat kabloya elim carpıyor falan cıkabiliyor bu aletin bitane masaüstü aparatı varmış ama nerden alacağımı bilmiyorum baska bi yerde ayrı bi konu actımda bi arkadasımız burdan devam etmemi söledi nerden temin edebilirim bilen varsa lütfen yardımcı olsun........
Bende bir ara merak edip araştırmıştım, kablolara felan bir şey olursa nereden alacağız diye ama bulamadım. Normal bilgisayarcılardan bakmak gerekiyor bu durumda.
quote:
Orijinalden alıntı: *seyfi*
Arkadaşlar,
1) 1TB olup da güç adaptörsüz yani USB den güç kullanan bir model yok değil mi piyasada? 500GB üstü olan tüm modellerde harici adaptör kullanmak zorundayız değil mi???
2) 500GB üstü ve 2.5 inc lik bir model var mı piyasada? Amacım kapasitesi büyük ve boyutu küçük bir disk te...
3) WD almayı düşünüyorum. Eğer 2.5 inc almam gerekirse Western Digital WDMT5000TE Passport Studio 500GB biraz pahalı ama firewire özelliğinden dolayı favorim. Kullanan veya yavsiyesi olan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.
1. En yüksek 640 GB gördüm 2,5. Hepsiburada'da 1,5 TB 2,5 bir ürün gözüküyor ama hiç stoklara giremedi.
3. WD ürünlerini rahatlıkla alabilirsiniz.
Aradığım kriterler:
quote:
- 2.5'' , adaptörsüz direkt usb güç
- 80GB yeterli hatta 60GB bile olabilir
-En ucuz ve kafa sorunu çıkarmayacak
Bir Marka model tavsiyesi istiyorum. Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: nicknick
Aradığım kriterler:
quote:
- 2.5'' , adaptörsüz direkt usb güç
- 80GB yeterli hatta 60GB bile olabilir
-En ucuz ve kafa sorunu çıkarmayacak
Bir Marka model tavsiyesi istiyorum. Teşekkürler
Çeşitli internet sitelerine baktığımızda en düşük kapasite 100-120 GB arası. Onların fiyatlarıda, kapasitesi çok daha yüksek olan ürünlere göre pahalı.
harddisk teki film ve oyunları depolamam lazım formta atamıyorum istem de yavaşladı iyice 320 gb hdd ama doldu tabi indir indir , ankara mediamarkt da 1 tb seagate 160 liraydı modelini bilmiyorum ve 1,5 tb samsung 250 tl di galiba , siz hangi marka model önerirsiniz ayrıntılılarıyla modelleri ve özelliklerini tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
sanırım kopyalama yaparken cache önemli ?
quote:
Orijinalden alıntı: slyman_b
harddisk teki film ve oyunları depolamam lazım formta atamıyorum istem de yavaşladı iyice 320 gb hdd ama doldu tabi indir indir , ankara mediamarkt da 1 tb seagate 160 liraydı modelini bilmiyorum ve 1,5 tb samsung 250 tl di galiba , siz hangi marka model önerirsiniz ayrıntılılarıyla modelleri ve özelliklerini tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Fiyatıda çok iyi gerçekten. Bu ürünü tavsiye ederim. Bütçenize karşılık en iyisi bu.
Merhaba Mehmet Seninde şimdiden bayramın kutlu olsun. WD'de , Seagate'de güzel. ama ben olsam İlk tercihimi WD'den yana kullanırdım. 9-10 aydır kullanıyorum. İmzamdaki ürünü tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Saygili
Merhaba Mehmet Seninde şimdiden bayramın kutlu olsun. WD'de , Seagate'de güzel. ama ben olsam İlk tercihimi WD'den yana kullanırdım. 9-10 aydır kullanıyorum. İmzamdaki ürünü tavsiye ederim.
Biri 320 GB, biri 1 TB yanlız. Yeni gelen 1 TB WD'ler el yakıyor.
Çok sağol Abdullah.Evet onu alıyorum gibi.Ancak son soru ;
Ehrimen ,arkadaşım acaba şu bana önerdiğin 1 TB'lık hdd adaptörle mi çalışıyor ? Yoksa tak çalıştır mı ?