Digitürk sinema paketini açtı hediye dedi! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar

Hunter_one -> Digitürk sinema paketini açtı hediye dedi! (1 Mayıs 2008; 18:48:48)

Bugün raslantı sonucu goldmax ve moviemax kanallarının açık olduğunu farkettim, ben eko paket üyesiyim ve paket değişikliği içinde herhangi bir değişiklik yapmadım. Digitürkü arayıp niye sinema kanalları açık diye sordum? Cevap : mayıs ayı boyunca hediye oldu. Neden böyle birşey yaptılar anlamıyorum? Nedeninide sormadım kapadım telefonu :) Başka hediye alan varmı acaba?

amf23 -> Cevap: Digitürk sinema paketini açtı hediye dedi! (1 Mayıs 2008; 23:08:35)

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Bugün raslantı sonucu goldmax ve moviemax kanallarının açık olduğunu farkettim, ben eko paket üyesiyim ve paket değişikliği içinde herhangi bir değişiklik yapmadım. Digitürkü arayıp niye sinema kanalları açık diye sordum? Cevap : mayıs ayı boyunca hediye oldu. Neden böyle birşey yaptılar anlamıyorum? Nedeninide sormadım kapadım telefonu :) Başka hediye alan varmı acaba?

Vallaha uyarınız üzerine ben de baktım ve bende de açık sineme kanalları[8D]

Hunter_one -> Cevap: Digitürk sinema paketini açtı hediye dedi! (1 Mayıs 2008; 23:55:21)

quote:

Orjinalden alıntı: amf23

O zaman tüm üyelere yapılmış diyebilirmiyiz bu kıyak? Ama neden? Bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü durumu olmasın?

ayhan1095 -> Cevap: Digitürk sinema paketini açtı hediye dedi! (1 Mayıs 2008; 23:56:54)

Bende ekonomik paketteyim.
Ama bende açık değil o kanallar[X(]

magicool -> Cevap: Digitürk sinema paketini açtı hediye dedi! (2 Mayıs 2008; 13:07:01)

benimkide açık degil eko paket

ama benim küçük odada yan odaya digiturk kampanmyasından ekonomikpaket belki b yuzden olabilir.salonda aile paketi var ona bi hediye yok mu?

biraz garibime gitti bazılarına hediy bazılarına degil ne garip

amf23 -> Cevap: Digitürk sinema paketini açtı hediye dedi! (2 Mayıs 2008; 14:01:00)

quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

benim üyeliğim aile paketi, ve üyeliğimin 7. yılı bununla ilgili bir durum olabilir mi?

ayhan1095 -> Cevap: Digitürk sinema paketini açtı hediye dedi! (2 Mayıs 2008; 18:12:08)

Benim de 5 yıl oldu ama yok hediye felan[:-]

bodrumlu2 -> Cevap: Digitürk sinema paketini açtı hediye dedi! (3 Mayıs 2008; 9:44:20)

quote:

Orjinalden alıntı: ayhan1095

Benim de 5 yıl oldu ama yok hediye felan[:-]

Demekki sadece 7 yıllık üyelere[:)]
İşin şakası bir yana müşteri hizmetlerine bi sorun bence..[sm=s15.gif]

Hunter_one -> Cevap: Digitürk sinema paketini açtı hediye dedi! (4 Mayıs 2008; 13:58:41)

Hmm benim üyeliğimde 7-8 yıl olmuştur ne zaman üye olduğumu bile unuttum. Demekki herkese yapmamışlar bu hediyeyi ben daha önce arayıp indirimli eko pakete geçmiştim bundandır herhalde teşvik primi veriyolar sanırım.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.15625