güzel bir soru bizimkiler konyadaki evdeyken sözleşme yapmışlar ttnet ile sonra antalya ya taşınırken komple aktarmışlar buraya. şimdi sözleşme yok ortada kayıp :d sadece fatura var baya karışık bi durum.Acaba 444 0 375 (3) yardım ederlermi
Arkadaşlar ben aradım görüştüm. Benim sözleşmem sadece ilk ay bedava kullanım ve ilk ay tarife değiştiremez koşulu ile 2 yıllık sözleşme. Yani kısacası tarife değişikliği yapabiliyorum. :)
444 0 375 ( 3 sonra 1 i tıklayın ) yardımcı oluolar
Arkadaşlar merhaba , aybaşında 1 mb hız 4gb kotalı tarifemi 8mb'e kadar hız ve 4 gb kotalıya çevirdim.kotayı aştım ve şu anki kullanım 20 gb.aklıma takılan sorular 15 gb'tan sonra hızım adil kullanım denilen durumdan dolayı 512kb'a düşmesi gerekmez mi?şu an 8mb hız aynen devam..diğer konu ise ödeyeceğim fatura ttnet sitesinde okuduğum kadarı ile 61,25 TL.bunların teyidi için dün akşam ttnet'i aradığımda ilk önce hızımın ne olduğunu sordum cevap 8mb oldu , peki düşmesi gerekmez mi dedim (teknik destek ile görüşürken), beni kullanıcı işlemleri bölümüne aktardılar.karşıma çıkan kişiye durumu anlattım bana söylediği hızınızın 8mb olduğunu nereden biliyorsunuz oldu , ilk şaşkınlık burada idi neyse anlatmaya çalıştım , diğer sorum ise faturamın ne olacağı idi cevap 99TL'nin %25'ini geçmez dedi.bu şekilde anlaşamayarak telefonu kapattım.tekrar aradım bu sefer cevaplar sistem'e tanıtılmadığı için hız düşmemiş olabilir ve fatura 56 TL olur idi..ben sitenizde 61,25 TL yazıyor dediğimde ise cevap yuvarlandı ve haklısınız oldu.ters bir durumda itiraz etmem gerekirse ne yapmam gerekli dediğimde bizzat! başvurmanız gerekir denildi.şimdi ben kime inanayım..mesaj biraz uzun oldu kusura bakılmaması umuduyla..
Arkadaşlar merhaba , aybaşında 1 mb hız 4gb kotalı tarifemi 8mb'e kadar hız ve 4 gb kotalıya çevirdim.kotayı aştım ve şu anki kullanım 20 gb.aklıma takılan sorular 15 gb'tan sonra hızım adil kullanım denilen durumdan dolayı 512kb'a düşmesi gerekmez mi?şu an 8mb hız aynen devam..diğer konu ise ödeyeceğim fatura ttnet sitesinde okuduğum kadarı ile 61,25 TL.bunların teyidi için dün akşam ttnet'i aradığımda ilk önce hızımın ne olduğunu sordum cevap 8mb oldu , peki düşmesi gerekmez mi dedim (teknik destek ile görüşürken), beni kullanıcı işlemleri bölümüne aktardılar.karşıma çıkan kişiye durumu anlattım bana söylediği hızınızın 8mb olduğunu nereden biliyorsunuz oldu , ilk şaşkınlık burada idi neyse anlatmaya çalıştım , diğer sorum ise faturamın ne olacağı idi cevap 99TL'nin %25'ini geçmez dedi.bu şekilde anlaşamayarak telefonu kapattım.tekrar aradım bu sefer cevaplar sistem'e tanıtılmadığı için hız düşmemiş olabilir ve fatura 56 TL olur idi..ben sitenizde 61,25 TL yazıyor dediğimde ise cevap yuvarlandı ve haklısınız oldu.ters bir durumda itiraz etmem gerekirse ne yapmam gerekli dediğimde bizzat! başvurmanız gerekir denildi.şimdi ben kime inanayım..mesaj biraz uzun oldu kusura bakılmaması umuduyla..
En fazla 61 tl ödersiniz. Hızınızı düşürmedilerse yapabileceğiniz birşey yok. Siz aramışsınız. Bence fırsattan yararlanın.
Sınırsızdan sınırlıya geçicem. 3 ay evde olmıcam. Fazla kullanılmıcak net. Ondan 3 ay 3 aydır. 75tl civarı parayı niye boş yere verelim. Hala gidip adsl şubelerinden mi değiştiriyoruz? ve ücret vs. bişey alınıyomu? değiştirmesi kolay oluyo mu? Pzt. değiştirsek yeni ayda sınırlı olarak başlar heralde.
ψ Kimi Raikkonen - Freddie Mercury Ψ Freddie Mercury : "Müzik aynen resim çizmeye benzer.Resmi çizerken arada neye benzediğini görmek için bir adım geri çekilmek zorundasındır.Ben de Queen'den bir adım geri çekiliyorum. Sevenlerimin,müziğimi ebediyete kadar hayatta tutmalarını istiyorum.''
Ben kotalıdan sınırsıza geçmek istiyorum. Ay sonunda yapılmasını tavsiye ediyor birçok kişi... Diyelim ben ayın son günü geçtim sınırsıza. Haziran ayına ait fatura ne kadar gelir ? Temmuz ayına ait fatura ne kadar gelir ?
Birde sınırlı hesaba daha sonra ne zaman geçebilirim ? Belli bir bekleme süresi var mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzaN -- 28 Haziran 2009; 11:48:56 >
Ben kotalıdan sınırsıza geçmek istiyorum. Ay sonunda yapılmasını tavsiye ediyor birçok kişi... Diyelim ben ayın son günü geçtim sınırsıza. Haziran ayına ait fatura ne kadar gelir ? Temmuz ayına ait fatura ne kadar gelir ?
Birde sınırlı hesaba daha sonra ne zaman geçebilirim ? Belli bir bekleme süresi var mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Haziran ayı faturası kotalı tarifeye göre, Temmuz ayı faturası sınırsız tarifeye göre gelir. Tekrar kotalıya geçmenin süresi 3 ay diye biliyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp sormanızda yarar var.
internetten değiştiriliyor ya işte ttnetin sayfasından.
sağol, şimdi değiştirsem yeni ayda mı geçerli olcak yoksa yarından itibaren mi başlıcak ? kotasızdan kotalıya geçicemde.
ψ Kimi Raikkonen - Freddie Mercury Ψ Freddie Mercury : "Müzik aynen resim çizmeye benzer.Resmi çizerken arada neye benzediğini görmek için bir adım geri çekilmek zorundasındır.Ben de Queen'den bir adım geri çekiliyorum. Sevenlerimin,müziğimi ebediyete kadar hayatta tutmalarını istiyorum.''
kolay bir soru, sadece içim rahat olsun diye soruyorum :D 28 haziranda kotasıza geçtim online işlem merkezinden. başvuru da tamamlandı görünüo. temmuz ayı başından itibaren kotasız mıyım. yani temmuz ayı faturam ne kadar gelecek?
arkdşlar selam.şimdi ben 4gb kotalı 1mbit kullanıorm.yaz aylarnda daha fazla kullandğm için 1mbit snrsza geçmek istiyorm..3-4 ay 1mbit snrsz kullanp sonra snra tkrar 4gb kotalı 1mbit tarfeme geçebilirmym ttnetten yaw ?
kolay bir soru, sadece içim rahat olsun diye soruyorum :D 28 haziranda kotasıza geçtim online işlem merkezinden. başvuru da tamamlandı görünüo. temmuz ayı başından itibaren kotasız mıyım. yani temmuz ayı faturam ne kadar gelecek?
Temmuz ayı faturanız sınırsız tarifesine göre gelecek.
daha dün tekrar kotalı net bağlattım ama online oyunda fazla gittiğini gördüm 2-3 aylığına sınırsıza geçip daha sonra tekrar kotalıya geçme gibi bir durum olabilirmi ?
Sınırsız paketin % 25'ini geçemez yani 61,25 lira olur faturan
arkadaşlar çok önemli bir sorum olucak şimdi bn bugün 19 temmuzda 1 mhps den nelimited 8 mhps ye geciş yaptım şimdi 8 mhpsde 15 gblik bisınır varya gecince hızımız düşüyor benim 1 mhps deyken sınır 15 gb yi gecmiş bende üstüne 8 mhpsye gectim şimdi hızım yarıya mı düşecek ? yoksa 8 mhps olaak dewammı edicek ?
geçen ay 72 geldi
TTnet sitesinde bu tür bilgiye rastlamadım. Bir sorun olacağını sanmıyorum, tarife değiştirirken belirtirsiniz durumu.
arkadaşlar çok önemli bir sorum olucak şimdi bn bugün 19 temmuzda 1 mhps den nelimited 8 mhps ye geciş yaptım şimdi 8 mhpsde 15 gblik bisınır varya gecince hızımız düşüyor benim 1 mhps deyken sınır 15 gb yi gecmiş bende üstüne 8 mhpsye gectim şimdi hızım yarıya mı düşecek ? yoksa 8 mhps olaak dewammı edicek ?
8Mbit hesabınız aktif olduktan sonra 15 GB'ı geçmeniz gerekiyor.
Arkadaşlar dün (20.07.2009) itibari ile 4GB kotalı internetten 1mbps Sınırsız'a geçiş yaptım. 377 MB kotayı aşmışım dün gece itibari ile. Acaba bu ay sonuna kadar sınırsızmışım gibi kullanım yapabilir miyim? (Anladığım kadarı ile yapamıyorum ama yine de sorayım dedim) Faturam da ay sonu ortalama 36 TL falan mı gelecek eğer kotamı hiç kullanmazsam?
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
Arkadaşlar dün (20.07.2009) itibari ile 4GB kotalı internetten 1mbps Sınırsız'a geçiş yaptım. 377 MB kotayı aşmışım dün gece itibari ile. Acaba bu ay sonuna kadar sınırsızmışım gibi kullanım yapabilir miyim? (Anladığım kadarı ile yapamıyorum ama yine de sorayım dedim) Faturam da ay sonu ortalama 36 TL falan mı gelecek eğer kotamı hiç kullanmazsam?
Başvurunuzdan 24 saat sonra sınırsızmış gibi kullanabilirsiniz. Faturanız bu ay sınırlıya göre gelecek, 377 MB aşmış durumda eklenerek elbette.
Başvurunuzdan 24 saat sonra sınırsızmış gibi kullanabilirsiniz. Faturanız bu ay sınırlıya göre gelecek, 377 MB aşmış durumda eklenerek elbette.
arkadasım bende sınırıza gecmek icin aradm ve 29 temmuzda gecersem bu ay faturam ne olur diye sordum bana sınırsız faturası +kota gecme ücreti olacagını bidahaki aylar sadece sınırsız olacagını söylediler peki o zmn 1 ağustosta geceyim dedim oda ayın 1 in den önce gecilmesi önerilir dedi suan gecsem durumum ne olur kesin bi cvp verecek olan warmı ? kotayı 0.5gb aştım:S
arkadasım bende sınırıza gecmek icin aradm ve 29 temmuzda gecersem bu ay faturam ne olur diye sordum bana sınırsız faturası +kota gecme ücreti olacagını bidahaki aylar sadece sınırsız olacagını söylediler peki o zmn 1 ağustosta geceyim dedim oda ayın 1 in den önce gecilmesi önerilir dedi suan gecsem durumum ne olur kesin bi cvp verecek olan warmı ? kotayı 0.5gb aştım:S
Ayın 31'inde ( Yarın ) arayın ve Sınırsıza geçin. Temmuz ayı faturası, Sınırlı tarifeye göre gelicektir. Kota aşım ücretinide ödeyeceksiniz yani.
1 Ağustos 00.00'da, modeme reset atın, Sınırsız hayırlı olsun.
arkadaslar bugün (31 temmuz) da arayıp 8mbit NETLİMİTSİZ tarifesine gectim TTnetin online işlem merkezinde basvuru tamamlandı yazıo ama modem sayfası ve speedtestlerde hala 1 mbit santral ile alakası yok sehrin ana santral i 30 m ileride ve burada bu hızdan yüksegini alanlar war ttneti arayıp sordum dedim 24 saat beklemmi lazım dedi tamamlandı ise hizmetin verilmesi lazım arıza tesbit tutanagı fln tuttu daha önce basına böyle bişi gelen warmı biraz önce reset te attım modem artık ağustos ayındayız die yien aynı basına gelen bana yardım edebilecek olan ltfnn acil
merhabalar,şuanda 1mb 4gb limitli kullanıyorum ve kota 4.5gb. Bugün limitsiz tarifeye geçersem ve eylüle kadar 100gb download yaparsam ağustos ayı faturası nasıl olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majest1xc -- 17 Ağustos 2009; 3:44:04 >
merhabalar,şuanda 1mb 4gb limitli kullanıyorum ve kota 4.5gb. Bugün limitsiz tarifeye geçersem ve eylüle kadar 100gb download yaparsam ağustos ayı faturası nasıl olur?
Limitsiz tarifesine ek olarak aştığınız kota miktarının ücreti faturaya yansıtılır. 500 MB kotanızı, 750 MB aştınız varsayalım.
1Mbit, 4GB Limitli tarifelerde aştığınız her mb için 0,009248 TL ödüyorsunuz. 750 MB olarak hesaplarsak +7 TL ekleniyor. Yani 49 TL + 7 TL = 56 TL fatura öngörülüyor.
Ek olarak, TTNet diyor ki;
quote:
Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.
Üstte sizi ilgilendiren bölüm;
quote:
1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi
Her halükarda, 56-57 TL gibi bir rakam çıkıyor. Karar sizin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eh®imeN -- 17 Ağustos 2009; 3:58:50 >
Limitsiz tarifesine ek olarak aştığınız kota miktarının ücreti faturaya yansıtılır. 500 MB kotanızı, 750 MB aştınız varsayalım.
1Mbit, 4GB Limitli tarifelerde aştığınız her mb için 0,009248 TL ödüyorsunuz. 750 MB olarak hesaplarsak +7 TL ekleniyor. Yani 49 TL + 7 TL = 56 TL fatura öngörülüyor.
Ek olarak, TTNet diyor ki;
quote:
Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.
Üstte sizi ilgilendiren bölüm;
quote:
1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi
Her halükarda, 56-57 TL gibi bir rakam çıkıyor. Karar sizin.
1mbit sınırsız paket kullanıyorum. bugun 8mbite kadar hızı olan pakete geçsem. fatura ne kadar gelir?
normal faturana göre 2 tl fazla gelir ilk 3 ay bir değişiklik olmuyor fakat sınırsız tarifelere 8mb ye geçmelerini önermem çünkü 15 gb indirdikten sonra adsl hızı 512 bayta düşüyor.
1mbit sınırsız paket kullanıyorum. bugun 8mbite kadar hızı olan pakete geçsem. fatura ne kadar gelir?
normal faturana göre 2 tl fazla gelir ilk 3 ay bir değişiklik olmuyor fakat sınırsız tarifelere 8mb ye geçmelerini önermem çünkü 15 gb indirdikten sonra adsl hızı 512 bayta düşüyor.
ya arkadaşlar 3-4 gün oluyor tt den aradılar. ben 1mbit sınırsız kullanıcısıyım. eleman bana 3 lira fazla verip 8mbit e geçebileceğimi söyledi. (çakallarya 15gb kotadan bahsetmiyor) Ben dedim 15gb tan sonra hızın yatım mbite düşüyormuş. o da evet 15gb kotayı aşarsanız hızınız eski hızınıza döner yani 1mbit olur. Dedim ben yarım mbit duymuştum. yok eski hızınıza döner dedi. Bende eğer öyleyse 8mbite geçirin dedim. Heralde yeni kampanya çıktı dedim inandım elemana araştırdım sonra öyle birşey yomuş. Geri aradım bayan çıktı (Hep böyle şeylerde bilerek bayanları koyuyorlarki alttan alalım ) olanları anlattım benim yapabileceğim birşey yok 1 ay içinde 1 tarife değişikliği yapabilirsiniz sonraki ayı beklemelisiniz diyor. Diyorum sizin hatanız beni yanlış bilgilendirdiniz aradığımda müşteri memnuniyeti için seskaydına alınıyor görüşme diyor o zaman eski konuşmamı araştırın. Banamısın demiyor benim yapabileceğim birşey yok diyor. Bölgemdeki tt sorumlusuna gittim aynıu şekilde oradan da aynı yanıtı aldım. Ne yapmalıyım bir akıl verin arkdaşlar.
8mbit deneyimimi de aktarayım. Ordu merkezdeyim. santrale 1 km falan var. her 20 dk da bir bağlantım kesiliyor 2 dk sonra geliyor. ve buyrun işte sonuçlar:
Bu da biraz sonra çıkan sonuç:
Yazıklar olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyak52 -- 28 Ağustos 2009; 4:30:15 >
1mb sınırsızdan 8 mb'e kadar tarifeye geçtim ama hız değişmedi. Bir ay geçti tekrar eski tarifeye geçeyim dedim yani 1 mb sınırsız, geçiş hakkı tanımadı online işlemler. Bu normal mi? Ne yapmam lazım?
Hakkını sonuna kadar araman lazım burada. Yanlış bilgilendirme ile müşteri çekiyorlar. Ama Türkiyede bu ne kadar işe yarar, orasını bilemiyorum. Zaten 2Mbit felan alabiliyormuşsun en fazla.
1mb sınırsızdan 8 mb'e kadar tarifeye geçtim ama hız değişmedi. Bir ay geçti tekrar eski tarifeye geçeyim dedim yani 1 mb sınırsız, geçiş hakkı tanımadı online işlemler. Bu normal mi? Ne yapmam lazım?
Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almanızda fayda var. Keşke daha önceden bilgilendirme yapsaydınız, bir ay geçmiş..
Arkadaşlar Şu an 1 mb 4 gb kotalı internet bağlantım var.Fakat sınırsıza geçmek istiyorum ve kablosuz modem almak istiyorum bunun bir yolu var mıdır?yoksa kablosuz modemi para verip de mi alayım.?
Arkadaşlar Şu an 1 mb 4 gb kotalı internet bağlantım var.Fakat sınırsıza geçmek istiyorum ve kablosuz modem almak istiyorum bunun bir yolu var mıdır?yoksa kablosuz modemi para verip de mi alayım.?