C2D E4500 işlemcili GIGABYTE anakartlı (onboard Ses ve VGA) bilgisayarıma format attım ve XP PRO Türkçe'yi yeniden yükledim. Ana kartın CD'sinden bütün sürücüleri yeniden yükledim fakat bir türlü ses gelmiyor. Bios ayarlarından yapmam gereken birşey var mı acaba. Bilgisayarı ilk kurduğumda CD'den sürücüleri yüklemiş va bir sorun yaşamamıştım. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acosan -- 4 Mayıs 2008; 22:12:22 >
takipçi arkadaşım ilgine teşekkür ederim. Problemi hallettim. XP'yi yeni vista görünümlü başka bir CD'den kurmuş idim, tekrar eski kurduğum XP SP2 CD'si ile kurunca ve Gigabyte CD'si ile drver'ları yükleyince problem düzeldi. Fakat bunda da bilgisayar kapanmıyor, mesela tekrar başlat düğmesine bastığımda takılıp kalıyor ve kapanmayıp devamlı çalışır vaziyette siyah ekran görülüyor. Herhalde tekrar yükleyeceğim.
takipçi arkadaşım ilgine teşekkür ederim. Problemi hallettim. XP'yi yeni vista görünümlü başka bir CD'den kurmuş idim, tekrar eski kurduğum XP SP2 CD'si ile kurunca ve Gigabyte CD'si ile drver'ları yükleyince problem düzeldi. Fakat bunda da bilgisayar kapanmıyor, mesela tekrar başlat düğmesine bastığımda takılıp kalıyor ve kapanmayıp devamlı çalışır vaziyette siyah ekran görülüyor. Herhalde tekrar yükleyeceğim.
Ses sorununu cozdugunuze sevindim Diger sorun icin biostan power off ayarlarina baktiniz mi?
Lütfen yitirmekte olduğumuz değerlerimize sahip çıkalım. Duyarlı, dürüst, saygılı, iyiniyetli olmaya azami çaba sarfedelim, sarfetmeyenleri bilinçlendirelim. _____________________________ http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com