Arkadaşlar Philips 32pfl7962 modelini beğendim. teknik özelliklerini arkadaşım iyi dedi. bu ürün teknosa da 1.699 ytl bu fiyata alınabilir mi? Ben haftaya bu ürünü almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. TEŞEKKÜRLER.
www. istanbulbilisim.com de (Garantisiz) YTL.1485 www.buroteknik.com da .......................ytl.1.622 www.sepetturk.com da...........................ytl.1.649 saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.
quote:
Orjinalden alıntı: aybey45
Arkadaşlar Philips 32pfl7962 modelini beğendim. teknik özelliklerini arkadaşım iyi dedi. bu ürün teknosa da 1.699 ytl bu fiyata alınabilir mi? Ben haftaya bu ürünü almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. TEŞEKKÜRLER.
bende çok beğendim bu tv yi. görüntü çok akıcı. diğerlerinde sanki karelerin atlaması çok belli oluyo gibi. görerek almaktada da fayda var pixel hatası olabilir..
Arkadaşlar bir süre daha beklemede kalacağım 3 ay sonra evleniyorum. Düğünden önce alacağım. Bir aksilik olmazsa PHILIPS 32 PFL 7962 modelini düşünüyorum. ilginize teşekkürler.
Benim fikrim Phılıps 7962 modeli iyi fakat hem tasarım olarak hemde özellik olarak benim aldığım cihaz Samsung 32m87 çok iyi bir cihaz onada bakabilirsiniz....
Orjinalden alıntı: BiLGiMeRKeZi
Benim fikrim Phılıps 7962 modeli iyi fakat hem tasarım olarak hemde özellik olarak benim aldığım cihaz Samsung 32m87 çok iyi bir cihaz onada bakabilirsiniz....
Araştırmalarım devam ediyor arkadaşlar. FHİLİPS 7962 de Ambilight özelliği varmış, ekranın arkasında ışık yayıyormuş kullanan arkadaşlar konuyu biraz açabilirler mi bi albenisi var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum.
www. istanbulbilisim.com de (Garantisiz) YTL.1485 www.buroteknik.com da .......................ytl.1.622 www.sepetturk.com da...........................ytl.1.649 saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.
quote:
Orjinalden alıntı: aybey45
Benimde hoşuma giden bir model yanlız aklıma bir konu takılmıs durumda
www. istanbulbilisim.com de (Garantisiz) bu ibare dogrumu? Çünkü Tanıdıgım birisi bu firmadan 52F96 altı aldı yerinde garantisi var biliyorum hatta geldiler kurdular..?????
ARKADAŞLAR BENDE BU MODELİ ALDIM UZUN UĞRAŞLAR ARAŞTIRMALAR SONUCUNDA HA MAÇ HASTASIYIM EVET 100 HERZ DEDİLER ONU ALAMADIM İLK ÖNCELEERİ HEVESİM 32 PFL5322 LERDEYDİ NİYE MS 6 MS DİYE BAKTIM DÜŞÜNDÜM HİÇ Bİ ÖZELLİK YOK DWB YOK PANEL PİXEL PLUS 2HD DEĞİL AMBILAŞ YOK KONSTRAT DÜŞÜL FALAN EVET UZUNCA ARAŞTIRDIM ŞUNU DİYİM ŞU ŞÖLEDİ BU BÖLEDİ BOŞ LAFLAR SİZİN OLMASA OLMAZINIZ NE HANGİ ÖZELLİK GİDİN ONU ALIN AMA NE VARKİ NORMAL KANALMI İZLİCEKSİNİZ İÇİNDE VAR ANTENİ EVET PİXEL PLUS 2HD HDYE YAKIN GÖRÜNTÜ HD ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE AMBILAŞINMI NE EVET AÇIYOSUN FUTBOL MAÇI DUVAR YEMYEŞİL DİNAMİK KONSTARATI 12,000 EN İNCESİ ÜRETİLENLERİN GÜCÜ ELKTRİK FATIRASINA BAKANLAR İÇİN 110 WATT ÖBÜRKÜLER 140 FALAN BAŞKADA KALMADI ÖZELLİĞİ AMA BU ÜRÜN BAYA GÜZEL BANA GÖRE ARKADAŞLAR AMMMMAAAAAAA PHILIPSİN SİTESİNE BAKIN HDTV AMBLEMİ YOK YANE HD READY AMMMAAAA HDTV DEĞİL HERALDE EVET DİCEKSİNİZKİ BEN NİYE ALDIM ALDIM İKİ KERE TV DEĞİŞTİRDİM ALDIM BUNU EVET HATAMI YAPTIM HAYIR HD READY AYRI HDTV AYRI ALACAK ARKADAŞLAR BUNU İYİCE ARAŞTIRSIN TV HDTV DEĞİL ARAKADAŞLAR EVET KILVUZDA 1080P İ SİNYALİ ALIR DİYOR AMA SİTEDE VAR DEMEMİŞLER BU BİR KULNIZIN ARKASINDA BULUNSUN HA HDTV YAYINI NE ZAMA N GELİR BELKİ 10 BELKİ 1 ONU BİLEMEM HA VAR DA DEMİYORUM YOKTA BEN AÇTIM SORDUM BÖLGEYE VAR DEDİLER HDTV YAYINI GELDİNDE GÖRCEZ AMA FULL DEĞİL TABİKİ UZUN LAFIN KISISA BEN BU MODELİ TERCİH ETTİM 12000 KONSTRATI İNCE OLMASI PİXEL PLUS 2HD İLE GÜZEL SEYİR
Kardeş, Noktalama işaretlerini kullanırsan yazdıkların daha iyi anlaşılacak. Böyle tam anlaşılamıyor. Bir de büyük harf okunma zorluğu yaratıyor.
Kusura bakmazsın artık umarım...
quote:
Orjinalden alıntı: ROLEX2216
ARKADAŞLAR BENDE BU MODELİ ALDIM UZUN UĞRAŞLAR ARAŞTIRMALAR SONUCUNDA HA MAÇ HASTASIYIM EVET 100 HERZ DEDİLER ONU ALAMADIM İLK ÖNCELEERİ HEVESİM 32 PFL5322 LERDEYDİ NİYE MS 6 MS DİYE BAKTIM DÜŞÜNDÜM HİÇ Bİ ÖZELLİK YOK DWB YOK PANEL PİXEL PLUS 2HD DEĞİL AMBILAŞ YOK KONSTRAT DÜŞÜL FALAN EVET UZUNCA ARAŞTIRDIM ŞUNU DİYİM ŞU ŞÖLEDİ BU BÖLEDİ BOŞ LAFLAR SİZİN OLMASA OLMAZINIZ NE HANGİ ÖZELLİK GİDİN ONU ALIN AMA NE VARKİ NORMAL KANALMI İZLİCEKSİNİZ İÇİNDE VAR ANTENİ EVET PİXEL PLUS 2HD HDYE YAKIN GÖRÜNTÜ HD ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE AMBILAŞINMI NE EVET AÇIYOSUN FUTBOL MAÇI DUVAR YEMYEŞİL DİNAMİK KONSTARATI 12,000 EN İNCESİ ÜRETİLENLERİN GÜCÜ ELKTRİK FATIRASINA BAKANLAR İÇİN 110 WATT ÖBÜRKÜLER 140 FALAN BAŞKADA KALMADI ÖZELLİĞİ AMA BU ÜRÜN BAYA GÜZEL BANA GÖRE ARKADAŞLAR AMMMMAAAAAAA PHILIPSİN SİTESİNE BAKIN HDTV AMBLEMİ YOK YANE HD READY AMMMAAAA HDTV DEĞİL HERALDE EVET DİCEKSİNİZKİ BEN NİYE ALDIM ALDIM İKİ KERE TV DEĞİŞTİRDİM ALDIM BUNU EVET HATAMI YAPTIM HAYIR HD READY AYRI HDTV AYRI ALACAK ARKADAŞLAR BUNU İYİCE ARAŞTIRSIN TV HDTV DEĞİL ARAKADAŞLAR EVET KILVUZDA 1080P İ SİNYALİ ALIR DİYOR AMA SİTEDE VAR DEMEMİŞLER BU BİR KULNIZIN ARKASINDA BULUNSUN HA HDTV YAYINI NE ZAMA N GELİR BELKİ 10 BELKİ 1 ONU BİLEMEM HA VAR DA DEMİYORUM YOKTA BEN AÇTIM SORDUM BÖLGEYE VAR DEDİLER HDTV YAYINI GELDİNDE GÖRCEZ AMA FULL DEĞİL TABİKİ UZUN LAFIN KISISA BEN BU MODELİ TERCİH ETTİM 12000 KONSTRATI İNCE OLMASI PİXEL PLUS 2HD İLE GÜZEL SEYİR
arkadaşlar kusura bakmayın normal dandik bi anten kullndığım için hevesinizi kırmayım diye foto çekip eklemedim. uydu alıcısını kurduğum zaman fotolarını göndereceğim.ambılaşın dediniz, cihazın iki tarafında lamba var bu lambadan ekranda ne görürseninz renk olarak o gözüküyor ,duvara tam yakınlaştırdığınızda mesela futbol maçında duvar yemyeşil, yani gözünüzü almıyor görüntü sanki sinamadasınız izlenimini veriyor.cihazın arka tarafında hopörler var, arka yüz sıfırdeğil çıkıntıvar ,askı aparatını taktınızda direk sıfırlamaya girecek, ses sistemi hopörleri tam cihazın arkasında, duvara monte etiğinizde arkada boşluk 50 mm bırakmanız gerekmekte, ses sisteminden iyi sonuç alalbilmek için ben asmadım denemedimde. ama ses efekti harika mükemmel, şimdi bu konuyu araştırıyorum acaaba duvara monte etsem ses akustiğini kesermi, seste problem olurmu arkada boşluk bıraktığında ise ona nazaran hareketli askı aparatları kullnman gerekiyor.o askıo paratını taktığındada bu sefer ambılaşın bi işe yaramıcak.duvara uzak kaldığı için en iyisimi sabit askı aparatı alıp, araya bişey koymak, minimum lcd arkasıyla duvar arası mesfesi ni 50 mm yapmak, ses akustiğini kesmesin diye hopörleri arkadaya, lcdnin ön görüntüsü çok güzel öyle sitelerde ki gibi dandik bi görüntü yok normal antele dahi olsa güzel bi görüntü var, ancak çok seçiçi olursan karıncalanamaları izeleyebiliyosun pip yok bunda yani iki kanalı canlı izelyemiyosun ortadan ikiye bölemiyosun teleteks ve bir kanal olmak üzere ikiye bölünüyor ne işime yarıcaksa bu özellik, tepkime hızı hani futbol karşılaşamalarında öyle fuluşma ve hzılı toplarda kaybolma falan yok kumandası phılıpsın resmi sitesinden bakabilrisiniz.aynısı