dijital al çok güzel oluyor görüntü... ama usb olanını tercih et yer açısından.. yayın kaydı vs. gibi güzel işler yaparsın...ama boş vakit lazım yaa.bu yüzden çıkardım kartımı ben..
şimdi dijital tv kartı için çanak lazım, eğer halihazırda bir çanak anteniniz var ise dijital tv kartı almanız lehinize olacaktır, bu sayede uydunun size getirmiş olduğu bir çok nimetten faydalanabiilirsiniz... ilk olarak yayınları daha net (sonuçta uydu kalitesi) izleyebilirsiniz... bunun dışında offline download işine girebilirsiniz...(bu biraz daha ileri aşama... ) her türlü şifreyi atıp, şifreli kanalların bir çoğunu izleyebilirsiniz... ama bunların fiyatları biraz daha fazladır... ---------------------------------------------------------
bunun dışında bir de benim gibi çanağı olmayan insanlar için üretilmiş olan analog tv kartları vardır... bunlarla da bildiğimiz anteni takıp televizyonu izleriz... daha cüzi fiyatlara satılırlar...
------------------------------------------
dijital için tavsiyem tabiki skystar(yazılım desteği çok geniştir) analog için tavsiyem ise markadan ziyade vista destekli bir kart almanızdır...(genelde hepsi aynı işi görürler)
hımm ama dijital alırsam kasamın olduğu her yerde ve ya kart götürdüğüm her yerde izleyememe gibi bir dezavantajım oalcak o halde değil mi?... analogla dijital arasında netlik konusunda çok fark olacak sanırım? eğer netlik görüntü bozukluluğu olacaksa dijtalda olmayacaksa dijitali seçerdim...bi tane antenimiz var bizim çanak gibi işte büyük betona sabitli bişi... ama ona televizyon bağlı ben de bağlanabilrimiyim o halde? bu arada yardımlarınız için çok teşekkür ederim
-öncelikle şunu söylemek isterim...çanak anteninizin lnb si(çanak antenin ucundaki aparat) tek çıkışlı ise onu çift çıkışlı bir lnb ile değiştirmeniz gerekmektedir...aksi tadirde ayni frekanstaki kanalları izlerken çakışma olacağından görüntülerde donma meydana gelecektir. örnek vermek gerekirse hem tvnizde hemde pcnizde kanal d yi aynı anda izleyemiceksiniz çünkü ikiside aynı frekansta... -heryerde izleyebilirmiyim diyede sormusunuz...şöyle ki; uydu anten olan heryerde izleyebilirsiniz. bunu analog veya digital diye ayırmaya gerek yok...ama hali hazırda kurulu çanağınız varsa mutlaka digital almanızı öneririrm arasında dağlar kadar görüntü farkı var.
merhaba arkadaşlar.skystar 3 usb digital tv kartı almayı düşünüyorum.önerir misiniz?ya da başka ne önerirsiniz?bu konuda pek bi bilgim yok yardımcı olursanız sevineceğim.... herkese sevgiler...
Bu saatten sonra analog sizi kesmez özellikle 8800 gts ve 22 lcd sahibi olarak
Alacağınız dijital tv kartının geri besleme devresi olup olmadığını araştırın yoksa lnbden gelen voltaj anakart ve diğer bileşenlere zarar verebilir bilginize