Selam arkadaşlar bu ekran kartı gerçekten harika. Günlük kullanma değerlerim 785/1850/1900. Aşağıda bench almış olduğum değerler ve 3dmark 2006 skoru var. Fan sesi konusunda söylenenler doğru. Malesef sesli ancak performans konusunda gerçekten muhteşem...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheripper -- 4 Mayıs 2008; 11:17:33 >
Harika puan cpu nun da etkisi var tabi birde 4 fazlı olması oc için daha uygun hale getiriyor peki bu saat hızları ile oyunlarda sorun yaratıyormu hiç ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strikeforce -- 4 Mayıs 2008; 11:29:59 >
arkadaşlar bende bu kartı kullanıyorum oldukça memnunum ve fiyatı şu anda oldukça makul... gayet stabil bir kart herkese tavsiye ederim, beklemek isteyenler hiç beklemesin 8800gt alacaksanız kart budur ve fiyatıda 1-2 ay extra bi durum olmazsa daha düşük seviyelere gerilemez çünkü yeni başladı kampanyası. sesi beni pek rahatsız etmiyor açıkçası. kasam cooler master rc-690 4tane 120lik sessiz CM fan, 3 tane 120lik nanoxia fan, anakartın arkasında 1 tane 80lik zalman slim fan takılı akasa fan kontroller pro kullanıyorum hiçbir ısı ve ses sorunu yok soğal olarak ekran kartı ısısı internet vs. normal kullanımda 35dereceyi geçmiyor anakart zaten arkasındaki özel fandan dolayı oldukça serin. uzun lafın kısası OC için şartlar uygun olduğunda performansı oldukça yükseliyor.
E.Berkan, yükteki sıcaklık değerlerini koyucam dostum. ama boşta 39 bile oluyor.. Neredeyse işlemci ile yarışıcak yani...
Erdemliol, Dostum normalde oc denemelerini bugün yapıcaktım ama birazdan acilen çıkmama gerekiyor.. Bu nedenle oc denemeleri yarın olucak..
jacktheripper, Güzel puan dostum tebrikler...
lemagru11, Arkadaşım çok fazla ses çıkmıyormu? Bu arada nanoxialardan memnunmusun? ses düzeyleri cooler masterlarla karşılaştırılırsa fark ne kadardır? Kasanında bir resmini koysan hatta...
@soultrap arkadaşım puanın gerçekten cok iyi,fakat birşey soracagım fanın hızını dusurdugunde yani normal ses seviyesine çektiğinde yukteki sıcaklık değerlerin nasıl
@soultrap arkadaşım puanın gerçekten cok iyi,fakat birşey soracagım fanın hızını dusurdugunde yani normal ses seviyesine çektiğinde yukteki sıcaklık değerlerin nasıl
Fanmate ten fanı tamamen kıstığımda(kart overclocklu tabi), idle 48c, full load 74c oluyor.
Yalnız kasa havalandırmam çok iyi değil. 12cm düşük rpm li egzoz fan kullanıyorum sadece...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 4 Mayıs 2008; 19:45:56 >
Razorback dostum ses seviyesi beni hiç rahatsız etmiyor..gerçi ben laptop sessizliği aramıyorum :) kasanın resmini çekmek için şu anda müsait değilim bi ara çeker koyarım doruma. benim bütün güç kablolarım anakartın arkasından solaşıyor dolayısıyla hava akımı aksamadan devam edebiliyor. nanoxiaları taze hava girişi olan yerlere monte ettim çünkü nano teknoloji tozdan etkilenmiyor ve ömrü azalmıyor. ben yinede giriş fanlarımın tamamına fan filtresi koydum ve tavsiye ederim çünkü ciddi anlamda toz giriyor kasaya onları koyunca farkediyorsun nasıl toz toplandığını ses seviyesine gelince, nanoxiaların zaten fan kontrolcüleri var CM fanlar akasa fan controler pro ile yönetiliyor. CM fanlarım cidden sessiz nanoxialarla aynı sayılırlar tam voltajda.
@soultrap orta seviye kıstıgında sesi cok problem olyor mu ? bende almayı dusunuyorum da bu ekran kartını o yuzden bu kadar soruyorum kusura bakma
Sesin problem olması kişiye göre değişir. Kimi fan orta seviyede iken hiç rahatsız olmaz, kimi ise olur.
Benim sistem yeteri kadar sessiz ve bu duruma uyum sağlaması açısından kartın fanını da tamamen kıstım.
Zaten kartın heatsink iyi ve yaptığım denemelerde fanın hızı, kartın overclock potansiyelini neredeyse hiç etkilemedi. Yani kart overclocklu ve stabil olduktan sonra, 70-80c ye çıkmış benim için önemli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 4 Mayıs 2008; 20:45:39 >