Ufak bir oc yaptım işlemciye görüldüğü üzere acaba yetersiz kaldığı için darboğazmı yapıyor?
Tek kart ilede bu skorlara yakın alıyorum.Acaba 3d mark slimi görmüyor test yaparken konfigrasyonu? Sli her yerde enable.Denetim amsasındada aktif görülüyor kendi programındada sorun nedir yada sonuç normalmidir?
nvidianın 8800 slilar için fos çıktı diyorlardı bildiğim kadarıyla ondandır büyük ihtimal 3tane 8800 çok kötü sonuç veriyordu sonuçlarda
Oyunlarda inanın canavar gibi sonuçlar veriyor.3d mark test te böyle ilginç sonuçlar çıkarıyor işte sanırım işlemciden olmalı en iyisi soğutu alıp mhz e abanmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakandurden -- 3 Mayıs 2008; 3:09:07 >
CORE2Q E6600 İŞLEMCİ-ASUS COMANDO ANAKART-VESTEL FULL HD PİXELLANCE 96 EKRAN, TV-LOGITECH Z5500 SES SİSTEMİ-XFI XTREME SES KARTI-MSI 8800GT SLI-LOGİTECH G15*G5 KLAVYE MOUSE-2GB DUAL KIT OCZ RAM -500X2 WD HDD-CMSTACKER-TAGAN 700 PSU-DVD IVIR ZIVIR.. PLAYSTATION 3
Büyük ihtimalle sli aktif degildir ben tek 8800GT'le 14K civarı puan alabiliyorken sli'nin o puanı alması komik.
sli enable açık halde yani anakart p5n-e sli..
otomatik oc yapıyorum gigabyte anakartlara alışgım asusta oc yapamıyorum menülere çok yabancıyım bana yardımcı olabilecek birisi varmıdır acaba.ninja sogutucu kullanıyorum işlemcide..
CORE2Q E6600 İŞLEMCİ-ASUS COMANDO ANAKART-VESTEL FULL HD PİXELLANCE 96 EKRAN, TV-LOGITECH Z5500 SES SİSTEMİ-XFI XTREME SES KARTI-MSI 8800GT SLI-LOGİTECH G15*G5 KLAVYE MOUSE-2GB DUAL KIT OCZ RAM -500X2 WD HDD-CMSTACKER-TAGAN 700 PSU-DVD IVIR ZIVIR.. PLAYSTATION 3
valla dostum bendede aynı sli modda kart 15 k alıyo çıldırdım 3 gündür ama çözünürlüğü ve AA yı arttırınca anlıyosun slinin etkinleştiğini en azından ben öle biliyorum ve kendimi öle tatmin ediyorum...
işlemcine o.c. yap ya sli işlemci limitine takılıyor yada sli driverlarında bi sorun var çünkü o skor tek kartın alacağı skor, tek kartla arasında fazla fark olmasada aynı olmamalı
valla dostum bendede aynı sli modda kart 15 k alıyo çıldırdım 3 gündür ama çözünürlüğü ve AA yı arttırınca anlıyosun slinin etkinleştiğini en azından ben öle biliyorum ve kendimi öle tatmin ediyorum...
E8400@3.6ghz (stock cooler) | Asus Maximus Formula | 2x1 Team Xteem 800mhz @ 1050 mhz | Zotac 9800GTX Amp! Edition | Samsung 500GB HDD | Acer 19'' LCD | HighPower 560W PSU | ThermalTake VH6000BWS Case | Creative 4+1 Inspire