Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
U700 Sorun???????

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> U700 Sorun??????? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
casanovaking23

1 Mayıs 2008; 13:29:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar dün u700 aldım kendime 0 yalnız ugo menusunu bulamıyorum yani ortaköy camisi çıkmıyor arka planda nasıl aktifleştirebilirim ugo menüyü?şimdiden teşekkürler

Samsung'un yakışıklısı --U700--

CaSaNoVaKiNg
KABRESIĞMAZ

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 13:41:20 

menü-ayarlar-ekran ayarları-duvar kağıdı-dolma kalem

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
casanovaking23

1 Mayıs 2008; 14:02:46 

çok teşekkür ederim arkadaşım peki şu kaybolunca takip felan varya onu nerden ayarlıyoruz birde sağ saçim ve sol seçim tuşları değiştirebiliyormuyuz?yani sağ rehber olabiliyormu?

CaSaNoVaKiNg
SLaYeR KiNG

1 Mayıs 2008; 14:02:52 

arkadaşlar bişi sorucam bu dolma kalemi aktifleştirince; arkaplanda ortaköy camii çıkıyor ya üst kısımda da sürekli edge işareti sabit kalıyor (mavi) , bu da telefonun sürekli internete bağlı olduğunu göstermez mi? faturanın şişmesinden endişe ediyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

casanovaking23

1 Mayıs 2008; 14:05:39 

quote:

Orjinalden alıntı: SLaYeR KiNG

arkadaşlar bişi sorucam bu dolma kalemi aktifleştirince; arkaplanda ortaköy camii çıkıyor ya üst kısımda da sürekli edge işareti sabit kalıyor (mavi) , bu da telefonun sürekli internete bağlı olduğunu göstermez mi? faturanın şişmesinden endişe ediyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

yok arkadaşım tam bilgim yok fakat dediğin gibi fatura şişmesi tarzında bir durum olmuyor rahat olabilirsin

CaSaNoVaKiNg
casanovaking23

1 Mayıs 2008; 14:11:47 

quote:

Orjinalden alıntı: casanovaking23

çok teşekkür ederim arkadaşım peki şu kaybolunca takip felan varya onu nerden ayarlıyoruz birde sağ saçim ve sol seçim tuşları değiştirebiliyormuyuz?yani sağ rehber olabiliyormu?

up?

CaSaNoVaKiNg
SLaYeR KiNG

1 Mayıs 2008; 17:12:18 

quote:

quote:

yok arkadaşım tam bilgim yok fakat dediğin gibi fatura şişmesi tarzında bir durum olmuyor rahat olabilirsin

teşekkür ederim , endişe ediyodum baya bi edge devamlı açık olduğu için.. turkcell malum faturalarda sağ olsun şampiyon.. fiyat yüksekliği konusunda :)

arkadaşım sorunda haklısın sağ ve sol seçim tuşları berbat,ben de değiştirmeyi denedim ama beceremedim , kodlarla falan oluyosa arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

BİRDE arkadaşlar bu samsung u700'ün ekranına bi çözüm bulmak lazım BÖLE Hassasiyet olmaz, sanki çizilme rekoru kırsın kirlenme ve ya pislenme konusunda bir numara olsun diye yapmışlar böyle cam mı olur ya.. alalı 1 hafta olmadı çok özenli kullanıyorum ona rağmen ekranda lekeler ve hafif çizikler olmaya başladı güneş ışığında özellikle daha iyi farkedilebiliyor.. var mı bi çözümü lütfen yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 1 Mayıs 2008; 17:12:51 >

Ewren

1 Mayıs 2008; 17:15:00 

quote:

kırmızı oldugu zaman aktif demektir. internete girdigin de dikkat et E (edge) kırmızı olacaktır...

Söz konusu VATAN ise, gerisi TEFERRUATTIR.
casanovaking23

2 Mayıs 2008; 15:42:52 

peki şu kaybolunca takip felan varya onu nerden ayarlıyoruz birde sağ saçim ve sol seçim tuşları değiştirebiliyormuyuz?yani sağ rehber olabiliyormu?

CaSaNoVaKiNg
burak0708

2 Mayıs 2008; 20:59:33 

quote:

peki şu kaybolunca takip felan varya onu nerden ayarlıyoruz birde sağ saçim ve sol seçim tuşları değiştirebiliyormuyuz?yani sağ rehber olabiliyormu?

bende d900 var menülerin farklılık göstermediğini umarak kendi telefonuma göre söylüyorum.
menü-ayarlar-güvenlik-mobil izleyici

Hayata cezasını gülümsemenle ver...
acy78

11 Mayıs 2008; 21:39:05 

up

BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDODUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDO BERELİDİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> U700 Sorun??????? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point of View GTX260 ve GTX280
En hızlıyı 2 ile çarptık!
T-Balancer fan kontrolcü
T-Balancerın usb üzerinden çalışan fan kontrolcüsü

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç