Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
D900 Şarj Sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> D900 Şarj Sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
barisgucu

1 Mayıs 2008; 12:59:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar

Ben bir kaç gündür canımı ziyadesiyle sıkan bir sorunla boğuşmaktayım, sorunum şu bir hafta önce piyasadan ikinci el bir Samsung D900 telefon aldım, aldığım telefon gerçekten çok temiz görünüyordu hatta bataryasında çizik dahi yoktu sim kartımı takıp arkadaşımı aradım konuştum telefonu öyle aldım emin olmak için. Buraya kadar herşey güzel ve sorunsuz ancak telefonu alıp evime getirdikten ve kullanmaya başladıktan 2 saat sonra işlet kötüye gitmeye başladı aldığımda neredeyse full görünen şarj iki saat içinde tükendi ve hiç görüşme de yapmadığım halde, ben de herhalde kalitesiz bir cihazla tak sök yaptılar tam şarj olmadı deyip tekrar şarj ettim tamamen ve tekrar taktım bu kez 5 - 6 saat sürmedi telefonun şarjı yine bitti, anlaşılan batarya göründüğünün aksine ölü diye düşündüm başka bir arkadaşımın aynı model telefonunun bataryasını taktım o an acil telefona ihtiyacım olduğu için ancak sağlamlığından kesinlikle emin olduğum arkadaşımın bataryası da en fazla bir kaç saat dayanabildi bu telefonda.

Bunun üzerine deneme yapmak için kendi bataryamı full şarj edip arkadaşımın telefonuna taktık ve 3 gün boyunca sürekli olarak kullandı ve halen de tükenmedi, bu testi yaptıktan sonra sorunun bataryada değil telefond a olduğunu anladım. acaba sorun ne olabilir ?

Ne olur ne olmaz diye internetten bu modelin full reset kodlarını bulup telefonu resetledim ama hiçbir değişiklik olmadı şarj yine erken tükeniyor gözüme ilişen bazı sorunlar telefonun üzerine işletim sisteminin yeniden yüklendiğini düşündürüyor bana örneğin telefondaki bir diğer sorun Bluetooh'u kullanamam ne yaparsam yapayım Bluetooh'u açamadık sürkli olarak kum saati çıkıyor ve telefonu kapatıp açana kadar ekrandan gitmiyor kimi zamanda açmaya çalıştığımıda zaten açık gibi bir mesaj veriyor ama menüde kapalı görünüyor.

Ayrıca telefonda D900i'de olan ama D900'de olmayan bir özellik var gibi görünüyor her iki modelinde broşürünü incelediğimde Acil Mesaj özelliğinin sadece D900i'de olduğunu gördüm oysa benim telefon D900 acaba telefona D900i'nin yazılımı yüklenmiş ve bu yüzdende voltaj kullanımı ile ilgili sorun yaşanıyor olabilir mi?

Şimdiden yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkür ederim

burak0708

2 Mayıs 2008; 21:03:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben d900 kullanıyorum acil yardım mesajı bende de var.eğer garantili aldıysan hiç düşünmeden servise ver.ama ilk başta telefonun telpa garantiliyse imei numaranı www.telpa.com.tr sitesinde alt tarafta bulunan yere yazıp garantini sorgulattır,belli olmaz belki garantide de pürüz olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0708 -- 2 Mayıs 2008; 21:03:44 >

Hayata cezasını gülümsemenle ver...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> D900 Şarj Sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac 8600GT Zone video
Zotacın sessiz ve serisi Zone ailesinden 8600GT mercek altında
LG L206WU-WF 20 LCD
LGden USB üzerinden de görüntü alış verişi yapabilen LCD monitör

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç