Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
çok acil yardım kulaklık takılı olmadığı halde takılı görüyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> çok acil yardım kulaklık takılı olmadığı halde takılı görüyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
darendeli

1 Mayıs 2008; 12:06:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar telefondan ses gelmiyor sadece mp3 çalıyor kulaklık takılı olmadığı halde kulaklık takılı görüyor kulaklığı çıkarıp taktım baya uğraştım ama nafile 3 kere restore ettim yine aynı ne yapmam lazım acil halletmem lazım bunu arkadaş öğleden sonra kıbrısa gidecek

Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...
d_e_s_i_r_e

1 Mayıs 2008; 16:47:07 

kulaklığı tak çıkar düzelir...bütün iphone larda bu sorun var kardeşim cihazın jack girişi biraz hassas olduğu için...sen tak çıkar kulaklığı düzelir o

Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma...

darendeli

1 Mayıs 2008; 21:19:38 

quote:

Orjinalden alıntı: d_e_s_i_r_e

kulaklığı tak çıkar düzelir...bütün iphone larda bu sorun var kardeşim cihazın jack girişi biraz hassas olduğu için...sen tak çıkar kulaklığı düzelir o

kardeş inancın olsun kulaklık yuvası yalama oldu en az bi 100 kere çıkar tak yaptık herhalde ama nafile yarın içini açtıracağım herhalde kulaklığın temas ettiği switch takılı kalmış

Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...
orcunbani

21 Mayıs 2008; 22:57:59 

kardes aynısı benımde basıma geldı hıc bosuna ugrasma telefonun ıcı acılıp acma kapama tusu ses kısma tusu kulaklık jagı fln komple degısecek mecbur..sans ıste 1000 iphoneda 1 olur oda senle bana denk gelmis neyse gecmis olsun arkadasım

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> çok acil yardım kulaklık takılı olmadığı halde takılı görüyor Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
I Can Football video inceleme
20 kişi aynı anda aynı sahada!
Crysis Türkçe Oyun içi ara sah
Crysisin Türkçe dublajlı versiyonuna ait video

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç