Şimdi Ara

DH İSTATİSTİKLİ HDTV Kullanıcı Listesi (1.935 Kayıt) -Kapanmıştır- (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.263
Cevap
1
Favori
79.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Sony 40V4000...
  • philips 47PFL7642D

Söz verdiğim gibi istatistik çalışmasını tamamladım ve ilk sayfada yer verdim. Bu arada liste de güncellendi. Son istatistiklere göre:

- Sony ciddi bir atılımla Panasonic'in arkasından 2. sıraya yerleşti, bu hızla gittiği taktirde birinciliğe yükseleceği kesin
    - Diğer markalarda önemli sayılabilecek bir değişiklik yok
    - LCD / Plazma dağılımı hala plazmanın lehine: %56 plazma
    - 40 inch altındaki HDTV'lerde LCD'ler, 40-49 inch segmentinde plazmalar, 50 inch ve üstü segmentte yine plazmalar önde
    - Elimizdeki ölçü ve adetlere LCD ve plazmaların ağırlıklı ortalama ekran büyüklüklerini hesaplattım: LCD 38.72 inch, Plazma 43.22 inch.
    - Panasonic, Sony, Pioneer ve Samsung'un toplam adedi, bütün markaların toplam adedinin %82'sini oluşturuyor

Bugüne kadar en fazla kullanıcı kaydı yapılan marka/modeller şöyle:

1- Panasonic 42PV70 -79- adet
    2- Sony 40D3500 -73- adet
    3- Pioneer 4280XA -49- adet
    4- Samsung 42Q91 -43- adet

Şimdilik bu kadar, bir kaç ay sonra yeni bir istatistik güncellemesi yaparız.

Sevgi ve saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

Arkadaşlar, bir ricam var, tvlerinizi PM'den değil buradan bildirin lütfen. Çünkü güncellemeyi kimi zaman signore kimi zaman ben yapıyoruz. PM'den bildirilenler arada kaynayabilir.

İstatistik çalışmasını söz verdiğim halde geçtiğimiz haftasonu tamamlayamadım. Biraz zor bir çalışma o, oturup tek tek saymak gerekiyor. Artık önümüzdeki hafta kısmetse.

İlginç bir yorum gelmiş yukarıda. Sony'de 1.5 ayda 91 kullanıcı gibi. Bunların büyük bir kısmının bu süre içerisinde alınmış tvler olmadığını belirtmeliyim. Bildirimi bize son 1.5 ayda yapıldı. Daha önce listeler bizimle paylaşılmıyordu. Ayrıca bazı marka kullanıcıları hala topikleşmemiş ve bize bildirim yapılmıyor. Yani bu rakamlardan yola çıkarak, satış rakamlarındaki artışta markalar arasında bu derece uçurum fark olduğunu söylemek ya da ima etmek doğru olmaz.

Ancak şunu söyleyebiliriz: Listemiz her geçen gün adetler itibariyle daha bir gerçekçi liste haline geliyor. 6 ay, 1 yıl içerisinde belki de Türkiye'deki durumu ufak yanılmalarla yansıtıyor olacak. Bu nedenle, ben kendi adıma (zaman zaman sıkılsam ve uğraşamasam da) bu çalışmayı sürdürme konusunda gayretli olacağım. Sanırım signore da benim gibi düşünüyordur. Sizlerden de bildirim konusunda destek bekliyoruz.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akseaus -- 17 Ağustos 2008; 18:19:42 >

• Ellerine sağlık @Akseaus, gerçekten çok güzel ve önemli bir çalışma. Bütün içtenliğimle kutluyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

Merhaba arkadaşlar,

Söz verdiğim gibi istatistik çalışmasını tamamladım ve ilk sayfada yer verdim. Bu arada liste de güncellendi. Son istatistiklere göre:

- Sony ciddi bir atılımla Panasonic'in arkasından 2. sıraya yerleşti, bu hızla gittiği taktirde birinciliğe yükseleceği kesin
    - Diğer markalarda önemli sayılabilecek bir değişiklik yok
    - LCD / Plazma dağılımı hala plazmanın lehine: %56 plazma
    - 40 inch altındaki HDTV'lerde LCD'ler, 40-49 inch segmentinde plazmalar, 50 inch ve üstü segmentte yine plazmalar önde
    - Elimizdeki ölçü ve adetlere LCD ve plazmaların ağırlıklı ortalama ekran büyüklüklerini hesaplattım: LCD 38.72 inch, Plazma 43.22 inch.
    - Panasonic, Sony, Pioneer ve Samsung'un toplam adedi, bütün markaların toplam adedinin %82'sini oluşturuyor

Şimdilik bu kadar, bir kaç ay sonra yeni bir istatistik güncellemesi yaparız.

Sevgi ve saygılarımla.

"HAYAT, SEN BAŞKA PLANLAR YAPARKEN BAŞINA GELENLERDİR"

• toshıba 42 c 3000 lcd tv 106 ekran piano black system: pro cassın 3 v 1 srs sorund onyoko hoparlorler ve sub .
    regza link arki eklerse thank you ...

sony lcd-oled dünyasına yazarak aşağıdaki tv leri aldıklarını belirten arkadaşlarımızı da listeye ilave edebilir misiniz.

23-murat1968..............52V4000
    24-Ironhide.................46X3500
    25-caddelly.................40S4000

muammersertac................Sony 40D3500
    03ekim08.........................Sony 40D3500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 21 Ağustos 2008; 20:49:35 >

"HAYAT, SEN BAŞKA PLANLAR YAPARKEN BAŞINA GELENLERDİR"
  • Samsung LE40A656........
  • Beni de 52v4000 olarak değiştirirseniz sevinirim. Önceki kaydım 40s3000 olarak geçiyordu. Kaza, bela olmaz ise inşaallah 10 yıl o şekilde kalsın.

(malum. ufak mektan.. yeterli izleme mesafes ifalan.. 32 den buyuk bozuyo ortamı )
    http://forum.donanimhaber.com/m_26030201/tm.htm

Bir süre listeyi güncellerken, istatistiklerin kayıtlı olduğu Excel dosyasını da anlık olarak güncellemeyi deneyeceğiz Akseaus ile. Eğer olursa, böylece Excel dosyası her zaman güncel olacak ve daha sık güncel grafikler konulabilecek.

Gördüğünüz gibi kendi konusu olan ve ayrıca kullanıcı listesi tutulan markaların kullanıcı sayıları çok önde. Diğer markaların konularını takip eden arkadaşlar da kendi konularında bu listeden bahsederlerse, liste her geçen gün gerçek durumu daha iyi yansıtacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: oqano
    Merhaba bende 40w4000 aldım yaklasık 1 ay olcak ama sony listesine hala eklenmedim sorun nedir acaba ?

Eğer isminiz bildirildiyse gözden kaçmış olabilir. Bir sonraki güncellemede eklenir.
    Sony DSC-T10 Philips DVD-R 730
    Apple iPhone 8 GB
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.