başlığını sarppy arkadaşımızın açtığı sony 40d3500/40d3550 kullanıcıları topiğinde çok sayıda kullanıcı mevcut ve sayılarını sürekli arttıyorlar. bence listenizde kayıtlı olmayanları da eklemelisiniz.
Desenize bizim istatistiki grafikler işe yaradı. Sony'i bu kadar ezik görmeye dayanamadınız galiba. Zaten o grafiklerin amaçlarından biri de katılımı arttırmaktı. İyi de bu topik açılalı kaç ay oldu. Bu arkadaşlar bugüne kadar neden bir zahmet gösterip de kendilerini kaydettirmediler?
Bigmaster kardeş ve HIGHWAYMOUSE teşekkürler, kayıtları yapacağım.
Desenize bizim istatistiki grafikler işe yaradı. Sony'i bu kadar ezik görmeye dayanamadınız galiba. Zaten o grafiklerin amaçlarından biri de katılımı arttırmaktı. İyi de bu topik açılalı kaç ay oldu. Bu arkadaşlar bugüne kadar neden bir zahmet gösterip de kendilerini kaydettirmediler?
Bigmaster kardeş ve HIGHWAYMOUSE teşekkürler, kayıtları yapacağım.
Sorma..Topiğe girmeye korkuyordum yaw. d3500 ve d3000 kullanıcılarını da sabırla bekledik. Ha bugün ha yarın...Yok bir hareket. İş bize kaldı.
Hocam birde uyarayım. O listeyi aldığım topikte d3000 kullanıcıları diyordu. 40d diye belirtilmemişti. Sanki aralarına 32d3000 ciler de karışmış gibi geldi bana
Hocam birde uyarayım. O listeyi aldığım topikte d3000 kullanıcıları diyordu. 40d diye belirtilmemişti. Sanki aralarına 32d3000 ciler de karışmış gibi geldi bana
O zaman D3000'leri şimdilik kaydetmeyelim. Belki sen tam model ayırımlı olarak teyitleşirsin buradaki arkadaşlarla? Ondan sonra kaydederim.
- Panasonic, Pioneer ve Samsung hala ilk 3 sırada - Plazmaların çoğunluğu devam ediyor (%67) - Plazmalarda 42 ve üstüne rağbet fazlayken, LCD'ler daha ziyade küçük ekranlarda tercih ediliyor, LCD'lerde 50 ve üstü yok gibi. - Sony bigmaster'ın sayesinde atılım yaptı ve 4. sıraya yerleşti - 50 ve üstünde en fazla kayıt Pioneer'da - 42-49 arası ekranlarda en fazla kayıt Panasonic plazmalarda
Philipsçiler ve Toshibacılar neredesiniz??
Yeni kayıtları bekliyoruz.
Selamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akseaus -- 22 Haziran 2008; 15:33:06 >
@Akseaus Eski topik ve mesajlardan çıkarabildiğim sonuç şöyle;
Listenin en başındaki cincibir ve bitter end arkadaşlar 32d3000 diğerleri 40d3000 kullanıcısı. Eğer bir yanlışlık yapmış isem, kendileri sana ulaşıp düzelttirsinler artık...
quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
Bu liste d3000 topiğinden alınmıştır. --------------------------------------- Forumumuzdaki Sony 40D3000 serisi kullacıları.
cincibir bitter end n1ghtfall asddemir Kadirgorn bahadirnal virtusft ronin67777 mustahsil Ascentarium tsalci drag keykeydero MT70 kanoute - ( D3000 sahibi diye biliyorum. ) senol1979
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 22 Haziran 2008; 16:43:24 >
dün capacity'deki electroworld'den 42PFL7603 philips full hd lcd tv almış bulunmaktayım bu tv'yle ilgili burada yorum bulur muyum diye uğradım, genelde "izleyici" bir üye olarak ama listelerde filan da göremedim...
elime 5 temmuz'da geçecek ürün, stoklarında mevcut değilmiş. bu nedenle izlenimlerimi henüz aktaramıyorum ama mutlaka yazarım...