Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Iki marka ve modeller hakinda yardimci olursaniz sevinirim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Iki marka ve modeller hakinda yardimci olursaniz sevinirim Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cemele

1 Mayıs 2008; 9:38:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar

Arastirmalarim sonucu ve kullanicilarin gorusleri dogrultusunda asagidaki klimalardan 9000 ve 12000 btu luk iki kilima almaya karar verdim.

1. Bu markalardan hangisi daha verimli ve konforlu olur Hangisinin ozellikleri daha fazladir. Iki tane olacagi icin biri sharp biri mitsubishi de olabilir. Fiyat olarak arada pek bisey yok.
2. Sogutma amacli kullanmak istiyorum yaklasik 1000 ytl daha odeyerek invertorlu modeller almam mantiklimi?
3. 18000 ve uzeri tek klimada kullanarak 2.6 metre yukseklikteki cati katinida soguta bilirmiyim. Klimanin kurulacagi yer ile cati kati tavandan 2.5 metreye 1 metre bolsukla bagli. Ben olmayacagini dusunurek iki klima dusundum.
4. Fiyatlar iklimsanin internet sitesinden alintidir. Bu urunleri daha avantajli rakamlarla pesinde olabilir satan yerler varmi?

MARKA MODEL BTU FIYAT
SHARP AY-AP12FHR 11950 1512
SHARP AY-AP9FHR 9000 1247

MITSUBIS SRK 40 HG 11940 1436 1436
MITSUBIS SRK 28 HG 8630 1159 1159

Tesekkurler

cemele

1 Mayıs 2008; 9:51:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Fiyat ve modeller iyi cikmamis resimli daha iyi bu modellere gore onerilerinizi bekliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: cemele

Arkadaslar

Arastirmalarim sonucu ve kullanicilarin gorusleri dogrultusunda asagidaki klimalardan 9000 ve 12000 btu luk iki kilima almaya karar verdim.

1. Bu markalardan hangisi daha verimli ve konforlu olur Hangisinin ozellikleri daha fazladir. Iki tane olacagi icin biri sharp biri mitsubishi de olabilir. Fiyat olarak arada pek bisey yok.
2. Sogutma amacli kullanmak istiyorum yaklasik 1000 ytl daha odeyerek invertorlu modeller almam mantiklimi?
3. 18000 ve uzeri tek klimada kullanarak 2.6 metre yukseklikteki cati katinida soguta bilirmiyim. Klimanin kurulacagi yer ile cati kati tavandan 2.5 metreye 1 metre bolsukla bagli. Ben olmayacagini dusunurek iki klima dusundum.
4. Fiyatlar iklimsanin internet sitesinden alintidir. Bu urunleri daha avantajli rakamlarla pesinde olabilir satan yerler varmi?

MARKA MODEL BTU FIYAT
SHARP AY-AP12FHR 11950 1512
SHARP AY-AP9FHR 9000 1247

MITSUBIS SRK 40 HG 11940 1436 1436
MITSUBIS SRK 28 HG 8630 1159 1159

Tesekkurler

Ekteki dosya (1)

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Iki marka ve modeller hakinda yardimci olursaniz sevinirim Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OCZ Vendetta ve Vendetta 2
Sessiz ve Soğuk! Vendetta serisi işlemci soğutucuları mercek altında
CeBIT 07 / Baytekin Teknik
Garmin Navigasyon cihazları ithalatçısı Baytekin Teknik Cihazlardan getirdikleri ürünler hakkında bilgiler alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar