kablolar sarıldı ve boyandı _____________________________________________ Arkadaşlar uzun zamandan beri pc mod bölümünü takip ediyorum çok güzel çalışmaları gördüm, gözlemledim.Bende artık kasamı modlamak istiyorum.Sizlerden bana bu mod işinde yardım etmenizi ve düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum. _____________________________________________________________________________________ Valla bugün çok zevkli geçti bu mod olayı pc başında oturmaktan çok zevkliymiş.Artık bu mod beni sardı ve kolay kolay bırakamam. Bende kendi çapımda bisiler yapıcam.Ya simdi nası desem sürekli kasaya bakıyorum yani o kadar hoşuma giddi bu mod olayı belkide ilk modum bu yüzden bu kadar heycanlıyım.
Son iki resim en son eklediğim resim ve son hali bu inş en güselini yapıcam. yani kendi çapımda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zevksiz -- 6 Mayıs 2008; 9:18:04 >
anlaşılan uyumamışsın :D mod işte uyku tutmuoor kasanın içini bence siyaha boyama elimde uv turuncu boya mevcut demişsin ona boyasana daha güzel olur tabi bu benim düşüncem gerisi sana kalmış
zevksız kardeş selam bence kasanın içini siyaha boyaman içimi kararttı doğrusu kasa içi çok karanlık durucak ,sen tabı uv ledlı fanlar vs takvıye yapıcaksın ama daha canlı bı renk yapsaydın daha tatlı dururdu kanımca bu benım düşüncem ??
(xbad-boyx) Elimde uv duyarlı turuncu renk sprey boya vardı ama boyamadım siyah daha çok hoşuma gidiyo kırmızı yapıcaktım ama son anda siyah olarak karar verdim.Çok güsel oldu benim çok hoşuma gidiyor.
Kırmızı-Mavi-Yeşil ledler bir arada kullanılmaz...ama kasa aydınlatması için en güzeli mavi kardeş
Hak veriyorum eğer sadece ışık kullanacaksan mavi aydınlatma kullan eğer uv üzerinden çalışacaksan sadece uv duyarlı malzemeler kullan kolay gelsin ben turuncu uv yaptım kasanın içini gayet güzel duruyor
Arkadaşım bana görede kasa içini siyah yapman iyi olmamış.Bu kasayı bu halde aydınlatsan dahi çekicilik vermek güç.Bu nedenle kendine bir konsept belirle.Mesela ben siyah-kırmızı aydınlatmada mavi tercih ederim gibi...
bu nedenle kasa iç rengini değiştir derhal!!UV duyarlı fosforlu bir maci şık olacaktır.Ayrıca kasa baya küçük gibi geldi.Kabloları toplamak zor olacak.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü
Siyah renk güzel olmuş,şimdi o kasaya Mavi CCFL veya UV CCFL + Floresan maddeler iyi gider...
Heh yaa bende senin yorumunu bekliyordum her girdiğim pc mod'da senin yorumun vardı bende kendi kendime bu abimiz bize nie yorum yapmıyo die düşünüyodum. Yorumun tahmin ettiğim gibi olumlu oldu bende mavi floresan ve mavi led koymayı düşünüyorum yarın kısmet olursa ledleri alıcam.Bu mavi CCFL ne oluyo anlıyamadım.