Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
.ZeuS.

24 Mayıs 2008; 19:35:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Zaman kaybetmeden aldığınız yere götürün, hemen değiştireceklerdir. Faturasını/fişini de yanınıza almayı unutmayın.

KONSOL BÖLÜMÜ KURALLARI İÇİN TIKLAYINIZ.
Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii, Logitech Z-5500, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV, 100Mbit QuikNet
>Xbox 360 Haberleri ve Oyun İncelemeleri Blog'um.<
su09281979

24 Mayıs 2008; 21:05:42 

Aynen dediği gibi bugün yarın fazla zaman kaybetme fişiyle götür değiştirsinler.

.ZeuS.

24 Mayıs 2008; 21:55:33 

Bu arada şans eseri birşey keşfettim. Ürünün yazılım güncellemesinin USB üzerinden yapılamadığını, aletin güncelleme esnasında kilitlendiğini söylemiştim. Bugün USB diskin etiketinin "Movies" olarak kaldığını gördüm. MEDIATEK olarak değiştirdiğimde, sorunsuz güncellemeyi yaptım. Yani disk harcamanıza gerek yok. MEDIATEK olarak adlandırdığınız bir flash belleğe mtk.bin dosyasını atarak güncellemeyi yapabilirsiniz.

KONSOL BÖLÜMÜ KURALLARI İÇİN TIKLAYINIZ.
Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii, Logitech Z-5500, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV, 100Mbit QuikNet
>Xbox 360 Haberleri ve Oyun İncelemeleri Blog'um.<
wallace_son

25 Mayıs 2008; 3:05:04 

HDMI çıkışı olması, HD-DVD oynatıyor anlamına mı geliyor?
Yoksa plazma veya lcd tv lerde daha iyi görüntü alabilmek için sadece bir çıkış mı?

Marksman84

25 Mayıs 2008; 8:41:20 

2.si kardeş.

Sony 40D3500 Lcd TV
XBOX 360 Arcade Pack,Samsung 971p
st_ger

25 Mayıs 2008; 18:26:28 

burayı okuyunca baya heyecanlandırdı bu hometech olayı beni.hiç aklımda dvd player yokken siperiş ettim d&r dan. bir de şu ivo projektor den sipariş ettim.adamı masrafa sokuyorsunuz yemin ederim! neyse bir de z5500 denen alete elim gitti de zor tuttum kendimi.bir süre sora alabilirim sanırım onu da(övgüler böyle devam ederse..). şimdi aklıma takılan konu şu bende wd nin external 250 gb 3.5'' hdd leri var .bu aletler elektriği prizden alıyor malum. deneyen oldu mu hiç 3.5'' hdd ilehometech dvd player'i? eğer kullanılabiliorsa inanılmaz bişşeyolcakbenim için.sağolun şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st_ger -- 25 Mayıs 2008; 18:29:09 >

az laf çok iş!!
unpop

25 Mayıs 2008; 18:33:43 

kullanabilirsin

[escobar]

25 Mayıs 2008; 18:55:41 

alt yazının fontunu büyültebiliyormuyuz ?

unpop

25 Mayıs 2008; 19:00:45 

yazılım ile buyutebiliyoruz

quote:

Orjinalden alıntı: [escobar]

alt yazının fontunu büyültebiliyormuyuz ?

mrtbjk

25 Mayıs 2008; 19:06:41 

Herkese merhabalar,
2 hafta once D&R'dan aldım. Bazı tespitlerim oldu, belki aynı durumlarla karsılasan olmustur. Bu arada yeni firmware'i de cihaza yukledim.
(Evde ayrıca Pioneer DV-490 var)

1) Elimde bulunan sonlanmamıs DVD+R disklerden (her hafta lost'u guncelliyorum), icinde bulunan 5 klasorden sadece ilkini goruyor ve dolayısıyla da sadece ilkini oynaabiliyorum. (Boyle bi problemi Pioneer'da hiç yasamadım)
2) 60GB'lik external diske attıgım filmleri goruyor ve gezinip içinden istedigimi seyredebiliyorum. Fakat yaklasık 15-20 dk. sonra, ekranda bi karıncalanma oluyor, sonra da ekran yesil olup birden siyaha donuyor ve de aslında film oynamaya devam ediyor(playerin ekranında saniyeler akıyor), fakat ekranda ekranda goruntu yok. Bi sure bekleyip tv'den baska bi input secip sonra kendi inputuna donunce(hdmi-1), sanki hiç bişey olmamıs gibi devam ediyor.

Ama sunu belirtmekte fayda var. DVD'lerde herhangi bi sorun yasamadım. Bu fiyata bu player gayet iyi, pioneer'in neredeyse 1/3 fiyatı, ama sorunlar olunca da paylasmak gerekir diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtbjk -- 25 Mayıs 2008; 19:05:30 >

Toshiba Satellite M70-159, LG R400
Playstation3 v2.30, PSP V3.90
iPhone V1.1.4, Canon 400D SLR
Pioneer PDP-436XDE Plazma
Pioneer VSX-415-K Amplifier
Pioneer DVR-540H-S Recorder
Pioneer DV-490V-K DVD-Player
vktk

25 Mayıs 2008; 19:11:36 

Arkadaşlar bir kaç gündür yorumları okuyordum ve bu cihazı alıp almama konusunda tereddütdeydim.Sanırım burada yorum yapan pek çok arkadaştan daha amatör olduğumu düşünüyorum.
Bu sebeple benim düzeyimdeki arkadaşlarında bu yazılanlardan faydalandığını düşünerek şunu söylüyorum.Eğer dvd player ihtiyacınız varsa hiç düşünmeden gidin alın bu cihazdan.(mağazada deneyin, bir arkadaşımın aldığı makina çalışmamış)
3 gündür ne bir alt yazı problemi, ne herhangi bir formatı okumama vs. gibi problemle karşılaşmadım.
Sanırım yapılan yorumlar amatör düzeyin ötesinde olduğu için kafa bulandırıyor, mesela bazı arkadaşlar yavaş okuyor demişler; yani neye ve kime göre yavaş? Bence gayet hızlı okuyor :) Alt yazı beğenmeyenler var, yoo bence gayet güzel alt yazılar :) Ekrana sığmayan yazılar varmış, nerede? :) Arkadaşlar lütfen yorumda bulunurken abartmayalım, derler ya vur dediysek öldürmeyin.
Ayrıca inanılmaz şık bir alet, üzerindeki markayı değiştirin ve en az 2 katı fiyata satın :)
Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vktk -- 25 Mayıs 2008; 19:10:26 >

st_ger

25 Mayıs 2008; 19:25:38 

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

kullanabilirsin

eyvallah budur
ha bir de bağlantılara baktım sesi stereo kulaklıktan-headphone- almak için şu normal -anladın sen- girişlerden yok mu? yoksa kulaklıkla dinlemek için ne yapılabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st_ger -- 25 Mayıs 2008; 19:26:44 >

az laf çok iş!!
su09281979

25 Mayıs 2008; 19:56:45