Tamam firma yetkilisi ile görüştüm. Hatta tesadüfen bana e-mail atan arkadaşla konuştum. Onun yazılımın yayınlandığından haberi yokmuş. Ben söyleyince sordu, öğrendi. Ben yazılımı da yükledim. Ashampoo ile çekiyordum diske, Nero ile denedim ve sorun ortadan kalktı. Altyazılar büyüdü. Kocaman ve kaba oldu. Olsun, artık annem rahatça okuyabiliyor
Tamam firma yetkilisi ile görüştüm. Hatta tesadüfen bana e-mail atan arkadaşla konuştum. Onun yazılımın yayınlandığından haberi yokmuş. Ben söyleyince sordu, öğrendi. Ben yazılımı da yükledim. Ashampoo ile çekiyordum diske, Nero ile denedim ve sorun ortadan kalktı. Altyazılar büyüdü. Kocaman ve kaba oldu. Olsun, artık annem rahatça okuyabiliyor
Ne kadar kaba oldu Zeus? Yani kaç kat büyüdü diyebiliriz? 20 punto yazıyor detaylarında. Eskisi kaç puntoydu acaba? Keşke bir ekran görüntüsü olsaydı. Eğer bunu yüklersek orijinaline geri dönme imkanımız var mı?
Yazılımın orjinali olmadığından eskisine dönmeniz olanaksız. Ama firma yetkililerinden eski yazılımı alabiliriz.
Altyazılar daha okunaklı hale geldiler kesinlikle. Ama sanki eski altyazı ile yenisi arasında bir punto kullanılsaydı, daha iyi olurdu. Bu 20 ise, eskisinin 16 veya 14 olduğunu düşünüyorum. Altyazılarda sorun yok. Ancak uzun satırlarda pek hoş görünmüyorlar karakterler büyüdükleri için. Satırlar olmadık yerlerden bölünüyor sığmadıkları için. Ama çoğu zaman bu sorun olmuyor.
Fırsatım olursa bir ekran görüntüsü koyabilirim.
sevgili sidekick üstad. daha önce trident yazılımı ile yaptıklarını gördüm. gerçekten çok güzel ve verimliydi. umarım sana firmadan bir test cihazı gönderirler veya çevrede birilerinde cihazı bulabilirsin. Bu yazılıma çok şey katabileceğine inanıyorum.
Şimdiden ilgilendiğin için teşekkürler.
PS: Orjinal yazılım da elimizde olsa çok iyi olurdu, yeni boyutları beğenmeyen için geri dönüş yapılabilirdi.
Sizleri fazla bekletmemek için ekran görüntüsü koyuyorum. 106 ekran Samsung TV'den alınmıştır bu ekran görüntüleri.
Menülerdeki dosya isimlerinin de büyüklüğü artıyor.
Ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. İlk denememi USB Flash disk ile yapmıştım. Güncelleme ekranına ulaşmama rağmen işlem tamamlanamıyor ve hata veriyor. USB belleklerle güncelleme yapılamıyor. Ashampoo ile yazılmış DVD disklerde de güncelleme olmuyor. CD'ye yazdırmak ve Nero kullanmak gerekiyor sanırım. CD'ye Ashampoo ile yazdırdığımda da sonuç alamadım. Yazdırdığım disk, multisession değildi ve diski yazım sonunda kapattırdım.
Herhangi bir güncelleme sorununda, ürünün garanti kapsamı dışında kalacağını unutmayın.
Sanırım ben bu güncellemeyi yapıcam ama Aral'a mail atmaya devam edicem. Gördüğüm kadarı ile eski fontlar güzel kalıyor bunun yanında. Puntolar ise biraz daha küçük olabilirmiş. Ancak yine de eskisinden ergonomik açından iyi diyebiliriz. Aral elektroniğe de teşekkürler. Adamlar tam olmasa da net adım attılar. Kullanıcının gücü işte :)
Evet Aral teknik servisi çok iyi çalışıyor. Hem çok yardımcı oluyorlar, hem de e-mail'lere cevap yazıyorlar. Hatta ben sorunumu çözemedim diye adresime CD yollamaya bile kalktılar. Gerçekten çok ilgililer. Ben de buradan onlara teşekkür ediyorum.
ALT YAZI KAREKTER YÜKLEME
YAZI TÜRÜ : Arial Rounded MT Bold
BOYUT : 20
diyor güncelleme dosyasının yanındaki benioku dosyası. Yani sadece bunlar yapılmış galiba. Altyazı punto büyüklüğü sanırım sadece.
Ben de 70 ekranda kullanıyordum ancak 17 inch crt monitörü çıkardım bunun için ve onda seyretmeyi tercih ediyorum bir süreliğine. 70 ekran için bi cihazı güncellemek elzem bence. Resimlere bakıp aşağı yukarı nasıl bişey elde edeceğini çıkarabilirsin dostum.
Üstadlar ben 70 ekran tüplüde izliyorum.Bu yazılımı yüklemelimiyim.Birde bu yazılım acaba başka kumandaların makianayı etkilemesini önlüyor mu?
Ben de bu konuda yazmak için girmiştim şimdi foruma. Bir tane film izledim ve sonunda tesadüfen kumandaların birbirlerini etkilemediğini gördüm. Samsung TV'nin kumandası artık aleti etkilemiyor. İşin garip yani, aletin kumandası da TV'yi etkilemiyor. Başka kumandaların cihazı etkilememesini anlarım da, cihazın kumandasının artık neden TV'yi etkilemediğini anlayamadım. Bu konuda bir iyileştirme yapılmadığını söylemişlerdi ama artık kumandalar birbirlerini etkilemiyor.