Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ilknil

13 Mayıs 2008; 13:46:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet kesme olayı doğru. Dün denedim. CRT TV lerde sağdan ve soldan kesme yapıyor. Alt yazı da 4/3 de ve crt de ilk harf bende çıkmıyor. Çünkü alt yazı kesme yapmıycak şeklinde ayarlanmış. Zoom tuşu ile görüntüyü küçültüğünüzde kesmeyi net olarak görüyorsunuz. Ayrıca zoom tuşu ile görüntü küçüldüğünde tüm görüntü ekrana gelirken alt yazı aynı boyutta kaldığı için yine de ilk harf kaybı oluyor. CRT TV kullanan bazı kullanıcılarda bu sorun olmadığını anlıyorum. Alt yazılarda ilk harf kaybı ve sağdan ve soldan görüntü kaybı yaşamayan arkadaşlar ne cins bir çıkışla görüntüyü aktardırlarını yazabilirlermi acaba. Kullanılan çıkış dan kaynaklandığını düşünüyorum farklılığın.

sascha35

13 Mayıs 2008; 14:42:25 

Arkadaşlar Sidekick'in Trident yazılımından bir haber çıkmadı mı ? Destan yazmışlar sorunların düzelmesi ile ilgili uyarsa bizde kullanalım şu yazılımı

21-08-2008
lujin

13 Mayıs 2008; 16:50:42 

Ben tüplüde scart bağlantıdan görüntü aldım.Siz cihazı nerden aldınız?Belki bir firmanın getirdiğinde sorun olmuş olabilr.Ben d&r aldım

Alış verişlerim:Kadiryildiz84,Technics,caglar_fbb_,reason666,Fastfurious,turgayk,Şahin Abi
sascha35

13 Mayıs 2008; 17:51:02 

Ben de DR den aldım. CRT ye scart la bağladım. Bariz sola kayıklık var altyazılarda ama harf yutma olayı yok bende, bütün çıkışları denedim sola kaymadan durmuyor. Zannedersem Tv den kaynaklıyor bu sorun üst sayfalarda plazma- lcd de bunların olmadığını gördük. Para biriktirip lcd-plazma alacağız, ucuz diye aldık 2.000 YTL ye patlıcak anlaşılan

21-08-2008
Sympatique

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 18:10:56 

Görüntünün kayık olmasından şikayet eden arkaadşlar ; Hometech'in ayarlarından TV modunu Normal ekran olarak seçmeyi dener misiniz (En üstteki seçenek ) ... Muhtemelen sorunuz düzelecektir.

Abi gök gürledi galiba...

Yok canım .::Z5500::. pörtlemiştir..
mutku

13 Mayıs 2008; 19:12:37 

Görüntü ayarlarıyla falan alakası yok. Altyazılar her cihazda sola kayık biçimde çıkıyor. Lcd mönitörde de, Tvde de, crt tv'de de aynı. Crt Tv lerde ekranı alttan üstten daha az boşluk oluştursun diye sağ ve soldan hafif kesme yapılır. Bu da crt'de altyazıların sol taraftan daha fazla kaybına sebep oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutku -- 13 Mayıs 2008; 19:12:53 >

Sympatique

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 21:21:01 

@mutku ;

Yazdığımı denediniz mi ?

ilknil

13 Mayıs 2008; 21:34:07 

EVET BIRAZ EVEL DENEDIM ISSE YARAMIYOR.

ilknil

13 Mayıs 2008; 21:37:35 

quote:

Orjinalden alıntı: mutku

Görüntü ayarlarıyla falan alakası yok. Altyazılar her cihazda sola kayık biçimde çıkıyor. Lcd mönitörde de, Tvde de, crt tv'de de aynı. Crt Tv lerde ekranı alttan üstten daha az boşluk oluştursun diye sağ ve soldan hafif kesme yapılır. Bu da crt'de altyazıların sol taraftan daha fazla kaybına sebep oluyor.

SANIRIM ARKADAS HAKLI. ZATEN SOLA COK YANASIK OLAN ALT YAZI CRT DE SOLDAN VE SAĞDAN KESME OLUNCA ILK HARFI EKRAN DISINDA BIRAKIYOR (UZUN CUMLELERDE). BU ARADA BEN EKRANA SCART LA GIRIYORUM AMA PLAYER CIKISIM NORMAL JACKLARDAN .

Sympatique

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 22:03:01 

@ilknil

Teşekkür ederim.Sorunun bundan kaynaklanabileceğini düşündüm ama değilmiş demek ki..

mutku

13 Mayıs 2008; 22:04:41 

quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

@mutku ;

Yazdığımı denediniz mi ?

Denedim hep sola kaymış durumda. Hatta senin verdiğin ekran görüntüsünde de altyazının tam ortalı olmadığı görülüyor. Fakat lcd'lerde görüntü tam oturduğu için sol tarafta kayıp yok. Herhalde bu durum ancak yazılımla halledilir.

ergurulus

14 Mayıs 2008; 0:09:03 

yukarıda gspot v2.21 ile test ettıgım bır divx fılm var paris hiltonun yeni filmi.:)

şimdi ben bunu dvd yaparsam bu alet acar mı?

bu konuda cok bılgısızım yardımlarınızı beklıyorum.yuzlerce divx film var 445 gb arşiv var ama artık onları dvd koleksıyonu yapmak istiyorum.yardım ederseniz sevinirim.

şimdiden tesekkurler

imeasy

14 Mayıs 2008; 0:47:00 

Ben de aldım bu üründen evet dediğiniz gibi yazılar hafif sola kayık ama beni rahatsız etmedi. Beni rahatsız eden tek mesele altyazıların çok hızlı geçmesi oldu. Altyazıların ekranda görünme süresi PCdekinden daha kısa. Test ettim elimde ne kadar divx varsa karşılaştırdım hepsinde de görünme süresi malesef kısa. Çabucak geçiyor insan takip edemiyor yav çok sinir. Bunun sebebi nedir arkadaşlar bir çözümü yok mu bunun? sizde durum nedir?

hookman

14 Mayıs 2008; 9:08:36 

quote:

Orjinalden alıntı: sascha35

Arkadaşlar Sidekick'in Trident yazılımından bir haber çıkmadı mı ? Destan yazmışlar sorunların düzelmesi ile ilgili uyarsa bizde kullanalım şu yazılımı

Evet sidekick usta, şu cihaza bir el atsan tam süper olacak! Eğer trident 2304 teki özellikleri bu cihaza aktarabilsek veya o yazılımı bu cihaza yükleyebiliyorsak iddia ediyorum yanına başka cihaz yaklaşamaz.Firmaya orijinal yazılım için mail attım ama cevap henüz gelmedi, benim bir ricam var, eğer bu firmayla içli dışlı olan bir arkadaşımız varsa ve eğer bu yazılımı temin edebilirsek inanıyorum ki sidekick usta bizi başıboş bırakmayacaktır. Arkadaşlar biraz yardımcı olursak inanın hepimiz mutlu oluruz...

auc