Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Plenus

9 Mayıs 2008; 9:59:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

selamlar, şu an sadece buradaki yorumları okuyorum. şu sıralar en iyi cihaz bu gibi( fiyat, perf ve hdmi ) bişey sormak istiyorum. desteklenen formatlarda dvd+r yok. bu dvdleri okuyamaz mı demek oluyor??

Okuyor. Bendeki tüm DivX ler DVD+R kayıtlı. Okudu.

teşekkür ederim. alınabilecek en iyi cihaz bu sanırım..

Sympatique

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 12:36:42 

quote:

Arkadaşlar

Cihazı dün akşam biraz denedim. DivX ler cillop gibi. Mükemmel oynatıyor. Fakat aynı başarı DVD lerde o kadar değil. 7 yıllık Vestel DVD Playerimin kusursuz oynattığı bir iki DVD yi denedim. Takılma yaptı. Ayrıca Matrix 1 DVD sinin yüklenmesinde sorun oluyor. Cihazdan takır takır sesler geliyor.

Sympatique arkadaş dts destekliyor demiş. Şunu söyliyim. Ses sistemini cihazın 5.1 analog çıkışlarına bağlarsanız dts ses desteği yok. Sessiz film seyredersiniz. Ben denedim. Sesi dts yapınca ses kesiliyor. Belki digital çıkışlarda destekliyordur. AV Receiver cihazım olmadığı için bunu deneyemedim.

Yani cihaz Dolby Digital'de kendinden dekoderli. Fakat dts de kendinden dekoderli değil.

DTS formatı Dolby Digitalden farklı bir format olup DTS çözebilecek bir decoder gerektirir.. Cihazın digital ses çıkışlarını kullanarak DTS özelliği olan harici bir decoder ile DTS'in nimetlerinden faydalanmak mümkün.. DTS , digital bir kayıt şekli olduğu için analog çıkışlardan DTS maalesef alınamaz...Z5500 kullandığım için cihazın üzerinde dahili bir DTS decoder olmasını o kadar önemsemedim.. Tek düşündüğüm digital çıkışlardan DTS kodlamasını Z5500'e aktarıp aktaramayacağımdı.. Bunu da yapabildiğime göre sorunum kalmadı

Edit ; Cihazı bimeksten aldım.. Bimeks şu anda 97 YTL'ye satıyor ancak görevli arkadaşa aynı ürünün D&R mağazasında 79.-YTL olduğunu söylerseniz en iyi fiyat garantisi ile aynı fiyata Bimeks'ten de alabiliyorsunuz.. Ben bu şekilde aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 9 Mayıs 2008; 12:39:42 >

Abi gök gürledi galiba...

Yok canım .::Z5500::. pörtlemiştir..
topaz42

9 Mayıs 2008; 12:47:55 

Sympatique demiş ki: DTS , digital bir kayıt şekli olduğu için analog çıkışlardan DTS maalesef alınamaz.

Yanlış. 7 yıllık Vestel 2410 DTS DVD Playerimin 5.1 Analog çıkışlarından yıllardır DTS ses alıyorum. Hatta ses sistemini hiç bağlamadığım zamanlarda da DTS ses alabiliyorum. Vestel DVD iki kanala Downmix yapabiliyor. Hometech DVD Playerde de 5.1 analog çıkışlar var. Fakat DTS den yoksun.

Boğanın kırmızı rengi sevmediği yalandır. Kırmızı rengi sevmeyen inektir. Boğanın kızdığı şey, inek yerine konulmaktır.
safranboy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Mayıs 2008; 14:15:02 

gerçekten dts yoksa büyük eksiklik

Tek bildiğim şey hiçbirşey bilmediğimdir
topaz42

9 Mayıs 2008; 14:27:53 

quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

gerçekten dts yoksa büyük eksiklik

Yok arkadaşım. Maalesef analog çıkışlarda yok. Digital çıkışlarda varsa da bilemiyorum. Çünkü digitalden bağlayacak uygun donanıma maalesef sahip değilim.

Bu durumda 5.1 analog ses sistemimi 7 yıllık Vestelden sökmemeye karar verdim. Çünkü onun 5.1 analog çıkışlarında dts desteği var. Hometech DVD playeri sadece DivX seyretmek için kullanacağım anlaşılan.

Boğanın kırmızı rengi sevmediği yalandır. Kırmızı rengi sevmeyen inektir. Boğanın kızdığı şey, inek yerine konulmaktır.
Sympatique

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 14:47:54 

quote:

Sympatique demiş ki: DTS , digital bir kayıt şekli olduğu için analog çıkışlardan DTS maalesef alınamaz.

Yanlış. 7 yıllık Vestel 2410 DTS DVD Playerimin 5.1 Analog çıkışlarından yıllardır DTS ses alıyorum. Hatta ses sistemini hiç bağlamadığım zamanlarda da DTS ses alabiliyorum. Vestel DVD iki kanala Downmix yapabiliyor. Hometech DVD Playerde de 5.1 analog çıkışlar var. Fakat DTS den yoksun.

Sevgili arkadaşım Vestel'in analog çıkışlarından DTS ses alabilmenin nedeni üzerinde DTS çözebilen dahili decoder barındırmasından kaynaklanıyor. Artı Vestel DVD 5500'ü yaklaşık 5 sene kullandım hala da 2. DVD player olarak kullanmaktayım.Vestel ürünlerini iyi tanıyorum.DTS digital kayıt şeklidir derken cümleyi yanlış ve eskik yazdığım için yanlış anlaşılmış.Aslında anlatmak istediğim dahili DTS decoder yok ise analog çıkışlardan DTS ses alınamaz demekti.. Analog bağlantıları kullanmadığım için Hometech'in dahili DTS decoderi varmıdır analog olarak DTS alabilir miyiz bilmiyorum ama Hometech Digital bağlantıdan DTS çıkış verebiliyor denedim ve gördüm...Analog bağlantıyı deneyebilecek birisi var ise lütfen deneyip sonucu yazsın.Benim analog bağlantıyı deneme şansım maalesef yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 9 Mayıs 2008; 14:47:57 >

Abi gök gürledi galiba...

Yok canım .::Z5500::. pörtlemiştir..
topaz42

9 Mayıs 2008; 15:16:26 

quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Sevgili arkadaşım Vestel'in analog çıkışlarından DTS ses alabilmenin nedeni üzerinde DTS çözebilen dahili decoder barındırmasından kaynaklanıyor. Artı Vestel DVD 5500'ü yaklaşık 5 sene kullandım hala da 2. DVD player olarak kullanmaktayım.Vestel ürünlerini iyi tanıyorum.DTS digital kayıt şeklidir derken cümleyi yanlış ve eskik yazdığım için yanlış anlaşılmış.Aslında anlatmak istediğim dahili DTS decoder yok ise analog çıkışlardan DTS ses alınamaz demekti.. Analog bağlantıları kullanmadığım için Hometech'in dahili DTS decoderi varmıdır analog olarak DTS alabilir miyiz bilmiyorum ama Hometech Digital bağlantıdan DTS çıkış verebiliyor denedim ve gördüm...Analog bağlantıyı deneyebilecek birisi var ise lütfen deneyip sonucu yazsın.Benim analog bağlantıyı deneme şansım maalesef yok.

Vestelin analog bağlantılarından dts desteği veren tek DVD Playeri var. O da bende bulunan 2410-DTS modeli. Ben bu modeli sırf analogundan da dts çözebiliyor diye aldım. Ne bundan önceki ne de bundan sonraki modelleri analogdan dts desteklemiyor. Galiba aynı şeyleri söylüyoruz ama farklı yollardan söylüyoruz.

Bu arada 3. defa yazıyorum. Hometech DivX-567 DVD Player 5.1 analog çıkışlarından dts desteklemiyor. Hem de orijinal dts li film ile denedim. Filmin adı: Planet of The Apes.

Digitalden dts desteklediğini sen denemişsin. Kabul. Bağlantıyı digitalden yapacak arkadaşlar cihazı alabilir.

sascha35

9 Mayıs 2008; 15:40:04 

Şükür kavuşturana Cihazı az önce teslim etti kargocu eleman DA beyyaz renk göndermişler Allah' ım iki gün bekle gele gele bembeyaz dvd getirsinler Açıp konuşayım şunlarla da değiştireyim hafta sonu offf offf

21-08-2008
topaz42

9 Mayıs 2008; 15:49:20 

quote:

Orjinalden alıntı: sascha35

Şükür kavuşturana Cihazı az önce teslim etti kargocu eleman DA beyyaz renk göndermişler Allah' ım iki gün bekle gele gele bembeyaz dvd getirsinler Açıp konuşayım şunlarla da değiştireyim hafta sonu offf offf

Öncelikle gözün aydın. Hayırlı olsun. Siyah-beyaz ayrımı yapıyorsun haa. Irkçı gördüm seni biraz.

lujin

9 Mayıs 2008; 16:46:44 

sascha kardeş benden sonra sipariş verdi benden önce aldı.Benimkide kargoda 1 saat sonra gelecek.Umarım bendeki bayaz olmaz.

Alış verişlerim:Kadiryildiz84,Technics,caglar_fbb_,reason666,Fastfurious,turgayk,Şahin Abi
sascha35

9 Mayıs 2008; 17:11:28 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sascha35

Öncelikle gözün aydın. Hayırlı olsun. Siyah-beyaz ayrımı yapıyorsun haa. Irkçı gördüm seni biraz.

Sağol