Arkadaşklar bana acil yardım gerekli. Alonzonun güncellemesini yapmak icin dosyayı ındırdım herşey kurallara uygun cdye cektim alete taktım cdyı tespit etti güncelleme için oynata bas da dedi tam basacakken cd yi cıkardı sonra kitlendi 15-20 dk sonra aleti kapattım daha sonra açmaya kalktığımda ise mavi veya pembe bir ekran cıkıyo karsıma ve hiç bir hareket olmuyo tuslarda calışmıyo ne yapıcam sımdı gittimi alet lütfen bi el atın. Şimdiden teşekkürler
@sparhawk3 cihazı açıp dvd kısmını açmaya çalışıp cd yi tekrar yuvaya koyup göndermeye çalıştınmı cihazı açıp cd gözünü açmaya çalış belki bu şekilde düzelir yoksa cihaz uçmuştur. @alonzo usta bu konuda yardımcı oluyor.Eğer cihazı ona gönderirsen tamir ediyor.
Arkadaşlar usbtest dosyasını dün söylediğim gibi denedim ve hiç bir takılma olmadı.Ayrıntılar aşşağıda. Dosya:usbtest.avi Çözünürlük:720x296 Süre:00:00:08 Bit Değeri:448kps Ses biçimi:AC-3 ACM Codec Resim Karesi Hızı:25kare/saniye Veri Hızı:886kps Video örneği boyutu:24 bit Video sıkıştırma XVID
Cihaz:Hometech 567 TV:55ekran Vestel Crt Ses Sistemi:Logitech X-540 Depolama: Kingston 2GB SD Yazılım : Orjinal ilk hali
O gibi derken? elinizdeki dosyanın içeriğini yazarsanız iyi olur. Bu denediğimiz video takılma var diyen arkadaşın eklediği bir bölümdü. Sizde denerseniz daha sağlıklı olabilir.
önceki yorumlara göre bu cihazda usb 1.0 mevcut sanırım. usb 1.0 maximum 1536 kbps bitrate veri akışı destekler. eğer cihaz usb 1.0 ise bu ve buna yakın bitrateli videolarda takılma yapar. bu takılma donanıma bağlı olduğu için herhangi bir yazılımla düzelmez. donanımsal desteklemesi gerekir.
kağıt üzerinde usb 2.0 yazarda her cihaz kağıt üzerinde yazan özelliklere sahip değildir. önceki sayfalarda kullanıcı yorumlarına bakılırsa cihaz usb 1.0 gibi görünüyor. kağıt üzerindeki özelliklere sahip olsa bu cihaz bu fiyata alınmaz. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte hesabı ...
merhabalar, arkadaşlar bir sorum olacak..Bu ürünü alıp HDMI çıkışını bir HDMI-DVI convertere bağlayıp,direkt DVI lı bir lcd monitöre girsek,görüntü alabilir miyiz?Yoksa illa ki TV box mı lazım.Bildiğim kadarıyla tv box ların hepsi analog çıkışlı..DVI destekli bir LCD monitöre e DVD player dan dijital görüntü sağlayabilmek için,ne gibi alternatiflerimiz bulunuyor? Saygılar..
Zeus son yazilimi az önce sorunsuz bir şekilde yükledim fakat alt yazilar çıkmıyor nedendir acaba bi bilgin varmi ?
A evet bundan bahsetmeyi unutmuşum. Bu yazılımda altyazılar çıkmıyor, filmleri altyazısız izlemek lazım
Şaka tabi. Subtitle tuşuna bir kere basmak gerekiyor maalesef. Bu düzeltilecek. Altyazılar süper olduğundan, bu yazılımın bu bug'ına bir süre katlanmak gerekecek.
Ancak kumanda da garip bir sorun var bazen iletisim kuramiyor gibi
caprazdan daha iyi kumanda edebiliyorum ama tam akrisinda devamli sorun yasiyorum...
Birde soyle bir sorum olucak:
MKV uzantili 720P filmleri izleyebiliyormuyuz? Bende Black Hawk down indirmisim Cihaz bunu MKV uzantili oldugu icin okumuyor! Acaba uzantizini AVI yapsam filmi okuyabilirmi:)
MKV yada HD filmler icin ne yapmak gerek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordhamroad -- 6 Haziran 2008; 13:58:10 >