|
DiabloXT -> Cevap: DİREÇ TAKIYOSUNUZ DİKKAT EDİN (1 Mayıs 2008; 0:29:36)
|
Arçelik fabrikasının mühendisleri kaç kere ömründe DC beslemeyle uğraşmış sor bakıyım bi? Mühendisin işi teoriktir,pratik değil.Buraya sen Arçelik mühendisini değil de şöyle 20 yıllık saçları ağarmış gözleri bozulmuş ama elleri öpülesi bi elektronikçi abi amca çağır,gelsin o yorum yapsın...Diplomalı boş kutular değil... Vasıfın ne senin dedin,hemen yazayım... Öğrenciyim...İsmim Ümit,soyadım Özyürek,Nevşehirliyim,19 yaşındayım,Ankarada ikamet ediyorum v.s v.s v.s Hobi olarak elektronik ve bilgisayarla ilgileniyorum başka birçok şeyle ilgilendiğim gibi... --------------- Teknik konuya gelince,eğer olması gerekenden fazla direnç takarsan göreceğin tek zarar şudur,o da fanların dönmemesi.Bitti... Başka bi zarar görürseniz,gelin zararınızı ben karşılarım. Güç kaynağın bozulursa eğer fana seri direnç bağladım diye,yüksek direnç taktım diye,hemen gönder,ben yapar sana geri yollarım...Ki bozulmaz zaten de maksat yeşillik olsun... Bu kadar da lafımın arkasındayım,tamam mı güzel insan... Bu arada,bana psu nedir,DC besleme nedir,direnç nedir öğretmeye çalışma... 3 yıldır DC12V besleme sistemleriyle ilgileniyorum,oto ampli v.s gibi yüksek akım çeken sistemlerle ilgiliyimdir.Oto ses sistemleri konusunda yarışmalara katılıp derece almışlığım da vardır... Ayrıca kendi çapımda psu modifikasyonu ile ilgileniyorum,450W cihazdan nasıl 800W alınır onunla ilgileniyorum...[sm=ok.gif] Selametle...
|
|
|
|