Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
kampuscell 120 dakika

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> kampuscell 120 dakika Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ayhan173

30 Nisan 2008; 22:48:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkdaşlar bugün kontör yükledim kampuscell olan hattıma . ve 120 dakika hediye kontör geldi . fakat bi turkcell numarasını arayıp konuştum normal kontörden düştü konuştuklarım dakikadan düşmedi neden ... 120 dakikam hala duruyor...neyapmamm gerekirr müşteri hizmetlerini mi arasam acaba

biz kayseriliyiz...

gsmhaber.blogcu.com
FelixCrail

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 1:01:55 

müşteri hizmetlerini aramadan önce forumu okuyun.ayrıca turkcellin sitesinden kampanyanın detaylarını okuyun.araştırıp sormadan iş yapmaya kalkıyorsunuz.biraz arama özelliğini kullanın.

FujiFilm Pinepix S6000FD
stigmata_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Mayıs 2008; 1:14:06 

quote:

Orjinalden alıntı: FelixCrail

müşteri hizmetlerini aramadan önce forumu okuyun.ayrıca turkcellin sitesinden kampanyanın detaylarını okuyun.araştırıp sormadan iş yapmaya kalkıyorsunuz.biraz arama özelliğini kullanın.

artist artist cvp vericeğine sebebini yazsaydın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 2 Mayıs 2008; 1:23:24 >

Petrol ve Doğalgaz Mühendisi | Karaborsaya Düşen Mühendislik Dalı :) | 2006 |İstanbul Teknik Üniversitesi
Yorum yaptığı her konuyu gündemde olduğu sürece takip eden; genç ve yakışıklı petrol mühendisi :)
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın...
Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman,
Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an,
Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
basturkemin

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 1:54:19 

Arkadaşlar,
Sakin olun biraz. Arkadaş biliyor ki açmış başlığı, sadece Turkcell araması yapmış ve bedava dakikaları yerine kontörü gitmiş.

@ Ayhan173,
Hattında yanlış işlem olmuş, müşteri hizmetlerini arayıp bir kayıt oluştur, incelesinler; sonucu bize de aktarırsan seviniriz.

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
avan_gard

1 Mayıs 2008; 2:42:04 

quote:

artist artist cvp vericeğine sebebini yazsaydın!

ayhan173

1 Mayıs 2008; 23:35:25 

arkadaşlar doğru söylüyor artist arttist konuşana kadar sebebini yazsaydın .bizde biliyoruz senin kadar araştırmasını. hergün bu forumdayım ama senin gibisini görmedim . böyle cevap yazan.

arkadaşlar bugün müşteri hizmetlerini aradım tam 25 dakika konuştum. olay şundan ibaret kampuscell öner kampanyasından da 100 hediye kontör kazanmıştım ondan 14 kontör kalmıştı.ilk önce o düşmüş direk öteki kampanyaya yani 120 dakikaya geçmemiş normal kontörümden düşmüş...bende bunun dakikamdan düşsün kontörümü geri iade edin dedim. müşteri temsilcisi öyle iade edemeyiz felan dedi .benden biraz zorlayınca bunu forum a aktarayım dedi. ve sizi bilgilendireceğim dedi yazılı olarak . turkcell yine müşteri memnuniyetini yaptı ve kontörümü geri gönderdi dakikamdan o kadar düşülmüş... memnun oldum böyle yapmalarına. sağolun ilgilendiğiniz için teşekkürler

biz kayseriliyiz...

gsmhaber.blogcu.com
Noxco

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Mayıs 2008; 23:41:55 

Sakin olalım arkadaşlar

stigmata_

2 Mayıs 2008; 2:44:14 

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Sakin olalım arkadaşlar

ayhan173 geri dönüpte bizide bilgilendirdiğin için teşekkürler..

Petrol ve Doğalgaz Mühendisi | Karaborsaya Düşen Mühendislik Dalı :) | 2006 |İstanbul Teknik Üniversitesi
Yorum yaptığı her konuyu gündemde olduğu sürece takip eden; genç ve yakışıklı petrol mühendisi :)
Birgün sende anlarsın...
FelixCrail

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 10:58:06 

kusura bakmayın ben sorunuzu yanlış okumuşum.verdiğim cevap için özür dilerim.

FujiFilm Pinepix S6000FD
ayhan173

2 Mayıs 2008; 23:53:29 

FelixCrail kardeş , sen ne sanmıştın ne olarak okumuştun ki .neyse özür dilemen bile bi büyüklük ... önemli değil arkadaşlar... sağolun teşekkürler arkadaşlar ilgilendiğin için...

biz kayseriliyiz...

gsmhaber.blogcu.com
FelixCrail

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 0:15:58 

senin mesajını okurken aynı anda bu 120 dk nın kampüscellileri ararken dksı 4 kontür olarak düşmesini anlatan diğer konuyu okuyordum.iki konuyu aynı anda okuyunca işler karıştı.

FujiFilm Pinepix S6000FD
stigmata_

4 Mayıs 2008; 3:44:26 

quote:

kusura bakmayın ben sorunuzu yanlış okumuşum.verdiğim cevap için özür dilerim.

Birgün sende anlarsın...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> kampuscell 120 dakika Sayfa: [1]
Buraya git: