arkdaşlar bugün kontör yükledim kampuscell olan hattıma . ve 120 dakika hediye kontör geldi . fakat bi turkcell numarasını arayıp konuştum normal kontörden düştü konuştuklarım dakikadan düşmedi neden ... 120 dakikam hala duruyor...neyapmamm gerekirr müşteri hizmetlerini mi arasam acaba
müşteri hizmetlerini aramadan önce forumu okuyun.ayrıca turkcellin sitesinden kampanyanın detaylarını okuyun.araştırıp sormadan iş yapmaya kalkıyorsunuz.biraz arama özelliğini kullanın.
müşteri hizmetlerini aramadan önce forumu okuyun.ayrıca turkcellin sitesinden kampanyanın detaylarını okuyun.araştırıp sormadan iş yapmaya kalkıyorsunuz.biraz arama özelliğini kullanın.
artist artist cvp vericeğine sebebini yazsaydın!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 2 Mayıs 2008; 1:23:24 >
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
arkadaşlar doğru söylüyor artist arttist konuşana kadar sebebini yazsaydın .bizde biliyoruz senin kadar araştırmasını. hergün bu forumdayım ama senin gibisini görmedim . böyle cevap yazan.
arkadaşlar bugün müşteri hizmetlerini aradım tam 25 dakika konuştum. olay şundan ibaret kampuscell öner kampanyasından da 100 hediye kontör kazanmıştım ondan 14 kontör kalmıştı.ilk önce o düşmüş direk öteki kampanyaya yani 120 dakikaya geçmemiş normal kontörümden düşmüş...bende bunun dakikamdan düşsün kontörümü geri iade edin dedim. müşteri temsilcisi öyle iade edemeyiz felan dedi .benden biraz zorlayınca bunu forum a aktarayım dedi. ve sizi bilgilendireceğim dedi yazılı olarak . turkcell yine müşteri memnuniyetini yaptı ve kontörümü geri gönderdi dakikamdan o kadar düşülmüş... memnun oldum böyle yapmalarına. sağolun ilgilendiğiniz için teşekkürler
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
FelixCrail kardeş , sen ne sanmıştın ne olarak okumuştun ki .neyse özür dilemen bile bi büyüklük ... önemli değil arkadaşlar... sağolun teşekkürler arkadaşlar ilgilendiğin için...
senin mesajını okurken aynı anda bu 120 dk nın kampüscellileri ararken dksı 4 kontür olarak düşmesini anlatan diğer konuyu okuyordum.iki konuyu aynı anda okuyunca işler karıştı.