Bir tane 160 GB yada uygun fiyata bulabilirsem 500 GB HDD satın alacağım. Bir kaç sorum olacak ?
1- En iyi marka öneriniz. 2- Bunların gücünü bilgisayardan mı yoksa ayrı bir fişle sağlayandan mı olanı daha iyi ? Hangisi neden tercih edilmeli ? 3- Bunlara oyun kurulabiliniyor mu ? 4- Laptopuma bağlayacağım. Laptopumu masaüstü gibi kullanıyorum. O yüzden hep laptopa takılı kalacak. O yüzden iyi bir marka şart ve uygun fiyata. 5- Büyük eksileri ve artıları neler bunların ?
160 GB ları 130 küsür ytl iken 500 GB nasıl 185 oluyor ? Bende bir tane satın alacağım. Bir kaç sorum olacak ?
1- En iyi marka öneriniz. 2- Bunların gücünü bilgisayardan mı yoksa ayrı bir fişle sağlayandan mı olanı daha iyi ? Hangisi neden tercih edilmeli ? 3- Bunlara oyun kurulabiliniyor mu ? 4- Laptopuma bağlayacağım. Laptopumu masaüstü gibi kullanıyorum. O yüzden hep laptopa takılı kalacak. O yüzden iyi bir marka şart ve uygun fiyata. 5- Büyük eksileri ve artıları neler bunların ?
1-En iyisi WD diye biliyorum ama Philipsdende çok memnunum. 2-3.5 ların hepsi fişli olmak zorunda zaten. 3.Bilgim yok. 4.Kullandığım ürünü öneririm. 5.Eksisini görmedim pek.Artısı ise çok dayanıklı diğer hddlere göre.Dışında 2 tane plastik kaplama var ve soğutmaya gerek yok.
piyasada bulamazsın yada çok nadir bulabilirsin. ben baya aradım. wd yani western digital mybook home öneririm. usb var e-sata var firewire var 16mb cache 7200 rpm
bende WD My Book Home 500gb kullanıyorum. bende laptopla kullanıyorum ve sürekli laptopuma bağlı durumda.. çok çok memnunum.. şuan hepsiburada.com da indirimde