Sabah gelen bir mailde TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER TEKNOSADA 199YTL olduğu yazıyor ilgilenen arkadaşlara duyrulur, her ne kadar yarışı blu-ray kazanmış olsada bu fiyat a düşünülebilir .
yaklaşık 1 aydır vatanda 165 5 taksit 4 aet hediye hd-dvd ile satılıyor dostun ve neredeyse bitecek.. teknosa 299 dan açmıştı kapıyı, 199 a indi, daha toparlamazsa fiyatı elinde patlayacak..
TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER
Bu arada bu görüşümü aynen Teknosa'ya yazmıştım. 2 gün sonra Teknosa'dan cevap geldi ve EP35 teklifimin ve görüşlerimin Teknosa yetkili birimlerine iletildiği ve değerlendirilmeye alındığı söylendi. Kesin bir şey yok ama bakarsınız bu EP35 modelini de görürüz önümüzdeki günlerde uygun fiyata Teknosa'da
Bu ürünü aldım 1 gün kullandım ve iade ettim.. HD DVD player özelliği güzel.. Normal DVD'leri de upscale ederek neredeyse HD kalitesinde izleyebiliyorsunuz.. Ancak bir çok kopya DVD'yi okumadı..Açılma ve DVD okuma süresi bana uzun geldi.. Mp3 - Divx desteği yok. Beni tatmin etmedi açıkçası...
Ben de Thai-Fun hocamın ve forumdan diğer arkadaşların tavsiyeleriyle hafta sonu vatandan sipariş etmiştim. Dün geldi, cihaz oldukça güzel, hd dvd görüntüleride mükemmel. Ayrıca normal dvd leride upscale yapabiliyor. Benim daha önce kullandığım dvd de oynatamadığım dts audio cd leride çok güzel çalıyor . Ben optik çıkıştan bağladım amfiye problemsiz çalışıyor. 4 HD DVD ve hdmi kablyla geliyor ekleri için bile alınabilir. Daha ne olsun.
Saygılar.
Acer 4315 - P4 3.0 PC Samsung 40R88B LCD TV- Next 2000 CX Super Plus Uydu Alıcı Sony STR DE 595- Pure Acoustic Slim Dream 5.1 Toshiba HD-EP30 HD DVD Player - Sony DVD - Sony ST 333L Tuner - Sony TC-K5 Casette Deck
Ben de Thai-Fun hocamın ve forumdan diğer arkadaşların tavsiyeleriyle hafta sonu vatandan sipariş etmiştim. Dün geldi, cihaz oldukça güzel, hd dvd görüntüleride mükemmel. Ayrıca normal dvd leride upscale yapabiliyor. Benim daha önce kullandığım dvd de oynatamadığım dts audio cd leride çok güzel çalıyor . Ben optik çıkıştan bağladım amfiye problemsiz çalışıyor. 4 HD DVD ve hdmi kablyla geliyor ekleri için bile alınabilir. Daha ne olsun.
Saygılar.
hayırlı olsun, iyi seyirler, memnun kalacağından eminim
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. Sadece 4 ay kullanılmış satılık motorola E2 siyah. (garantisi sürüyor, tüm belgeleri ve parçaları mevcut) SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
Saygılar.
hayırlı olsun, iyi seyirler, memnun kalacağından eminim
Çok sağolun sayın amf23 dün akşam çok fazla uğraşamadım. Bu gün zamanım olursa daha yarıntlı bakmayı düşünüyorum.
Saygılar.
Acer 4315 - P4 3.0 PC Samsung 40R88B LCD TV- Next 2000 CX Super Plus Uydu Alıcı Sony STR DE 595- Pure Acoustic Slim Dream 5.1 Toshiba HD-EP30 HD DVD Player - Sony DVD - Sony ST 333L Tuner - Sony TC-K5 Casette Deck
sadece DVD HD DVD VE AUDIO CD DİNLENECEKSE açık söyleyeyim süper bir ürün. o fiyata alınmaya değer. dezavantgajı yok değil mesela usb girişi olsa süper olabilirdi. LAN bağlantısı var ama pek de işe yaramıyor. neyse blue ray gelene kadar bence en iyisi bu
Eğer yanında verdiği filmlerde türkçe altyazı desteği olsaydı bende alıcaktım ama ne yazık ki yok.Sadece transformers hd-dvd sini seyretmek için bile alınabilir .