Merhaba Arkadaslar... Aopen Kasa Modumdan Sonra Artık Görüntüsünden Sıkıldığım İçin Bi Arkadastan Hediye Gelen Everest Kasamı Modlamaya Başladım...İlk Olarak Modifiyecilerin Vaz Gecilmezi Olan Kasa Boyama İle İşe Basladım...Hadi Hayırlısı
Kasayı İlk Önce Soydum...İskeleti Kaldı...Resimlerdeki Gibi =
Buda Kasanın Boyandıktan Sonraki Hali...Daha Önceki Aopen Kasa Modumda Boyayı Cok Yakından Yaptığım İçin Akmalar Olmusdu...Simdi Hem Sakin Hem Uzaktan Bi Boya Yaptım...
Buda Kasayı Topladıktan Sonraki Hali...
Buda Kasam Ve Ben
Arkadaslar Bişey Danısıcam Simdi O Kasanın Üstündeki Mavi Ledli Fanı Kasanın Üstünü Dekopajla Keserek Takabilirmiyim? Yani Dekopaj Kasada Bi Yamultma Falan Yaparmı Kesim Yaparken?
Cevaplarınız Ve Fikirleriniz İçin Simdiden Cok Tesekkur Ederim....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barısİnce -- 28 Haziran 2008; 13:21:39 >
Amd AthLon 3000+ s754 2.01@2.55 // Asus K8N4-E SE // 1Gb DDR 400 Kingston Pc 3200 // Palit GeForce 8500 GT 256 MB. 128 Bit // Western Digital 8Mb 160 Gb İde Hard Disk // Lg SecurDisc Dvd-Rw // Everest Modding Case // FeeL 460W Psu // Microsoft Ps2 Klavye&Mause // Creative Usb Sound Blaster 24-Bit //Logitech x230 (2+1) // Microlab MC-4600 (5+1) // 30 Cm UnıversaL 170W Rms Bass // Benq V772 17'' Crt
Dekopaj yerıne punc alıp kullanırsan daha temız sonuc alırsın kanısındayım.Boyama guzel olmus bıara benımde el atmam lazım ama bıara ıste hocam buarada su topıctekı by ıfadesını kullanmasak daha gusel olur kanımca
Hocam dekopaj bıraz zor olacak senın ıcın kullanması dremele gore zor bı alet ozellıkle buyuk ve yuksek devırlıyse cok dıkkat etmen gerekecek.Etrafında pımapencı panjurcu tesısatcı yada marangoz yokmu ben sahsen gecen gun 10parca plexı kestım pımapencıde cok ısrar ettım adam ucrette almadı ıstedıgım olcude kestı temızledı bırde yapıstırıcı verdı allah razı olsun.sende etraftan yardım ısteyebılırsın
Ahh Ahhh El İşçiliğim Kotuymus Yav:Skasayı Keserken Elimden Kaydı Dekopay Cok Biçimsiz Kestim Ya Aksam Resimleri Eklicam...Simdi Sey Düşünüyorum O Biçimsiz Olan Yeri Dikdötgen Seklinde Kestirip Oraya Bi Plexi Plexiye Fan Takmayı Düşünüyorum?Sizce Nasıl Olur?
Amd AthLon 3000+ s754 2.01@2.55 // Asus K8N4-E SE // 1Gb DDR 400 Kingston Pc 3200 // Palit GeForce 8500 GT 256 MB. 128 Bit // Western Digital 8Mb 160 Gb İde Hard Disk // Lg SecurDisc Dvd-Rw // Everest Modding Case // FeeL 460W Psu // Microsoft Ps2 Klavye&Mause // Creative Usb Sound Blaster 24-Bit //Logitech x230 (2+1) // Microlab MC-4600 (5+1) // 30 Cm UnıversaL 170W Rms Bass // Benq V772 17'' Crt