Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Bilgisayarı LG ses sistemine bağlayarak 5+1 ses alabilirmiyim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Bilgisayarı LG ses sistemine bağlayarak 5+1 ses alabilirmiyim Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
frelancer

30 Nisan 2008; 17:20:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar evimdeki bilgisayarın ana kartınının üzerinde 7+1 ses çıkışı var bilgisayarımı lcd tv ye HDMI ile bağlayıp film izleyebiliyorum ancak bilgisayarın ses çıkışını LG hts 540 home theatre sistemine bağlayıp 5+1 ses alabilirmiyim. Bunun için nasıl bir kablo kullanmam gerekli, Konya sokakta sordum bana bir tarafında tek diğer tarafında iki çıkışı bulunan bir kablo verdiler ama bununla 5+1 ses alınamayacağını düşünüyorum. Kablo ismini varsa resmi ile birlikte verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

sekoer

1 Mayıs 2008; 11:56:57 

amfinin optik girişi varsa ve anakartının optik çıkışı varsa dijital 5.1 ses alabilirsin. optik ses kablosuyla.

Senin elindeki kablo sesi stereo iletir. Ancak LG'de dolby prologic özelliği varsa 5 hoparlörden ses alabilirsin.

ayhifi

1 Mayıs 2008; 13:31:09 

Nette hts 540 diye bir model bulamadım. Tam model adını yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz. Bu arada bakabilirsen merkez ünitenin arkasında analog 5.1 input yazan bir giriş veya optik in yazan bir giriş var mı? varsa o zaman bağlayabilirsin. diğer türlü sadece strereo in varsa yalnızca 2.1 alabilirsin.

----------------------------------------------------------------
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Bilgisayarı LG ses sistemine bağlayarak 5+1 ses alabilirmiyim Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Lg SuperMulti Dvd Yazıcı
Bu videomuzda SecurDisc teknolojisini ve bu teknolojiyi kullanan Lg dvd yazıcıyı inceliyoruz.
Akasa Zen 450W Kasa
AKASA dan 450W güç kaynaklı fiyat performans kasası

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir