Kötü ile vasat aynı şey değil ,cihazı yakından tanımıyorum ama eer ve cop değerleri orta klasman sayılır.Fiyata göre makul denebilir.Yani çokta cazip değil demirdökümle kıyaslayın mesela
Hocam iyi diyebilmemiz için degerlerin 3 civarında mı olması gerekiyor hiç anlamam kaliteli markalarınkine baktım 3,23 felan mitsubishide.Bide eer i 10 yazanlar var onlar nedir? Mesela iklimsa da 18binlik midea için yazilan degerler EER: 10.3 Btu/W.h COP: 3.31 W/W
ideal verimlilil EER ve COP nin 3 altında olmamasıdır.Tabi kalitenin tek ölçüsüde bu değil.Yüksek verimliliklerde COP 5 kadar çıkmaktadır.tabi buda çk nokta.Bence 18 lik bir cihaz ec az C sınıfı katoğori olmalıdır günümüzde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 30 Nisan 2008; 19:23:21 >
Valla buzzy miş platınyummuş anlamam vestel de al demem.İncelemeye gerek yok model farketmez Vestel bu Eş...boya boya sat ben bedavaya verseler evime takmam.
aldım gitti valla gelince görcez. 18.000 btu olarak alınabilecek en uygun fiyatlı klima buydu. Cartel almayı düşünmüştüm ama adamlar 160 ytl +kdv servis ücreti isteyince tek tercih bu oldu...
aldım gitti valla gelince görcez. 18.000 btu olarak alınabilecek en uygun fiyatlı klima buydu. Cartel almayı düşünmüştüm ama adamlar 160 ytl +kdv servis ücreti isteyince tek tercih bu oldu...
Ben de öyle düşünüyorum. Ama bu Electrolux inşallah ocağımıza incir ağacı dikmez. Bakalım elektrik faturalarımız nasıl gelcek.? Tabi bi de performans nasıl acaba?
Ben de öyle düşünüyorum. Ama bu Electrolux inşallah ocağımıza incir ağacı dikmez. Bakalım elektrik faturalarımız nasıl gelcek.? Tabi bi de performans nasıl acaba?
incirde diker ahlatda,çünkü kendi klima üreticisi bir firma degildir,eger buzdolabı,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi yada hava temizleyici ürününü alacaksanız alın ama klimasına yanaşmayın kimbilir kime yaptırıpta herşeyin satıldıgı ülkemizde satmaya çalıştıkları kötü bir ürün.
Arkadaşlar deliricem valla. Bu altivi denilen sahtekar siteden alışveriş yapmak ne büyük talihsizliktir ya. Adamlar 6 gündür telefonlarına cevap vermiyorlar.Müşteri hizmetleri telefonu çalıyo çalıyo bakan yok. Ürün halen kargoya verilmedi. Aramalarıma bir türlü cevap alamıyorum. Bu adamların Beşiktaştaki adreslerini bilen varsa söyleyebilir mi? Gidip basacağım valla bugün.
AL SATIŞ ARACILIK HİZMETLERİ Barbaros Bulvarı Morbasan Sokak Koza İş merkezi A-BLOK 34349 Balmumcu-BEŞİKTAŞ
Sonucu iletirsin artık... =) Bu arada kapıdaki güvenliğin içeriye kimseyi almadığını ama ısrar edenlerin müşteri temsilcisiyle görüşebildiğini okudum. :P
Bu arada benim 14 ürünüm 2 aydır gelmedi. Orada ısrar bile edilse ürün teslimi yapacaklarına inanmadığım için denemedim bile. Para iadesi alanı duydum sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lac0niC -- 28 Mayıs 2008; 17:37:50 >
altivi den alisveris yapmak icin yanlis zaman secmisiniz maalesef ...