Giriş | |
|
|
|
3 Mayıs 2008; 0:27:25
|
|
|
Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi
|
|
3 Mayıs 2008; 0:30:25
|
|
|
öyle ama kardeş sabancı centerde çalışan teknosadan %20 ye varan indirim yapılıyor şirket ve kurumlar çalıştığı elemanını görecek
|
|
3 Mayıs 2008; 18:43:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Shadow_Shooter Beyaz yakalı-mavi yakalı ayrımı çok var Türk Tekelom'da... Köleler ve aristokratlar. Ben de bir şeyler duymuştum bu konu ile ilgili.Ne hizmet adam akıllı, ne teknik servis.Yönetimleri zaten allak bullak.Sonu ne olacak hiç bilemiyorum
|
|
4 Mayıs 2008; 1:38:22
|
|
|
Bende bulucam bi ttnet çalışanı OLMADI TTNET TE ÇALIŞAN Bİ KIZLA EVLENİRİM.
|
|
|
4 Mayıs 2008; 12:39:29
|
|
|
çoğu firma çalışanına belirli oranlarda indirim yapıyor.Mesela ben kitapçıda çalışıyordum almak istediğim kitaplarda ekstradan %25 indirim vardı.Bence normal ve güzel birşey.
|
|
4 Mayıs 2008; 13:34:53
|
|
|
Normal ve güzel bir şey kullanabilen için. Benim arkadaşımında evinde bu tarifeden mevcut ama kullanamadıktan sonra ne fark eder. Adam elindekileri kullanmayı bilmiyor... İnterneti sadece msn,chat ve okey üçlüsünde kullananıyor. Ayrıca hala mp3'e e gidip para veriyor
|
|
|
4 Mayıs 2008; 19:28:49
|
|
|
telekom çalışanlarına bır oncelik tanınabilir .. ama neden en yüksek hızdan bu tanınmış onu anlamak ta zorlanıyorum ... 1024 - 256 sınısız ucretsız verılebılır... ama ucretsız olamıyorsa gene bu hız sembolık 3-5 ytl olabılır ....
|
|
6 Mayıs 2008; 14:04:18
|
|
|
nemecek selamlar , kesin bilgi veremessin tabi ama en azindan sunlari sorayim yazin vdsl2 kesin olarak gelebilecekmi , yoksa 2009 a mi kaldi? Sinirsiz netin fiyatinin 49ytl den assagi dusmesi gibi bir ihtimal varmi , yoksa eger yazin hizlarin iki katina cikartilma ihtimali varmi? vdsl2 geldikten sonra adsl fiyatlarinda ozellikle sinirsizlarda herhangi bir indirim bekleniyormu?
|
|
6 Mayıs 2008; 14:53:35
|
|
|
telekomu da yaptigi isleri de hic sevmemekle birlikte bu konuda telekoma atip tutmak ban smileyleri ile ortaligi donatmak gercekten cocukca ... calisanlarina ucretsiz dahi yapabilir adsl hizmetini gayet normaldir ... lakin ucretsiz olsa burasi turkiye hali ile suyu cikarilir bizim milletimiz tarafindan, yani telekom calisanlari kendi adlarina olan hatlari filan satmaya kalkarlar vs vs ... bir isyeri calisanlarina elbette kendi urettigi verdigi hizmeti cok uygun imkanlarla sunmak zorundadir ... ucret pazarliklari sirasinda zaten bu tur imkanlarda masaya yatirilir ... misal turkiye icim maden isletmeciligi yapan bircok kurum, mesela komur cikariyor ise yillik belli ton komuru calisanlarina ucretsiz verir ... seker fabrikasinda calisirsaniz yilllik belli miktar seker ucretsiz alirsiniz fabrikadan ... ornekler cogaltilabilir ... kamu ya da ozel hemen hemen tum firmalar kendi urettikleri mali calisanina cok uygun sartlarla saglarlar ... ha deseniz aliye veliye yani dayisi torpili olana kiyak geciliyormus bu tarife yapiliyormus o zaman haklisiniz derim ama calisan demek cok farkli bir kavram ... zaten telekom o adamlarin maasini veren kurum yani adamlarin aralarinda isci-isveren olarak 29 YTL nin lafi bile edilmeyecek derecede bir sozlesme soz konusu ...
|
|
|
6 Mayıs 2008; 16:05:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN TTNET'te çalışmak vardı başlığı görünce heyecanlandım birden ama işte o ama var ya amaaaaa.......
|
|
7 Mayıs 2008; 0:03:36
|
|
|
başkasının kaça kullandığında bize ne arkadaşlar isterse isteği kişilere bedeva versin bu hizmeti ttnet önemli olan bize kaça verdiği. nasrettin hoca misali başkasının evine giden baklavadan bize ne
|
|
|
9 Mayıs 2008; 22:34:41
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: throlll quote:
Orjinalden alıntı: JANT! Benim anlamadığım üyeler neden bu olaya kızıyorlar?? @ panzer2000 Bu durumu neden ayrıcalık olarak düşünüyorsunuz ? çünkü yaş ortalamaları düşük ve sağlıklı düşünemiyor çoğu telekom olsun da ne olursa olsun düşünmeden hemen banlarını yapıştırırlar throlll güldürdün beni çok yaşa tamam telekom namussuzun önde gideni, halkı enayi yerine koyuyor açık açık. ses çıkmadıkça daha da dayıyor. Ben kaç yıldır ne ev telefonu ne adsl kullanırım. telekomdan mümkün olduğunca uzak dururum. adı bile gıcık ediyor. bir arkadaş proje için orada bir süredir, duyuyorum çalışanların durumu da içler acısı... (iyisi de vardır arada ama tek tüktür herhalde binde bir) Ama adamlar haklı. çalışanına isterse bedava da verir, kime ne? turkcell çalışanına %50 değerine telefon, bedava konuşma ve vermiyor mu ona laf eden yok ben de hiç daha havaleye eft ye para vermedim kime ne :)
|
|
10 Mayıs 2008; 0:21:50
|
|
|
İlginç... Telekom hakikaten rezil, berbat, sömürücü vs. bir kurumdur. nefret etmek az bile kalır. Ancak bu yaptığında bir sorun görmüyorum.. Farzedin ki bir fırında çalışıyorsunuz ve fırın sahibi size günde 5 ekmek veriyor...Vermese saçma olur zaten... Burda da çalışanından kar etmediğini düşünelim...Benzer şeyler...
|
|
|
10 Mayıs 2008; 2:41:36
|
|
|
2030 yılında mümkündür
|
|
|
|
|
10 Mayıs 2008; 2:54:24
|
|
|
Bu konuda neden tepki oldu anlamiyorum alt tarafi 50-60 YTL degerinde bir hizmet bonusu veriyolar calisana bunu nakit olarak verselerdi vay efendim nasil bu maas verilir mi denilcekti... Kitlikta insanlar birbirine duser bizde de internet kitligi boyle bir etki yapiyor galiba :)
|
|
10 Mayıs 2008; 3:37:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: DHArcadia Bu konuda neden tepki oldu anlamiyorum alt tarafi 50-60 YTL degerinde bir hizmet bonusu veriyolar calisana bunu nakit olarak verselerdi vay efendim nasil bu maas verilir mi denilcekti... Kitlikta insanlar birbirine duser bizde de internet kitligi boyle bir etki yapiyor galiba :) telekomda mi çalışıyorsun? biz 256lık internetle sürünürken sen nerdeydin acep?
|
|
|
|