Şimdi Ara

***SONY BRAVİA™ LCD CLUB***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar diğer markaların LCD CLUB topiclerinin olduğunu ama SONY BRAVİA nın olmadığını gördüm..SONY nin diğerlerinden eksiimi var dedim ve konuyu başlattım hayırlı olsun..
    Bu topic altında Sony Bravia ile ilgili sorunlarımızı,çözümlerimizi,görüşlerimizi,deneyimlerimizi fotoğraflar ekleyerek büyük bir Fun club haline getirelim..Ne diyorsunuz Desteklerinizi bekliyorum..Hadi SONY BRAVİA cılar topiği üstlerde tutalım..

SONY BRAVİA LCD SERİSİ RESMİ SİTE ->TIKLA
    SONY LCD & OLED Dünyası Topiği için ->TIKLA

SONY BRAVİA™ LCD sahibi üyeler bana topiğe veya bana mesaj yazsınlar..İsimleri Listeye ekleyeceğim..

SONY BRAVİA™ LCD CLUB Üyeleri:

___ÜYE__________________________________LCD SERİSİ__
    1-udenizli...................................................KDL 32S3000
    2-taffytaffy................................................KDL 32S3000
    3-1ses1.....................................................KDL 32D2600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taffytaffy -- 2 Mayıs 2008; 14:18:52 >

• "Sony LCD&OLED dunyası" diye ayrı bir topic var zaten..
  • öyle ama direkt Sony Bravia şeklinde bir club yok..ben şahsen SONY BRAVİA LCD ile ilgili pek fazla bilgi edinemedim o topicten..Kimin ne LCD si var oda belli değil orada burada kimin hangi model LCD si olduğunuda ekleyeceğiz..daha bir RESMİ topic havasında olsun diyorum..
  • iyi olmuş bence eline sağlık.samsung dan ne eksiğimiz var canım burda soru ve görüşlerimizi paylaşabiliriz.hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udenizli -- 30 Nisan 2008; 18:37:24 >
  • SONY BRAVİA cılar nerdesiniz?? Artık bize özel bir club var..Desteklerinizi bekliyorum..
  • 32D2600 modeli var bende 3 gün oldu allaı. teknosadan 1500 ytl aldım. Acaba kazıklandımmı. Hiçde araştırmadım. Ps3 taktık oynadım bir kaç filim izledim. Pek tepkime göremedim. 8ms yazıyordu.

Acaba bu ürünü pahalımı aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.