Palit 7600gs ekran kartım var ve bu aralar aşırı ısınıyor .Yavaşlatma eşiğine geldi diye uyarı veriyor pc(115 derece).Ekran kartını soğutmak gerek ama ne yapmalıyım.Nasıl bişi alıyım fan olarak.Bi yardım edin
fanı her zaman değiştiriyorum da termal macunu nerelerde bulabilirim.Her pc cide var mıdır yani?ekran kartı fanı da ne alayım nasıl bişi olsun.Aldık mı bosu bosuna uğraşmış olmayalım.
fanı her zaman değiştiriyorum da termal macunu nerelerde bulabilirim.Her pc cide var mıdır yani?ekran kartı fanı da ne alayım nasıl bişi olsun.Aldık mı bosu bosuna uğraşmış olmayalım.
macun olarak elektronikcilerde satilan, kavanozu 5YTL olan beyaz macunlari tavsiye edeirm. Digerlerinden cok farkli degil. Ama illaki iyi bisey olsun dersen Arctic Silver 5
kardeş ToffieBoi haklı önce fanı kontrol et ses yapmıyorsa tozdanda yapabilir hava sirkülasyonu yapamadığı için fan olarakta sana temiz çıkma bir işlemci fanı tavsiye ederim çünkü yenisi genelde soğutucusuyla veriliyor birde eğer fan kare şeklinde ise AMD fan diye araştırabilirsin kolay gelsin
imza zaten yeterince karisik bide ekran kartinizla isi sorununz varsa bunlari uygulayin bolumu yazarsam sigmaz ceza alirim zaten 4 ceza puanim var bide haftasonuna gelirse yandik